Gå til innhold

eNorge i fare!


Anbefalte innlegg

eNorge i fare!

 

Det har tidligere blitt skrevet om eRepublik (*reklame fjernet*) på forumet her, men aldri før har eNorway vært i større fare.

 

Vi har tidligere angrepet og kapret både eRussia og eFinland, og er dermed det største landet målt i areal, men nå ser dette ut til å gi en skikkelig baksmell, finnene har drevet en hard rekrutterings kamp de siste to ukene og har vokst større enn de norske partiene.

Akkurat nå er det president og congress valg, og alt tyder på at finnene vil ta over kontrollen av landet. Vi trenger virkelig flere norske borgere inn i spillet for å ta tilbake det som jeg mener er vårt!

 

*reklame fjernet*

 

Sammen kan vi sikre eNorways fremtid!

 

mvh

Cirno

Endret av TCi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
#6: All reklamering på forumet er forbudt. Det samme gjelder informasjon om nettsteder med innhold i strid med våre retningslinjer og/eller lovverket. Rasistisk, pornografisk eller diskriminerende materiale er også totalt forbudt, samt rekruttering til pyramidespill, MLM og liknende. Dette gjelder også linker til typiske "flest-klikk"-systemer som f.eks. Outwar, Foxwar osv. Brudd på disse reglene kan medføre advarsler eller tidsbegrenset/permanent utestengning.

Stenges og reklame fjernes

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...