Gå til innhold

Win ME og all kritikk


Sephiroth

Anbefalte innlegg

Jeg Hører/leser over alt at ALLE mener at WIN ME er noe dritt, at det er det OSet som suger mest, og som folk har hat mest problemer med.

 

Dette kan jeg ikke forstå.

Jeg har aldri hatt et så stabilt system som når jeg kjørte Win ME. (Tester XP nå)

ME kræsjet aldri for meg. Ikke noe problemer når jeg installerte det, ikke noe problemer med noen hardwaren jeg har. (Heg har mye kort ol)

Ikke noe problemer med software (har MASSE software inne)

Så jeg forstår det bare ikke.

 

I forrhold til Win 98 så er ME overlegent. Jeg har aldri hat så mye problemer med maskina som når jeg har kjørt Win 98..

 

Sephiroth

http://www.clansalsa.com

http://sephiroth.clansalsa.com

 

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Sephiroth på 2002-01-16 17:54 ]</font>

 

[ Denne Melding var redigert av: desertglow på 2002-11-10 17:08 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har WinME jeg også.... det er jo dønn stabilt!!! Skjønner ikke hva folk maser med. WinME er det beste Os'et jeg har vært borti. (har ikke prøvd WinXP enda da)

 

Prøvde litt Win2k, men det suger i spill, og var ikke så veldig mye mer stabilt enn WinME.

 

Og Win9x er noe av det mest grufuller, guffene, ustabile OS'et jeg har vært borti!!! Litt bedre enn Win95 er det jo, men det skulle bare mengle.

 

Min personlige mening: WinME ruuler!!!

Lenke til kommentar

Bare så det er sagt...

JallaJalla her er ikke min onde tvilling, ei heller er han (hun?) mit alter ego, og jeg er ikke scizofren. :roll:

Forøvrig heller jeg til XP, men så er jeg også nær venn med WCPUID, regedit og etpar andre, som hjalp meg på veien til å bli "nøgd" med OS'et.

 

Alt skal moddes!

 

PS:JallaJalla

 

Nickripper!! :grin:

 

[ Denne Melding var redigert av: Jalla på 2002-01-16 18:53 ]

Lenke til kommentar

Joda, WinME var ganske bra på det meste untatt nettverk. WinME hadde endel feil og rare nettverk løsninger, men ellers et OS som var ganske så bra.

 

Nye OS som Win2K og WinXP er fremtids rettet og har masse fiffige løsninger som forenkler menneske - maskin kominikasjon. Også er nye OS konfigurert for raskere maskiner, mer minne, enklere nettverks oppkobling, bruker vennlighet, automatisk oppdateringer etc..

 

Selfølgelig er det alltids en innkjørings periode på nye system, hvor feil blir rettet og bruker problemer skal løses.

 

Sant og sies så er diskusjonen om hvorvidt et nytt OS er bedre enn det gamle noe som kommer og går. Mange som syntes MS-Dos var konge og de første grafiske OS ikke var dugende til noe som helst.

 

Har dere muligheten så lær dere fremtiden og ikke sitt og hold på det gamle i frykt for omstilling.

Lenke til kommentar

Det sise lengere oppa at de som synse at ME suger har som reger VIA baserte AMD systemer....,, jeg har VIA baserte AMD systemer, og no problemos med det (AMD best :smile:)

 

Det sise oxo at ME har en del feil når det gjeler nettverk, og rare nettverk løsninger. Da vil jeg gjerne vite hva feilen(en) er og hva som er de rare nettverk løsningene...

 

Sephiroth

http://www.clansalsa.com

http://sephiroth.clansalsa.com

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-16 20:08, ilex skrev:

winME er blitt kåret til historiens verste software.


søk på google eller.no, dukker sikkert noe opp om det...


 

Jeg har aldri hatt problemer med ME, bortsett fra at hele nettverks-greia i ME er småhomo og kan være vanskelig å sette opp, men sånn er det jo med alle OS, hvis du er uheldig...

 

hvor er det du har hørt de greiene der? Verste møkka jeg har hørt!!

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-16 19:21, Sephiroth skrev:

Det sise lengere oppa at de som synse at ME suger har som reger VIA baserte AMD systemer....,, jeg har VIA baserte AMD systemer, og no problemos med det (AMD best :smile:)



 

samma her... har VIA og AMD jeg også (og det rocker!!!)

 

Bare innrøm det..... WinME er Best!!!!!

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-16 20:08, ilex skrev:

winME er blitt kåret til historiens verste software.


søk på google eller.no, dukker sikkert noe opp om det...


 

Men, tror du noe på det? Da jeg brukte det hadde jeg 0 problemer, og alle reviews av det når det kom ut roste det jo opp i skyene i forhold til 98se osv!

 

Men, ME bygger på 9x kjernen som er gammel nå, selv om det fortsatt duger idag. Men, Win2k og XP ville jeg selvfølgelig valgt foran ME...(Bruker WinXP Pro Engelsk nå)

Lenke til kommentar

testa winME en gang, aldri igjen, var totalt ubrukelig, havarerte før jeg rakk å installere noen programmer. Nope, hadde ingen amd cpu eller via hk på den tiden.

 

win98se funket sånn passe. Hvis du har pc til det bruk XP. Hvis du ikke har tenkt å spille spill, velg heller 2000 enn XP. Hvis du skal drive nettverk bruk linux.

Lenke til kommentar

Jeg kan ikke skjønne alle som sier at ME er stabilt!! Er dere sikre på at det ER ME? Kanskje det er W2k eller w98. For da jeg testet det, krasjet det i hytt pg pine. I tilleg var det et av de tregeste OSene jeg har prøvd. Ingenting kan få meg til å bruke ME en gang til.

 

Jeg holder meg til w2k eller wXP.

Lenke til kommentar

prøvde winMe i 3 dager og værre kræsjing har jeg ikke sett siden Destruction Derby!! til og med win98 (og win98SE) var mere stabilt!

 

og jeg kjører en rocksolid Cel300@450, Abit BX-6 2, 384Mb ram

 

er forresten meget fornøgd med WinXP etter at jeg fikk lagt inn andre skins ved hjelp av StyleXP =)

Lenke til kommentar

Jeg har AMD750 med Abit VIA basert hovedkort. Win98SE kjørte på maskinen min i 2 uker uten reboot. Var stabilt og kjappt hele tiden, måtte reboote fordi jeg installerte et program som krevde reboot. Hadde WinME på maskinen ca noen dager, mine verste dager noensinne. Et skikkelig tulleOS spør du meg. Ikke bare er det ustabilt, men hele oppsettet er rotet til. Jaja, bruker XP Pro nå, savner hastigheten til Win98SE, jeg trenger mer RAM, 256MB holder ikke lenger :/ Win2000 er fremdeles det mest stabile.

Lenke til kommentar

Har kjørt ME nå siden noen av de første betaversjonene kom. Må bare si at jeg har aldri hatt så lite problemer med et OS. Har mer prob med en mac i løpet av en dag enn jeg har med ME på flere månder :smile:

 

Klart de nt baserte os'ene utnytter minne og ting bedre, og skal være mer stabilt sånn gjennerelt sett (ikke at jeg har opplevd det men... :smile: ). Men for mitt hjemme bruk har jeg absolutt ikke bruk for verken win2k eller xp for tiden er for mye stress med det i forhold til hva jeg tjener på ikke å bruke ME... Har testa xp litt nå og liker det godt. Men blir nok å holde meg til Me fram til neste formatering (minst...)

 

Men til de som klager over krasj og ustabil Me så er dere uheldige. Har vel en del å si på maskinvare. Men som sagt har jeg aldri hatt no problemer med det, funker fett :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...