Gå til innhold

5pcer til hælv*** på en gong+1printer


Anbefalte innlegg

Her lukter det mangel på UPS laaaaang vei ! Det er et kjent problem i forb. med nettverk på skolene rundt omkring. Svært få skoler hadde penger nok til å sette opp en egen UPS til datarommet sitt. NÅ kommer konsekvensen av et dårlig planlagt grunnarbeid, og en og annen sløv konsulent sin mangel på kunnskap om sikkerhet, til syne. Først nå de siste par årene har det begynt å skje noe på det området, men stort sett da i forb. med bygging av nye skoler.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den dialekten du har (hvis du ikke har flyttet fra hjemstedet ditt :-? ), i tillegg til at det er 3 nye som har røket, bekrefter ytterligere mine mistanker (uten at det betyr at det 100 % sikkert...) om at det er transienter som har tatt knekken på de maskinene. Det er nemlig desverre ofte slik at jo mer natur (vind, snø og lyn) og i tillegg luft-trekk av strømledninger, kan bidra til dårlig strømkvalitet da det naturlig nok er mer utsatt for slitasje og brudd :x . Her vil KUN en online UPS hjelpe....

 

Mvh Fredster

Lenke til kommentar
Hi hi ha ha :lol:  

 

Håper de har forsikring!

 

De kan i utgangspunktet ha så mye forsikring de vil, uten at det betyr at de får igjen så mye som en krone..... :roll: Det står nemlig i klartekst i vilkårene til bla. Gjensidige at :

 

"Hovedmaskiner/servere, styringsenheter og telefonsentraler skal være tilkoplet avbruddsfri strømforsyning (online UPS) slik at utstyret kan tas ned/slås av kontrollert."

 

Mulig det er andre spesielle vilkår for skoler, men de (forsikringsselskapene) har nok sikret seg relativt godt tenker jeg... :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...