Gå til innhold

bajsburk

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bajsburk

  1. Siden vi først er inne på det, e rdet noen gode tips å få på trådløs tastatur og mus som funker bra fra sofaen? :)

     

    Har benyttet Steam på PC via TVn i stua noen år nå med gode resultater med Logitech`s Dinovo Edge paret med Logitech G700 mus + wireless receiver til original Xbox kontroller (ca.3-4 meter unna USB mottageren i maskinen). http://www.amazon.com/Xbox-360-Wireless-Gaming-Receiver-Windows/dp/B000HZFCT2

    Kan ta med Dinovo tastaturet på kjøkkenet og fortsatt ha kontakt med maskinen ca, 13-14 meter unna uten problemer, så den bør dekke behovet for de fleste.

  2. Benchmarken vet ikke hvilken kontroller som brukes og det skal selvfølgelig ikke spille noen rolle.

    Testen kjører helt normale windows lese og skrive operasjoner så enhver latent feil kan selvsagt slå ut.

     

    At andre komponenter svikter tyder på andre problemer i maskinen, kanskje en dårlig PSU men det blir selvsagt ikke riktig å spekulere.

    Benchmarken i seg selv stresser ikke "maskinen" med mindre CPU blir stresset ved høy QD og høy QD får man ikke på Vertex gen1.

     

    Greit å vite. PSU ble nylig byttet etter at Gigabyte Odin ga seg for en måned siden og ting har fungert strålende siden, frem til nå. Aldri hatt flere komponenter feile samtidig, så kan ikke skjønne hvor dette skulle komme fra. Påfallende selvfølgelig og derfor man spør og er nyskjerrig. Om ikke annet så er det påskudd til å oppdatere litt.

  3. Postet denne på EVGA forumet, men foreløpig lite tilbakemeldinger, så jeg legger den ut her og i tilfelle det er noen kloke hoder der ute som kjenner igjen symptomene.

     

    For noen dager siden begynte jeg å få blåskjerm kontinuerlig under windows (7 - 64 bit)load uten mulighet til å rekke å se hva feilmeldingen bestod i før restarten var et faktum. Til slutt ville ikke maskinen engang POSTe, og ender opp med å boote i loop hver gang den kommer til Code 68 i displayet, som ifølge manualen indikerer "reserved" og hjelper meg fint lite.

     

    Resatte CMOS \tok ut batteri, prøvde safe mode, repareringsfunksjon via cd\ formatering\nyinnstallering av windows, ta ut alt unntatt en rambrikke\cpu, fortsatt samme problem. Tok ut alt av maskinen, sjekket all kabling/byttet kabler, satte alt tilbake, samme problem.

     

    PSUen har hatt en tendens til å lage elektrisk støy hver gang jeg dytter inn kontakten eller skrur den av og på, så det var nærliggende å tro at PSUen ikke avga nok strøm eller andre former defekt. Kjøpte ny mist 800W igår, innstallerte, og problemet er fortsatt nøyaktig det samme.

     

    Per nuh, står maskinen kun tilkoblet med nødvendige strømkabler, cpu og en stk ram(verifisert fungerende i annen maskin)i dimm-slot nærmest socket. Snakker vi om defekt mobo eller er dette et CPU problem? har ikke mulighet til å sjekke med andre Cpuer da jeg kun har en annen lga775 socket i heimen, og kjøpe ny bare for å sjekke er lite aktuelt per nå da jeg har brukt 1200 spenn på ny PSU som ikke var problemet :S

     

    Takker for alle fornuftige svar på forhånd.

     

    Specs:

    Odin Gigabyte 800w / Mist 800W PSU

    OCZ Gold XTC Triple Channel Kit 1600mhz

    i7 920 CPU

    ATi 6970 GPU

    M-audio 1010LT Soundcard

    Noctua Nh-D14

  4. Noen som har en løsning på problemet med sleep? Bortsett fra å deaktivere funksjonen da. Må tydeligvis også ta en reboot for å få lyd igjen etter dette.

     

    Lag en batfil med følgende :

     

    net start "Audiosrv"

    net start "AudioEndpointBuilder"

     

    må bruke log off script med stop funksjon på lyddriverne for å kunne slå av maskinen min med m-audio lydkort. lyden min forsvinner helt uten grunn og helt tilfeldig, da bruker jeg bare bat-filen med koden som er nevnt over for å starte lyddriverne mine igjen. passe mongo, men det fungerer.

  5. Sliter med cubase og nuendo. får ikke noe lyd inn i mixern, selvom m-audio mixern gir lyd ut på maskinen. tenkte jeg skulle prøve xp moden, men jeg får ikke enablet virtualization technology i biosen( E8400/maximus formula BIOS 1302). Denne funksjonen finnes ikke under CPU configuration, som jeg ser av bilder og konfigs etter litt googling at andre med dette kortet har . noen her som har opplevd tilsvarende?

  6. har også mye tull når jeg spiller spill. foreløpig bare spilt TF2 [...]

     

    Har også det problemet med flimring i starmenyen. Er ikke bare i TF2, men også i andre spill når det er mørke farger på skjermen, jeg trodde det var selve skjermen min det var noe galt med, men fant etter hvert ut at det gjaldt både laptopskjermen, pc skjermen og tven min. Jeg bruker laptopvideo2go nvidia 185.20 driveren. Jeg har dog ikke opplevd at spill(et) henger seg.

     

    tenkte det samme selv, men prøvde med en gammel CRT skjerm igår, og problemet vedvarte . det slutter merkelig nok når man kommer inn i selve spillet, så det er jo bare en bagatell , men man vet jo aldri hvordan ting henger sammen.

     

    temperatur på skjermkortet går forøvrig ikke over 60 grader, CPU ligger på ca. 50-55@4ghz , 45-50@stock . har logitech 15 og ser at verken ram eller cpu blir 100% belastet under spilling.

  7. har også mye tull når jeg spiller spill. foreløpig bare spilt TF2 og L4D siden jeg innstallerte win7. Når jeg starter spill, så er det mye flimring i startmenyene, især i TF2, litt som når gamle TVer blir filmet hehe var ikke sånn før win7. har et HD4850x2 2GB kort og prøvd litt forskjellige drivere, forsøkt å skru alt av innstillinger i CCC både opp og ned, men alltid samme resultatet, maskinen fryser og lyden hakker i en loop, eneste botemiddelet er å reboote. dette kommer skjer helt sporadisk. event viewer viser , som en sa tidligere her, kun at det var en uventet shutdown etc. , ingen matnyttig informasjon om hvva problemet faktisk kan være. fantastisk irriterende. noen med nvidia - kort som har dette problemet?

    Og en annen ting som irriterer meg er at cubase ikke får signal inn på mixeren sin når jeg prøver å tape ( m-audio audiophile 192). får signal inn på m-audio mixeren og lyd ut på maskinen, men ikke i cubase. og innimellom så forsvinner bare lyden helt. alt av lyd står på i både m-audio mixeren og den interne i windows. prøver jeg å skru på winamp så vil ikke mp3n starte, står bare å hakker på 00:00. samme med videofiler. alt av media bare fryser. kun restart som hjelper og ingenting i event viewer som kan peke til problemet.

     

    asus maximus formula

    E8400

    m-audio audiophile 192

    wmp300n trådløst kort

    HD4850x2 2gb

    4gb ocz reaper

  8. Kjørte inn 7077 x64 igår. windows ser bare 3072mb ram og mitt linksys wmp300n trådløse nettverkskort fungerer heller dårlig. prøvd 3-4 forskjellige drivere, deriblant noen moddede boradcom drivere som tydeligvis andre har hatt suksess med i win7 x64, har jeg lest på andre fora. noen andre her med wmp300n som har problemer? får innstallert drivere, tilsynelatende. men device manager gir den bare utropstegn og sier drivere ikke er innstallert. ikke veldig gøy å sitte på trådløst USB kort på 40kbps :/

     

    X64 OS alene er ikke ensbetydende med å få utnyttet all RAM > 4GB.

    Hovedkortet må støtte memory remapping og "det" må enables i BIOS/CMOS settings .

     

    glemte å si det, men (selvfølgelig) var det et utgangspunkt som var dekket. som nevnt her, det er default at remap funksjonen er slått på på Asus kort. Har forøvrig asus maximus formula, om noen skulle kjenne seg igjen.

  9. Kjørte inn 7077 x64 igår. windows ser bare 3072mb ram og mitt linksys wmp300n trådløse nettverkskort fungerer heller dårlig. prøvd 3-4 forskjellige drivere, deriblant noen moddede boradcom drivere som tydeligvis andre har hatt suksess med i win7 x64, har jeg lest på andre fora. noen andre her med wmp300n som har problemer? får innstallert drivere, tilsynelatende. men device manager gir den bare utropstegn og sier drivere ikke er innstallert. ikke veldig gøy å sitte på trådløst USB kort på 40kbps :/

  10. Heisann. Har et x38

    maxmius formula kort som får cmos err i LEDen .Først står den på cpu init leeeenge før den går videre , piper en lang og tre korte når vga bios dukker opp og ender med cmos error i LEDen. har clearet cmos, jumpers ,tatt ut batteri over lengere tid, fjernet alle komponenter bortsett fra cpu og gradvis lagt til igjen for å trimme ned mulighetene, men ender alltid med det samme. får ikke opp noe skjermbilde. hadde dette kortet stående i en annen maskin tidligere med en e6600, som gikk fint, men har byttet til e8400 nå, så det er nok 45nm som er problemet, selvom den skal være kompatibel ifølge asus sine sider. litt usikker på hvilken biosversjon som sitter i den ,da det er et år halvannet siden jeg flashet den sist, men det er nok en av de 3-4 første biosene som kom som.

    Har ikke mulighet for å bytte cpu for øyeblikket, så jeg lurte på om det var noen smarte løsninger for å flashe biosen via. minnepinne (ezflash) eller andre smarte tiltak for å få bios opp å gå igjen.

     

    x38 maximus formula

    e8400

    2gb ocz flexXcl 9200/geil 6400

    evga 8800gt

    gigabyte odin gt 800w psu

×
×
  • Opprett ny...