Gå til innhold

Klarer ikke USB-koble Canon HF10


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har nylig kjøpt meg et Canon HF10 kamera. Jeg har enda ikke skaffet meg minnekort så må dermed koble kameraet via usb kabel til pcen for å overføre.

 

Dette har jeg derimot ikke fått til... Jeg har innstallert all programvare som følger med men når jeg kobler til med kabel, skrur på kameraet og vrir kameraknappen til det lille kameraet med "play" symbol og velger pc/printer i kameravinduet skjer det rett og slett ingenting i windows... Ingen av programmene klarer å få kontakt med kameraet heller. Kameraet er koblet til strømadapteren som kreves. Har Windows Vista Ultimate.

 

Vrir jeg kameraknappen ett hakk videre til mappen med "play" kommer kameraet opp i windows og det står at harddiskplassen på kameraet er brukt, men ingen filer kommer opp selvom jeg har tilgang til mappene..

 

Hjelp. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Misstenker det er en windows feil. USB porten virker som den skal når jeg kobler til annet utstyr.

 

mvh Andreas

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har også et Sony kamera. Riktignok en annen modell.Når jeg kobler USB kabelen til så kommer det en meny opp på kameraets LCD display hvor jeg må velge at USB-tilkoblingen skal aktiveres. Skjer det samme hos deg? Hvis ikke, sjekk om det finnes noen meny påkameraet hvor du kan enable USB.

Har du lest i manualen til kameraet?

Endret av kaffenils
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...