Gå til innhold

Innkjøp av MIDI-Keyboard og lydkort.


icx

Anbefalte innlegg

Da er lønningen på god vei, og innkjøp av MIDI keyboard er neste på lista. Har sett en del rundt og søkt på forumet her, men fant for det meste bare tråder fra 04-06 med rett tema, hvor 50% av linken var døde.

 

Har sett på et Edirol PCR-500 som jeg syns virker veldig greit.

 

Men så skal det også sies at jeg har veldig lite peil på MIDI-Keyboard og alt som hører til. Har til dags dato ikke noe lydkort på PC'n (integrert) og et greit anlegg på rommet. (NAD C 315 + Dali Concept 2)

 

Hva slags lydkort egner seg bra til dette? Skal gjerne kunne spille inn gitar i samme slengen, siden jeg har spilt gitar end el år nå, og vil prøve med litt på musikk som Death From Above 1979 o.l... Er jo også viktig at det blir så lite delay som mulig..

 

Kommer til å bruke MIDI-keyboardet sammen med Reason eller FL Studio, aner ikke hva som er best. Reason virker best etter hva jeg har sett og etter hva jeg skal bruke det til, som er Electro House ala MSTRKRFT, Boys Noize, Bloody Beetroots, Deadmau5, Kill The Noise, Justice, Busy P etc. etc.

 

Samtidig er det dette med MIDI-Interface, som jeg ikke aner hva er eller hva skal brukes til..

 

Håper noen er villige til å hjelpe meg her, og gjerne raskt, for jeg gleder meg som ei unge.

 

Budsjettet på MIDI-keyboardet ligger på rundt 2-3k, og vil helst lande på under 5, maks 6k til sammen. Om det er vanskelig å få noe av kvalitet til den prisen er det mulig jeg kan gå litt oppover også. :D

Endret av icx
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...