Gå til innhold

Online problem med LBP


HerrGhost

Anbefalte innlegg

Har siden torsdag slitt med et problem som e frustrerende.

Eg prøver å spille online med folk men når eg kommer inn til de folkene som eg ska spille med, får eg meldingen: "kunne ikke laste inn alle spillprofiler" eller noe i den duren.

Dette e veldig frustrerende med tanke på at eg mangler egentlig bare å spille med 3 ukjente folk for å få platinum.

Noen som har hatt dette før eller vet problemet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vel med innstillinger i routern/firewallen deres å gjøre. For at online funksjonene skal funke optimalt må en ha NAT type 2 eller type 1 under connection testen man kan ta på ps3en, under XMB et eller annet sted. Har dere NAT type 3 eller noe slikt må porter åpnes, hva disse er har jeg ikke i hode akkurat nå, men ta et søk på google. Dog har dere alt type 1/2 så er det noe annet merkelig.

 

Dere kan ta prøve å sette routern i en såkalt DMZ modus(da må dere inn på routern og fikle med en eller annen setting der) eller koble PS3en rett opp til modemet(boksen dere fikk fra leverandøren/ISPen som gir dere internett) funker det da, kan dere konstantere at problemet ligger mellom PS3en og modemet et sted, altså routern/firewallen o.l, som da må konfigureres riktig.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Takk, det har ledet meg til en del info.

 

Fra NGT:

For å benytte din Playstation gjennom din ADSL-forbindelse må du konfigurerer din ruter til å slippe igjennom trafikken som Playstation krever. Playstation benytter port TCP 53, TCP 80 og TCP 443. Noen spill krever også at egne porter blir åpnet. Dette finner du i tilfelle i dokumentasjonen for det enkelte spill. For konfigurasjon av din ruter, kan du benytte http://endring.nextgentel.no

 

Og denne guiden som så veldig grei ut:

http://www.psforum.no/forum/f10/guide-nat-3-nat-2-a-1076/

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Det er ikke noe som heter "bra nett". Folk bruker routere/firewall til å beskytte seg mot uvedkommende, slik at de ikke kommer inn på datamaskinen, altså det blokkere innkommende/utkommende trafikk fra nettet. Og de fleste spill trenger porter åpne for å fungere optimalt, som regel.

 

Så anbefaler deg å ta connection testen under Settings>Network Settings>Internett Connection Test, å se hva slags "NAT Type" du får. Får du ikke Type 1/2 så er det garantert en router/firewall som må konfigureres på en eller annen måte for at ting skal fungere optimalt for deg. Men såklart, det kan også være ISPen sin skyld, dog det tviler jeg på.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...