Gå til innhold

Desperate Housewives - Diskusjonstråd for USA-sendinger


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg og var helt sikker på at Mike døde, men fryktelig trist at de ikke er sammen lenger.. Liker ikke han der maler karen hun holder på med. Men jeg regner med at de finner tilbake til hverandre igjen en gang.. :)

 

Rart å se Scavo ungene så "voksne", hehe.

 

Det var kanskje ikke verdens beste start, men tror absolutt det tar seg opp!

Lenke til kommentar

Dagens episde var helt grei den, ante meg at det var mannen til edie som hadde tatt katten til McCluskey. Virker som litt av gnisten mellom Bree og Orson begynner å slukke ut, Bree tenker alt for mye på sin karriere og tar seg ikke tid til mannen sin. Og at hun ikke ville si at hun hadde en ektemann på radioen sier vell sitt...

Lenke til kommentar

Synes sesongen har vært bra til nå jeg...noen forandringer med karakterene i persongalleriet som åpner/åpnet for et par nye problemstillinger. Den store "hemmeligheten" denne sesongen er ikke så spennende synes jeg, men det trengs vel strengt tatt ikke å komme en ny skummel happening hver sesong.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Okey har ikke fått sett de siste episodene jeg , tror jeg så 5en sist , mulig det var 6en :p skal se om jeg får sett resten i helgen. Men syntes egentlig at Sesong 5 har vært svak til nå :s liker ikke når de hopper så langt frem i tid jeg, blir nesten samme som på one tree hill. plutselig bestemmer de seg for å hoppe over 4-5 år :/ Det liker jeg så absolutt ikke.

Men noen andre som har sett alt til nå? tar det seg opp :) ?

Lenke til kommentar

Synes det var bra at de hoppet litt frem i tid. For de begynte å ha litt lite å spille på. Nå er tvillingene blitt store, og det har jo åpna for mye nytt. Folk har har nye karrierer, kjærester, ektefeller og ting er rett og slett litt annerledes. Men kan være enig i at sesong 5 ikke er så sterk, men det er nok fordi serien har gått såpass lenge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...