Gå til innhold

Warhammer anmeldelser så langt


Anbefalte innlegg

Fikk nesten sjokk da jeg så at Spillmagasinet ga Warhammer terningkast 4(!!!)

Det same magasinet som ga AoC terningkast 6 på utgivelsesdagen (!!!)

 

"Her gikk AoC et kvantesprang framover fra tidligere lignende spill, men WAR – hvor kampsystemet virkelig er tingen, er bare et museskritt framover – og veldig langt bak AoC. Da blir det litt feil det hele. Trykk 3 for autocombat burde ikke vært lov i et spill hvor selve krigen er greia." Følgende fikk meg rett og slett til å le, AoC innførte et irriternde button mashing melee kampsystem og noen kule fatalities, i WAR har du mange unike kampmåter (som feks en DoKs Soul Reaping) pluss kampene er rett og slett kulere. Maruderens auto attack ser tøffere ut en noe jeg har sett i AoC ffs.

 

IMO så virket hele anmeldelsen som en latterlig reklame får AoC, i mine øyner er WAR alt AoC prøvde å være, pluss litt til. Dessuten kann man jo bare se på hva communitiene sier.

På WAR forumene er det bare god ord om spillet, mens AoC forumet har druknet i QQ helt siden release.. Siste gang jeg tar en Spillmagasinet artikel seriøst! Usakeligste jeg noen gang har lest!!!!!!! <---- mange utropstegn for å vise hvor sur jeg er!!!! GRRRRR

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, at de ga en flopp en 6er sier mer om bladet. Trageidie kaller vi det.

Jeg har aldri forstått hva som var fantastisk med combat i AoC. For meg var det noe av det dølleste jeg har prøvd. Å velge rettningen man kan slå er verken underholdene eller utfordrende. Combat systemet i WAR handler ikke om å klare å fyre av en ability.

 

De aller fleste har det gøy med WAR, noe som ikke var tilfellet med AoC.

Lenke til kommentar

Må si meg litt enig i anmeldesen. Nå er det selvsagt alt for tidlig å si hvordan WAR vill utvikle seg, men for meg personlig ble førsteintrykket noe slett. Grafikken synes jeg er dårlig laget, kampsystemet virker tregt/ uresponsivt og kjedelig, og personlig så savner jeg noe "x-factor" som skal suge meg til spillet.

 

Skal vente et par uker før jeg tester det igjen for å se om patcher kan fikse noe av dette.

 

Dette blir selvsagt uansett min subjektive mening og hvordan jeg opplever spillet.

Lenke til kommentar

Når de drar from AOC som refereanse på hvordan ting burde ha vært, er det jaggu på tynn is... Sikkert fordi AOC var så sykt gjennomført og fantastisk bra at Funcom folk blir sparket, aksjene er snart verdt null og 80% av folka som prøver gir opp faenskapet første måneden.

 

Er usikker på om WAR er alt jeg har lenktet etter i livet, men de har et sykt gjennomtenkt produkt her med endel ting som får WoW til å se ut som om det er i beta enda. F.eks automatisk level skalering når du entrer BG's, at du havner tilbake der du var når du startet, sykt sykt med battlegrounds å velge i sammen mulighet til å level og få XP derfra bare for å nevne noe. AOC fikk sin PVP patch denne eller sist uke??? Og det skulle være et mer PVP orientert spill? HAHAHA

Lenke til kommentar

Lurer på om det er samme bladet som ga Starcraft 2 en relativt dårlig karakter. Han som reviewa spillet like ikke Starcraft 1, og derfor måtte Starcraft 2 også bli fail og fikk en dårlig karakter. :D

 

Er også enig med Hanzo. Age og Conan var så ekstremt langt unna ett bra spill pga alle feilene som var i det at det ikke går ann og trekke det fram som ett spill man kan sammenlikne andre MMORPGer imot.

Endret av Imbakekeke
Lenke til kommentar

Vel, jeg likte kampsystemet i AoC. Buttonmashinga som dere kaller det gav kampene en ny dimensjon. Nå kunne en kamp snu når noen ble stresset og trykte feil kombo. Kampene i WAR virker som en sier over me, mindre responsiv. Dette kan de selvsagt fikse på i senere patcher, men jeg irriterer meg ofte i scenarios over dette.

Så var det dette at folk klagde over content i AoC. Etterhvert som jeg nå kommer meg lengre og lengre i War begynner nå mangelen på quest å vise seg (og ja jeg flyr mellom alle 3 rasene + queuer for scenarios hele tiden). Folk klaget vel også mye på balansen mellom klassene i AoC. Well guess what. WAR er langtfra ferdig balansert. En kjapp tur innom et WAR forum og det kastes dritt om klassene/factions og høye rop etter nerfbat i alle retninger.

Og før dere alle kommer ut og kaller meg AoC fanboy. Min AoC account er fryst og jeg spiller WAR. Jeg bare klarer ikke å forstå at alle mener WAR er et så mye mer komplett spill en AoC. Dog at karakteren 4 virker lav når AoC fikk 6, det skal jeg si meg enig i (AoC fortjener heller ikke karakteren 6).

Lenke til kommentar

her er en post fra en i max lv. Tror folk må vente litt med å rose war content/mangel på buggs opp i skyene før dem er der selv. De første 20 levlene i aoc var også utrolig bugg fritt og polert (tortage) sier ikke at WAR ikke bra etc, men alle nye mmo har endel problemer i starten.

 

"#Yes I am 40. Yes I was in the top 10 game wide. Yes there's ALOT of bugginess at 40.

 

I am willing to look past bugged PQ's. I am even willing to look past keeps not turning over after the keep lord is dead. I am willing to look past destruction control objectives in Praag not being able to be turned because of stuck mobs. In essence, I am willing to look past a crapload of bugs.

 

The bug that I am not willing to look past, is gear going POOF after you zone or LD. Thats right, I and many of my guildmates are having DAILY items going poof. All of our reports and CSR tickets are not being answered. No word whatsoever on status. The only reason I am making this post is because we have exhausted other means. This morning I logged in and zoned from Chaos waste to Calendor and lost my chestpiece that was an influence reward from ch 22 PQ.

 

Any dev read this. This is a game breaker.#"

Endret av Christeven
Lenke til kommentar

Christeven, AoC hadde stor mangel på content. WAR har content på plass men lider av en bunke bugs. Forskjellen? Alle bugsene du nevnte der nok enkle å fikse, og vil trolig bli tatt knekken på i første patch. (edit: en rask tur på warhammeralliance.com viser at devsene alt jobber med buggen der items går poof)

 

Jeg ville nok gitt WAR en solid 5 nå (med potenisale for 6), mens AoC ville jeg gitt 3 eller en svak 4.

Endret av Zappy
Lenke til kommentar
Folk klaget vel også mye på balansen mellom klassene i AoC. Well guess what. WAR er langtfra ferdig balansert. En kjapp tur innom et WAR forum og det kastes dritt om klassene/factions og høye rop etter nerfbat i alle retninger.

 

 

Nå har vel mythic sagt at spillets balanse ikke kommer til å være basert på 1:1

Lenke til kommentar
Folk klaget vel også mye på balansen mellom klassene i AoC. Well guess what. WAR er langtfra ferdig balansert. En kjapp tur innom et WAR forum og det kastes dritt om klassene/factions og høye rop etter nerfbat i alle retninger.

 

 

Nå har vel mythic sagt at spillets balanse ikke kommer til å være basert på 1:1

Det stemmer, men det er fremdeles en del ubalanse i spillet.

Lenke til kommentar

conan har et fett combo system. Det er flere ting du gjør som spiller in enn hvor raskt du kan trykke på et ability.

Du har et skjold system som er litt vanskelig å syre, men med macros funker det fett.

skold systemet er kult og sloss imot, skjønner du det og utnytter deg av det skader du de ekstra skadene som kan gjør at du vinner en fight. Tror ikke mange som spilte conan en gang gikk in i det, siden mange f.eks trodde man hadde skjold bak på ryggen...noe man ikke har.

 

Du har tapping som er en ganske bra ting, iallefall med litt adjustments og du har active blocking som også er drit kult. De 3 tingen alene gjør at combat systemet i conan er hakket bedre en andre mmos jeg har spilt.

Lenke til kommentar
Well guess what. WAR er langtfra ferdig balansert. En kjapp tur innom et WAR forum og det kastes dritt om klassene/factions og høye rop etter nerfbat i alle retninger.

 

War har vært live hvor lenge? En uke? Hvorfor blir folk oppbrakt over at MMORPGs i praksis er i beta hver gang de går live. Det er jo alltid slik.

 

Med det i bakhodet, så er det rimelig sprøtt at folk får seg til å skrike etter nerfs allerede. Ikke at skriking etter nerfs er noe uvanlig. Dette er jo business as usual på f.eks. WoW forumet.

 

Desverre sitter det tusenvis av "lyse hoder" der ute som har utpekt seg selv til "the authoratay" på MMORPG. At de fleste av dem begynner å sutre før de i det hele tatt har prøvd endgame sier endel.

 

 

[edit: post nr. 2000 - DING!]

Endret av Rata101
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...