Gå til innhold

Lady Vashj vs Kael'thas Sunstrider


Anbefalte innlegg

Guildets progresjon er 4/5 MH og 3/9 BT, men sistebossene i SSC og TK har stått igjen. Etter 8 timers wiping og opplæring av 30-35 personer klarte vi omsider Vashj. Utrolig morsomt og nå må vi selvsagt ta Kael'thas Sunstrider. Hva er deres erfaring i forhold til sistnevnte, bruker vi lenger tid på å lære han enn Vashj?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gamle Guilden min gikk BT en god stund før dem knuste Kael pga de kun overlevde de første 2-3 fasene av 5 faser første gangene de testet. Senere var det enklere.

 

BTW: Det finnes en svært god tactic video om Kael som bør være obligatorisk for alle som skal banke ham. Er en jente som har laget den, og prater deg igjennom here..husker ikke helt navnet, noe på T...

 

Skal sjekke senere..

Lenke til kommentar

Heisann, gratulerer med Lady. Hun er faktisk den mest irriterende bossen Blizzard har gitt ut, imho.

Men jeg kan love deg at Kael kommer til å bli en av de bedre boss-fightene. Det er mange faser og bli kjent med, så det tar litt tid å lære.

Ps: Første fasen er lekende enkelt, problemet for oss var overgangen fra fase 2 til fase 3. (Eller var det 3-4? Litt lenge siden jeg var der)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Kael var en skikkelig utfordring. Han er fortsatt den bossen jeg ble mest ekstatisk over at endelig datt, etter et par uker med wipes. Dette var riktignok på den tiden da han var en pre-req for MH og det var derfor ekstra stas å se han dette. Synd Blizzard tok vekk denne muligheten for spillerne som kom etter.

Lenke til kommentar

I Kael fighten er det vanskeligste og ta nesten alle våpnene ned før advisorene kommer igjen og det att alle må plokke opp våpnene de trenger og så riktig når Kael kommer.

 

For og vere erlig syntest eg Keal var lettere enn Vashj, men det er vel ikkje alle som er enige i

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...