Gå til innhold

KrizzE

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KrizzE

  1. Hei igjen, takk for tilbakemeldingene.

     

    Jeg er ikke det minste i tvil om at Hero er en veldig bra og underholdene telefon med unikt brukergrensensitt. Men jeg savner ordentlige tilbakemeldinger på mediaspilleren da dette er en funksjon jeg bruker veldig mye. Først og fremst for å høre på musikk, men også litt for å se på video. Hvordan er lydkvaliteten og spilleren generelt? Er det bermerkelseverdig lav lyd som det er nevnt i flere tester?

    Er du veldig avhengig av musikk vil jeg kanskje ikke anbefale Hero. Har opplevd at den hakker når den bytter sang. Godt mulig det kommer oppdateringer som fikser dette (eller at jeg har vært uheldig med å ha for mange ting oppe på en gang), men sånne ting er ganske latterlig, syns jeg - musikk skal ikke hakke/henge. Lyden er noe lav, ikke direkte irriterende lav, men absolutt litt for lav etter mitt skjønn. Det kommer dog an på hvilket headset du bruker (bruker selv det som fulgte med, og tror det har noe lavere lyd enn andre jeg har prøvd). Musikk på sony ericsson er jo ganske enkelt "bygd inn og fungerer", så du vet hva du får - har ikke prøvd W995, men tenker den er som "alle" andre SE-telefoner (+ litt) på den fronten. Regner med den også har radio, som jo er et pluss. Savner dette på Hero.

     

    Det som er spennende med Hero og Android er jo at du kan få mange kule programmer, lage selv (om du programmerer er det et flott api tilgjengelig), du kan opprette 3G sharing til PC via WLAN, eller wlan-sharing via bluetooth, osv. osv. (3g og wlan-sharing funker pr dags dato ikke, men vet at custom roms har fikset dette, så det er nok bare en oppdatering som sikkert snart kommer om å gjøre). Nok avsporing: Spotify og Wimp. Streaming av musikk er digg! Gleder meg til disse kommer på banen på android - noe det er bekreftet at de gjør (ihvertfall Wimp).

     

    Video fungerer temmelig bra - har som sagt ikke testa W995, men så lenge du encoder i H264 fungerer det ihvertfall helt knall på Hero - liten men skarp skjerm.

     

    Jeg ønsker også tilbakemeldinger på hvordan stavekontrollen og touch-tastaturet fungerer. Hvordan er telefonen å skrive sms med? Spesielt med tanke på ord med æ, ø og å som jeg har lest kan være litt problematisk.

     

    Stavekontrollen fungerer fint, men ja, ord med æøå kommer ikke som forslag hvis du bruker fullt qwerty-tastatur (tror faktisk "øl" kom opp, men ikke mye annet, dessverre). Mulig dette er en bug som kommer til å bli fiksa etterhvert, men det er bare spekulasjoner. Har forsåvidt funnet ut at qwertyet var noe av det treigeste (rent personlig, ikke software) jeg har skrevet meldinger med, så gikk fort over til "vanlig" (on-screen) mobiltastatur (kan velge hva man vil bruke), og dette foreslår ord med æøå (og er sykt mye raskere å bruke, om du er vant med mobilskriving). Dette har jeg ingen problemer med (bare at man må bytte mellom ordliste og "flere trykk pr knapp modus" for å stave nye ord - og dette kan være litt slitsomt i begynnelsen (et tastetrykk, men man må skrive hele ordet på nytt for å adde det). Jeg er forsåvidt totalt uvant med touchscreen, så "vanlig" mobiltastatur var et must å gå tilbake til for meg (selv om qwerty-egenskapene på touchscreen kommer seg etterhvert :))

     

     

    Ble en lang remse med babbel dette her, men ihvertfall: Hero er veldig utvidbar og fleksibel på flere måter - og som flere påpeker her er SE ganske "what you get is what you get", og det du får er dønn stabilt og bra. Trenger du bare en telefon med noko attåt, går du for W995 (som vel er noe billigere). Vil du ha en datamaskin du kan ha i lommen, med mange fremtidige muligheter for utvidelser går du for Hero - eller venter litt, ser om det kommer noe bedre (eller updates), og revurderer :) Regner med dette bare forvirra mer enn det hjalp, men.. lykke til :)

     

    EDIT: et par leifer

  2. Hei.

    har hatt acer aspire one A150 i ca 1.5mnd tid nå..

    Slettet virusprogrammet som var på pc en om lørdagen grunnet irriterte meg.

    La inn AVG free 8,0

     

    Etter jeg slettet det begynte lyden og hakke, tror det var etter iallefal.

    La inn ny lyd driver, derreter slettet og la inn på nytt om håp.

     

    Hva kan grunnen være, kontaktfeil inni pc en kan det umulig være..

    Kan det hjelpe og legge inn grafikk driverne..?

     

    Har ei bekjent som har det samme problemet. Virker som lyden hakker/knitrer veldig når maskinen såvidt får noe å jobbe med. Boota opp en ubuntu-liveusb, og der var det ingen problemer, så kan virke som problemet er XP-relatert - aner dessverre ikke mer enn som så.

  3. En smule sent svar på dette, og du har vel kanskje forska litt videre på det selv, men jeg får ihvertfall spilt av både lyd og bilde i mplayer svn, dog bildet er ikke akkurat bra, det går veldig treigt og dårlig, så lyden kommer før bildet med en gang. Oppdaterer også stadig MythTV svn, og har nå fått til å spille av TV (uten lyd, vel å merke) ganske greit uten at det kræsjer med en gang, men det har ennå litt å gå på før det fungerer skikkelig. (Kræsj ved avspilling har også endel å gjøre med mottaksforholdene mine, men det er ikke det eneste som spiller inn.)

  4. De fleste av disse spillene er vel blitt lovlig å laste ned nå.

    tørr ikke å skrive noen kilder her, men send meg en PM om dette er lovlig, så skal jeg oppgi hvor man kan laste ned dem til dem som vil.

    6848067[/snapback]

     

    Hm, tror min gamle abandonware side ligger ute ennå.. Alt kjøres på egen risiko, dette er mye gammelt dos-skvip :p

  5. Dette problemet kommer uansett hvilken harddisk jeg har kobla til. Problemet oppstod av seg selv uten at jeg rørte noe, da hadde den virka fint siden januar tror jeg.. Men nå fant jeg ut at jeg faktisk har en annen strømforsyning jeg kan teste med.. Trodde det var en gammel ATX uten P4 kobling men den hadde visst det likevel :p *teste*

  6. Jeg har en PC med et MSI K8N Neo2-FX hovedkort, en Athlon 64 3000+ (tror jeg), og en 512 mb brikke ram, husker ikke merke.

     

    Pcen har fungert veldig bra over lang tid, men jeg bestilte en ny harddisk jeg ville sette inn, og dagen jeg fikk denne skrudde jeg av pcen på vanlig måte, og koblet ut strømmen bak. Så fant jeg ut at jeg ikke fikk tid til å sette i harddisken i dag. Koblet da til strømmen igjen og skrudde på pcen. Ingen endringer gjort inne i pcen, ikke engang åpna den.

     

    Problemet som da møtte meg var at pcen skrudde seg av med en gang den ble skrudd på. Fikk en fin liten "startlyd" med vifter og greier, og så skrur den seg rett av. Hvis det er til hjelp blinker også "power" lyset framme på pcen, med 1 sekunds mellomrom eller.no.. Prøvde å koble ut strømmen, vente litt og koble til igjen. Samme greiene, pcen ville ikke holde seg på mer enn et sekund.

     

    Jeg åpnet den dermed og prøve å koble fra harddisken, kobla til strøm igjen og skrudde på, og da ville den plutselig på.

    Tenkte først at harddisken var død, men når jeg prøvde å koble til den helt nye harddisken skjedde det samme. Med harddisk koblet til vil den ikke engang på, uten harddisken, helt normalt. Kan boote Ubuntu LiveCD som jeg forsåvidt må bruke nå, men et harddiskløst system er ganske ubrukelig for meg.. :(

     

    Noen tanker? Er det strømforsyningen? Er det hovedkortet? Dette problemet gjør meg gaaal, men er ihvertfall temmelig sikker på at harddisken er i orden da, takk gud.. skal teste denne senere..

  7. Kjøpte for en snau uke siden en Western Digital Caviar 200GB 8MB IDE harddisk, og et eksternt kabinett til denne, av typen Zynet HD-D2-U2FW (3.5" IDE) EU+UK.

    Fikk disken, monterte den, og laget 2 FAT32 partisjoner i Linux. Testet senere disse i Windows, og alt virket greit på begge OS. Har brukt disken med både USB og FireWire, iom. at jeg på skolen bruker Mac, der FW er det raskeste (pga det bare er usb 1.1 der). Alt har virket fint, fram til i dag da det plutselig ble problemer under kopiering. Kopieringen av filer begynner, men stopper opp etter en liten stund, og jeg må vente opptil et minutt, så forsetter den, stopper, fortsetter, osv. Dette medfører at kopiering av filer tar veldig lang tid, og dette er ikke noe jeg kan leve med. Jeg åpnet HD-kabinettet, og syns jeg kjente et snev av svidd-elektronikk lukt. Kan være dette er bare meg, men jeg synes ihvertfall det luktet litt. Tok ut harddisken og satte den inn i pcen på vanlig måte, og da jeg testet så alt ut til å virke fint. Kopiering gikk glatt. Da er mine spørsmål:

    Er slike kabinetter egnet til bruk over lengre tid? De må da være laget for å brukes? Er det noe jeg spesielt bør være forsiktig med hvis jeg sender inn dette og får et nytt, for å unngå at slikt skjer igjen?

    Siden kabinettet virker ødelagt, kan dette ødelegge disken min, hvis jeg bruker den i det igjen?

    Noen andre som har hatt lignende erfaringer med slike kabinetter?

     

     

    -Kristian

  8. Nydelig prosjekt! Holder på med å bygge et tre-kabinett selv, men det er mye mer slurvete laget enn dette. :)

     

     

    Eneste problemet er at jeg ikke har noe til å feste HK på... Noen som vet hvor jeg kan få tak i en plate til H.K?

     

    Jeg fikk en kamerat som jobba på en sveise-plass-ting, til å skaffe meg en aluminiumsplate, borte hull i den, og festa slike "knotter du skrur i og setter skruer i etterpå" med superlim. Ser ut til å funke greit, men har ikke fått testa det enda, pga. jeg ikke er ferdig.

    Gleder meg til del 2!

     

    -KrizzE

×
×
  • Opprett ny...