Gå til innhold

Stonemeister

Medlemmer
  • Innlegg

    8 188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Stonemeister

  1. GrinderX9 skrev (6 timer siden):

    Pedro Pascal ligner jo en del faktisk og har en stemme som passer. Så er ganske fornøyd med det valget. Engelsken hans er "litt" dårlig, men han fikk det likevel fint til i Mandalorian så, trenger jo ikke en gang var født Amerikans i tv serien så burde ikke by på noe problem med bitte litt omskriving. 

    Bella på sin side ble jeg aldri helt solgt på i GOT, selv om de fleste digget karakteren. Men gått litt vann under brua siden da. Men hun ligner ikke akkurat på noen Ellie.

    Uansett, ingen katastrofe Casting. 

    Pedro Pascal snakker perfekt amerikansk engelsk hvis du ser på intervjuene hans hvor han ikke er "in character". Aksenten hans i The Mandalorian (og GoT, for den saks skyld) er tilgjort. Han snakker riktignok ikke med samme brede sørstatsklang som Joel i TLoU, men det tipper jeg han får til uten problemer da han er delvis oppvokst i Texas og ikke har hatt problemer med aksenter i andre roller han har hatt.

  2. Helt enig.

    Jobbet en søndag i brustabu, satt i kassa, på sommern midt i oslo, dritvarmt og kø ut butikken. Brøyter seg en fyr forbi køen og nærmest brøler: DERE HAR IKKE IS HER!! Fikk veeeldig lyst å hjelpe vedkommende da altså  :nei:

    Men spurte da hva slags is han var på jakt etter, isbiter eller krem/saft is. Nei jeg måtte jo skjønne at det var kremis på boks! For det hadde vi ikke! Jeg prøvde å forklare hvor den isen var, visste at vi hadde da vi hadde fått påfyll sent på fredagen før, og at jeg går forbi der ofte^^ og om han ikke fant det så skulle jeg gjerne hjelpe han når vi hadde fått tatt litt av køen.

     

    Nei det hadde vi ikke! og det var utrolig dårlig service å ikke hjelpe han med en gang! 

    Da tenkte jeg for meg selv, at ja da får det være dårlig service å faktisk betjene de som har stått i kø lenge, enn brøleapen som brøyter seg gjennom køen og oppfører seg som en idiot. Sa det ikke, men sa det at jeg må nok hjelpe de som er i kø først, siden de har ventet lengst  :grin2:  Da gikk han. :new_woot:

     

    Skulle ønske "Nei, vi har faktisk ikke "dårlig kunde"-service her." *fortsette å hjelpe de høflige i køen* var like lettfattelig muntlig som det er skriftlig.

    • Liker 4
  3. At Pogba er urokråke vet vi jo, han har jo offentlig sagt han vil vekk. Lingard er bare en teit fyr som tror han fortsatt er 19 år, ikke noen urokråke :)

     

    Dette er enormt respektløst overfor 19-åringer overalt.

    • Liker 3
  4. TLDR; Alexei har tatt innover seg at Sony står på tomgang mens Microsoft har full gass. Forferdelig lang artikkel for å komme til det poenget, men innrømmelsen er i hvert fall der. Lykke til med å svelge skuffelsen :)

     

    Jeg var også konsollfanboy når jeg var 12 år gammel og uten inntekt og valget var enten eller. Heldigvis vokst ut av det nå.

    • Liker 8
  5. Har jeg sagt noe om at jeg tror på verdensrommet eller romvesner? Dette er de to aller største konspirasjonsteoriene som finnes og jeg benekter disse.  Motstand av evolusjonsteorien er det nok av vitenskapsfolk som har latterliggjort allerede at dere er inne i en fase med "tilpasninger", så her trenger "dere" ikke min hjelp til å avfeie den. Det klarer "deres" egne folk godt nok.

     

    Ingen vil svare på om myndighetene har dine interesser som første prioritet eller om det er andre prioriteringer som kommer foran dine. Du kan gjerne svare. 

    Burde selvfølgelig inkludert at jeg ikke gidder å diskutere med så håpløse tilfeller som deg på slutten av mitt forrige innlegg. Diskusjon legitimerer meningene dine, og det kan jeg dessverre ikke være en del av.

    • Liker 1
  6. Posthistorikken til AnArv viser at han tror på så godt som alle konspirasjonsteorier som finnes, i tillegg til å være motstander av evolusjonsteorien. Han er enten et troll eller en legitim kandidat til tittelen som verdens mest ignorante menneske.

     

    Så får man velge selv om fyren er verdt å diskutere med...

    • Liker 4
  7. Folk i denne tråden forstår fortsatt ikke at sakens kjerne er at Epic TJENER PENGER på dansen. Alfonso Ribeiro driter i om Ola Dunk danser Carlton-dansen på gata. Arnold driter i om folk sier "I'll be back!" til hverandre med bælfeit tysk aksent. McDonald's er nok strålende fornøyd om folk går rundt for seg selv og nynner på "I'm lovin' it".

     

    Problemet oppstår så fort et stort selskap begynner å bruke disse tingene for å tjene store pengebeløp uten å kompensere skaperne.

    • Liker 1
  8. Jeg var på Elkjøp her om dagen, skulle se hva de hadde av varmepumper. Han Elkjøp duden sa jeg burde kjøpe Samsung-pumpe, da den hadde en funksjon som gjorde at varmen gikk nedover i stedenfor oppover (dette er en vegg-modell). Og dette var bra fordi da fikk man varmt gulv. Takk og farvel

    Jeg har hørt "Denne fryseren er bedre fordi den er kaldere."

    • Liker 2
  9. Skulle trodd noen folk var dauhørte, men denne var rett og slett dum. Sjekker forsikring, oppgir skiltnummer

     

    "B - S - , for BILLING - STAD"

     

    - Billingstad ja. Er det B for Bjørn og F for Fredrik?

     

    - Nei, B-S- som i BILLING - STAD.

     

    - Ja, Billingstad. B for Bjørn og F for Fredrik?

     

    Holdt virkelig på å miste tålmodigheten...

     

    Kanskje du fnakket med Daffy Duck?

    • Liker 4
  10. Forbanna tull det er bare penger han er ute etter og så vidt jeg vet så kan vel ingen ha copyright på en dans?? kanskje jeg skal få copyright på hvordan jeg går på gata, hvis jeg ser dette i et spill som ligner så må jeg saksøke dem ? lol

    Hvis du går på en så unik og underholdende måte at andre folk er villig til å betale for å kunne gå som deg i et dataspill, så har du kanskje en sak.

     

    Hele sakens kjerne er at Epic tjener penger på denne dansen, som er en blåkopi av dansen Alfonso Ribeiro fant på. Det er helt normalt at man må betale royalties til låtskriver og artist når man bruker musikken deres. Denne saken er ikke så annerledes.

  11. Epic omsetter nok for millionbeløp på denne dansen, som folk kun kjøper fordi Alfonso Ribeiro gjorde den populær på Fresh Prince. Denne dansen er synonym med Ribeiro og definerer på mange måter karrieren hans. Når han dro den frem på amerikanske Skal vi danse kom det publikumsbrøl og dommerne sa de hadde ventet så lenge på "The Carlton". Dette er hans dans. Helt innafor å saksøke for tapte inntekter når han ikke har sett en cent i kompensasjon foreløpig.

    • Liker 3
  12. Kunder som gjør det vanskelig for seg selv ved å gå ut med et Jenga-tårn av varer i armene fordi de ikke vil betale under en halv promille av det varene kostet for en plastpose...

     

    Hvis det er et ufravikelig grunnprinsipp å aldri betale for poser burde man kanskje investere i et handlenett eller to?

    • Liker 2
  13. Dette skjer faktisk?

    Sjokkerende ofte. Utelukkende eldre mennesker, riktignok.

     

    Problemet er at terminalen sier BRUK MAGNETSTRIPE om chippen feiler.

    Det stemmer bare i en liten brøkdel av disse tilfellene. Som regel står det bare "Ta ut kort" etter at de har prøvd å voldta terminalen vår med feil ende av kortet sitt eller bruker et kort som ser ut som det er fra mellomkrigstiden.
    • Liker 3
  14. Kunder som insisterer på å bruke magnetstripen når chippen svikter på første forsøket. Jeg vet at terminalen vår aldri noensinne kommer til å akseptere magnetstripen på kort med chip og forteller dem at det ikke fungerer og at de bare må pusse litt på chippen og prøve igjen, gjerne med chippen riktig vei denne gangen og uten å mose kortet inn som om det er et monster som skal halshugges inne i terminalen. Det avfeier de med et blankt "Nei, nei. Se nå..." og sveiper kortet. Og da står det på terminalen, som det alltid har gjort og alltid vil gjøre:

     

    BRUK CHIP

     

    Og så sveiper de faen meg fortsatt magnetstripen minst en gang til før de gir opp.

     

    Hver. Eneste. Gang.

     

     

    For ikke å snakke om kundene som bare gir meg bankkortet sitt når de skal betale. Jo takk, hyggelig det, men jeg trenger nok PIN-koden din også hvis jeg skal ha noen nytte av det.

    • Liker 9
  15. Mange butikker hadde nok tjent på å rense og justere betalingsterminalene sine jevnlig. Pussig nok virker det som problemer med chip er større enn for magnetkort. Fikk bankkort med RFID-chip (NFC) og disse har beløpsgrense pga svakheter med teknologien (max 200 kr), men med godt utstyr har de potensial til å være teknisk mer stabil for avlesning. Tror nok neppe de nye trådløse betalingformene kommer til å ta over veldig raskt uten at de sikres nok til at beløpsgrensen kan heves.

    Contactless betaling funker på alle beløp så lenge terminalen støtter det. Man må bare skrive inn kode på beløp over 200kr.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...