Gå til innhold

Fallout 3 - kan ikke skaffe meg hus lenger


Anbefalte innlegg

Jeg har spilt fallout 3 i kanskje 10 timer minst nå. Tidlig i spillet ble sheriffen i Megaton drept av mister Burke. Jeg tenkte at det var en god mulighet til å skaffe seg et nytt våpen, så jeg skjøt like så godt mr. Burke etterpå. Jeg har nå funnet ut at dette var idiotisk, i og med at man enten trenger mr. Burke eller sheriffen i live for å få skaffet seg et hus.

 

Så, finnes det en mod som gjør at sheriffen blir levende igjen? Eller mr. Burke? Hvis ikke er jeg vel nesten nødt til å starte på nytt...faen, hvis jeg må det blir jeg irritert. Det er ikke snakk om at jeg ikke skal ha meg et hus i fallout 3, det er vel et must. Der kan jeg jo blandt annet legge fra meg alle tingene som jeg kanskje vil få bruk for senere i spillet (deler til custom våpen).

 

Please la det finnes en mod som løser problemet mitt!

 

EDIT: Fallout 3 (skrev først bare fallout)

 

 

EDIT 2:

Og hvis jeg er nødt til å starte helt på nytt igjen...hvilke skills bør jeg satse på? Hvilke valg bør jeg velge?

 

Moderatoredit: Har fjernet en spoiler i topic.

Endret av b-real
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sheriffen ble drept av Burke i mitt spill og han stakk av før jeg fikk drept ham. Har ikke sett ham siden. Etter at Sheriffen døde så løste jeg questen ved å deaktivere bomben. Deretter snakket jeg med sønnen til Sheriffen og fikk av ham belønningen som sheriffen skulle gitt. Du finner sønnen inne i huset til Sheriffen.

 

Derimot er Walter borte og jeg får ikke løst hans quest. Jeg har lest at det er en bug i spillet som gjør at om NPC'er kan falle ned fra trapper etc. og dø. Dette skjer spesielt om du åpner en dør og de var så uheldig å stå på den andre siden. Da blir de dyttet vekk og kanskje faller ned.

Lenke til kommentar
Spoileralert kor?:S

 

Anyways go for Repair, Small weapons og lock\science=)

 

Men det som er så flott at du legger poeng i de skillsa du liker og bruker mest slik at din character blir tilpasset deg;) Men må si Repair er ett must anyways^^

 

Når man legger poeng i Repair, da kan man tislutt på 100 % på repair av våpen ? Eller er det en cap der ?

Lenke til kommentar
1. Spreng megaton

2. Bli venn med mr. Crowley

3. Drep Tenpenny

4. ??????????

5. Profit

 

funker fint for meg :D

 

 

Mr. Crowley? Hvor er han?

 

Desarmerte bomben og ble deretter betalt av sheriffen. Han lever fortsatt og Burke har forsvunnet et eller annet sted. Har tenkt til å drepe Tenpenny snart bare for morroskyld og for litt karma. Er det en quest noe sted for å gjøre det?

Lenke til kommentar
Jeg sprengte Megaton og drepte alle i tårnet til mr. burke....

 

Lurt å starte på nytt?

 

Vet ikke.

 

Men altså, jeg kan ikke finne igjen likene av sheriffen eller mr. Burke. Og kan jeg desarmere bomben når som helst (isåfall med en gitt explosion skill, selvfølgelig)?

OG, hvis jeg da desarmerer bomben og får belønning av guttungen, hva mer? Trenger jeg sheriffen eller Burke til noe mer enn det? (antar at belønningen er et hus...? Trenger ikke si det, evt. legg det i en spoiler ;) )

Lenke til kommentar
Jeg sprengte Megaton og drepte alle i tårnet til mr. burke....

 

Lurt å starte på nytt?

 

Nei, du får et gratis romm i Tenpenny Tower istedet for et hus i Megaton ;)

 

 

Rommet man får av mr.burke = rommet i Tenpenny Tower..? Ergo har han drept alle i tårnet til Burke får han nok ikke noe rom der, men kan nok sove der uten noe stress! :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...