Gå til innhold

Greit plasma kjøp?


Anbefalte innlegg

Hey! Stefaren min har i det siste kjøpt litt av hvert og brukt mye penger som f.eks ny pc, ny bil, ipod med høytalere og nettopp kjøpt en 50" plasma tv. Han har blitt ganske gal på "dagens" teknologi og skal ha mye nytt og bra hele tiden. Derfor er han den personen som kan kjøpe dyre ting på veldig kort tid uten å tenke for mye på det eller researche mer om det han vill bruke penger på. Altså han blir overbevist ganske fort fordi han kan av og til være litt naiv og ignorant på dagens markede.

 

Vill bare spørre for hans skyld om Flat-tven han nettopp brukte penger på er søppel, ok eller verd pengene?

 

link til TV: Samsung 50" Plasma..

 

Har allerede en Pioneer 42" HD Tv.. så fort han ser noe større og nyere så er det vanskelig å overtale han til å ikke kjøpe det...

 

Jeg personlig mener at 42" holder mer enn nokk, da den var dyr i det første laget og nokk stor.

 

Trur han bare prøver ut skjermen.. da han kjenner butikken hvor den selges fra. Så vill høre med dere om pengene er fornuftig brukt vis han kjøper den.

 

-Niern

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

TV-en er sikkert grei nok. Spørsmålet er heller hva han skal med både en 42" og 50" TV, og om han har råd til dette. Er det egentlige spørsmålet hva man skal gjøre med en stefar som kjøper ting på kreditt og setter din mors økonomi, og kanskje din økonomi i fare? I så fall finnes det et forum for økonomi, samliv og relasjoner og foreldre og barn her, og kanskje kan man få noen tips ved å se på Luksusfellen på TV3.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...