Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

nn og hans ondskapsfulle venner


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har en kammerat som heter nn som i lengre tid har hengt med nokså dårlige kammerater. nn har dessverre den dårlige evnen at han alltid tilgir det kammerater gjør mot ham. Han har spesielt 2 kammerater yy og xx som i en årrekke har plaget og hvert ondskapsfulle mot nn. En gang påsto xx blant annet at nn hadde tatt en Burn som var hans. nn tilga dette og livet pågikk uten dramatikk til xx kom hjem fra India. De fant fort tonen igjen, og casen med burnen var for lengst tilgitt. Helt til i dag så det greit ut, men i dag tilba nn en annen gammel kammerat. La oss kalle ham for yy.

 

yy har i lengre tid plaget nn. En gang dyttet yy nn av veien og sa: ”Nå kan du seile din egen sjø”. nn brukte da lang tid på å finne veien hjem. Liknende opplevelser har farget hele vennskapet dem imellom.

 

I dag møttes de på banen for å spille litt fotball. De fant derimot snart ut at det var mye artigere å plage nn enn å spille. De løp blant annet etter ham med et tau for å fange ham. nn er langt ifra noen storvokst kar, og har ikke akkurat muskler heller. Da nn kom hjem merket han virkelig at han startet å bli lei av disse kammerater, men det er de eneste han har, og hvor enkelt blir det da å kvitte seg med dem?

Hvordan skal nn gjøre dette? Disse vennene er svært populære på skolen og om han kvitter med dem vil han nok falle utenfor ganske raskt.

Endret av fredrik
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...