Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Trenger aksesspunkt med ruter som kan fungere som kun switch


Anbefalte innlegg

Jeg har alfanett (telenor avidi) som isp og får et visst antall ip'er fra dem (har klart å gi 6-7 maskiner egen ip, vet ikke om det er noen grense).

 

Planlegger å kjøpe ett aksesspunkt, og vil gjerne at flere pcer (en eller to bærbare og noen stasjonære) skal kunne koble til denne og fortsatt få ip fra alfanett. Altså jeg vil slå av alt drit som dhcp, firewall, nat osv. (offtopic: liker det ikke - er kilde til uendelige mange timer tech support til venner).

 

Jeg anntar at de vanlige aksesspunktene som ikke har ruter innebygget vil fungere fint, men samtidig trenger jeg av og til mere plass på switchen. Aksesspunkt med ruter/switch koster veldig lite ekstra og det vil samtidig gi meg muligheten til å selv finne ut hvordan få spill/applikasjoner til å fungere gjennom nat/firewall (jeg vil altså kunne slå dette av og på).

 

Hvis ikke dette går ann lurer jeg på om det finnes noen aksesspunkt med innebygget switch, men uten ruter. Alternativt får jeg bare kjøpe vanlig aksesspunkt og en switch til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...