Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjærest med sin firemenning?


Gjest Guest_Yeahright_*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Eh,, han skrev jo at han hadde pult firmenningen sin flere ganger jo.. Om ikke du vet hvem din firmenning er, ja så betyr ikke det at ingen andre vet det skjønner du..

Ok, vet du hvem firemenningen din er? Er det NOEN i denne tråden som vet hvem firemeningen sin er?

So om han pulte hun flere ganger? Han skrev også at han ville gjort det igjen, so? Hvis hun var fin hadde jeg pult min egen firmenning, sikkert tremenning også. Chill herregud

Lenke til kommentar

Det ville værtfall jeg. Du ville heller pult en som har blitt sett på broren din i 10 år enn en du tilfeldigvis møtte på fest som viste seg å firemeningen din, som verken foreldra dine eller onkelen dine eller tanta di aner hvem er?

 

Oi, glemte visst:

Makes sense..

 

En ting jeg egentlig lurer på er hvordan man finner ut at man deler firemening. Jeg spør værtfall ikke alle jenter jeg møter om hva tip tip oldemorra dems heter. Ikke at jeg vet hva min tip tip oldemor heter heller

Endret av The Lulz
Lenke til kommentar

Nå må du ikke legge på meg meninger og vri dem om til noe som jeg absolutt ikke mener.. Jeg hadde aldri i mitt liv ligget med hverken tremenning, firmenning eller adoptivbror what so ever.. Det er bare kvalmt..

 

 

Når man møter noen og blir mere kjent osv, så pleier man som regel og finne ut av familien til hverandre.. Man begynner vel å stusse om de man er i slekt med heter det samme i samme rekkefølgen skulle jeg tro..

Lenke til kommentar

Hva er en spade? Er det noe du graver hull med eller er det et skaft med en plate på enden?

 

Jeg må si meg enig med LyleScott. Det spiller i grunn ikke noen rolle hvor i slekten det er (med visse begrensinger), det som faktisk (for meg) spiller noen rolle er hva slags forhold jeg har til dem.

 

Men jeg må virkelig si at da jeg leste om det syke forholdet en datter hadde til faren sin som hun møtte når hun var 30 eller noe, virkelig er ekkelt.

Lenke til kommentar

Mine foreldre er faktisk firmenninger. Noe som absolutt ikke har vært eller er et problem på noen som helst måte. Det er jo så langt ute i slekta. Dessuten tror jeg nok at det er flere firmenninger som er sammen uten at de vet at de er det. Jeg har ihvertfall ikke anelse på hvem mine firmenninger er i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...