Gå til innhold

Multiboxe - 2 eller 3 characters?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å bruke RAF til å lvle chars raskt og effektivt med en venn er lovlig. Å sette den andre kontoen på follow er og gjøre jobben med en char er sikkert også lovlig. Å bruke tredjeparts programvare for å sette opp key-forwarding osv for å kontrollere flere karakterer fra en pc er ikke lovlig. Er du i tvil så kontakt din lokale game-master ingame :p

Lenke til kommentar

Mage? Nå har jeg teste ut en del classer i opp til level 20, og resultatet er at viss du har en mage i groupen, så vil du få mye mer xp/hour. Ikke bare pga lang range, men også pga conjure items. Button 5 = conjure water. På den andre accouten er button 5 en "/trade x-player" macro. Funker fint. + Buffs for mana. Mage ftw!

Lenke til kommentar

Dummeste å velge 3 dps når du allerede har hunter+lock. Med hunter+pet dps klarer du så vidt å starte å få dots til å ticke før en mob er dau. Ta bare å lag en macro for begge- hunter + lock, som starter wand + warlock pet på en macro, samt hunter auto attack + pet, og i tillegg f.eks immolate for locken.

 

Jeg ville valgt en buff/healing klasse. Om du velge mage gjør du locken ubrukelig siden den ikke får gjort noe damage før moben er dau. Men du kan ha mage for water/food. Men ville ikke brukt noen 3. dps i det hele tatt. Spesielt ikke mage som går oom fort. Bare bortkastet siden om du bruker mer direct dps vil locken bli ubrukelig, samt at lock + hunter er sinnsykt mana effektiv.

 

Ja, buffing klasse, eller ha mage på follow bare for water/food og teleport. Men ikke bruk mage som dps. Tror jeg ville hatt valgt holy pala, druid eller mage som siste person. Har du holy pala får du ressurection, har du druid får du hots for pets og lock, har du mage får du teleport og water.

Lenke til kommentar
hmm, kanskje en druid da :O

 

Keep it simple første gang du prøver.

Lag fleire like classes, helst ranged. så vil du få ein mykje meir behagelig tilværelse med tanke på Keybindings og macroer.

 

Eg fyrte igong 2 rogues og det er kuk med at enten står han eine litt skeiv, eller er litt for longt bak, så må heile tida drive å styre han manuelt for at begge 2 skal bli effektive nok.

 

 

Kom til lvl 20 på 7 timar elns, så er rom for forbetring der. Då er det kun Dual speling. Då stoppet trial accounten på lvl 20 og då måtte eg vente eit par timar på at betalinga for oppgradering skulle gå igjennom.

 

Skal oppgradere til BC igjen når eg kjem heim og gjere eit forsøk med 2 shamans, reknar med det vil gå meir smooth.

Lenke til kommentar

Du speccer jo druiden som healing, slik at du kan hive hots på pets. Druiden er ubrukelig til alt annet. Nettopp på grunn av hunters + warlock sin endurance på killing. En lock + hunter river en mob i stykker på sekunder. Og en lock + hunter combo kan pulle 10 mobs og drepe de i løpet av et par sekunder, men det er lite mana effektivt. Så det blir mye cooldown.

 

Men med en healer har man aldri cooldown - siden hunter ikke trenger å bruke mana(auto attack + pet er nok om du går BM). Warlock kan bruke litt, men med lifedrain og drain soul talents får man mana bort kjapt med healer.

 

Du trenger ikke guide for lock + hunter. Alt du trenger er 1 macro på hver char. Som dotter opp target + sender pet på target, og på hunter auto attack + pet på target.

Lenke til kommentar

Du kjøper et program ala keyclone. Dette programmet sender samma tastetrykk i fra main wow-vinduet til de andre to vinduene.

På alt-accountene lager du macros med follow og assist commands. Disse tar du på f.eks. 1. Så har du den vanlige spellen på main vinduet på 1. Så er det bare til å spamme!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...