Gå til innhold

sk1tt3r

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sk1tt3r

  1. En del av dokumentasjonsdelen er hele tiden å skrive undertekst til kodingen din. Fortelle hva de enkelte kodene gjør.Men har svært dårlig erfaring med dokumentasjon selv. Er veldig åpen for forslag:)

     

     

    Det er som en logg. Bare skriv hvorfor du har tatt alle valgene du har gjort. hvorfor du har valgt det fil-formatet og forklar hvorfor du har valgt variablen osv

     

    Tusen takk ^^, Skal man ha med planlegging og sånn også? Høres ikke så vanskelig ut som jeg først trodde iallefall.

  2. Hei. Kom opp IT 2 jeg også.

    Etter å ha sett forberedelsesdelen tror jeg at den blir:

    oppgave 1 - lage en topp-banner(flash) til nettsiden. Der skal navnet til stevnet og bilder av fly være sentrale. Det skal sikkert også ligge en flylyd i bakgrunnen.

     

    Oppgave 2 - lage en enkel omregningkalkulator. For eksempel fra fot til meter, eller fra km/t til knopp/t. Dette på grunn av at fly osv bruker slike verdier.

     

    Oppgave 3 - (litt usikker på denne) Her tror jeg det enten blir en quiz av noe slag. Kanskje om flyklubben eller fly generelt. Eller så tror jeg det kan være et påmeldingsskjema der du kan melde deg på stevnet med ditt fly eller bare som publikum.

     

    Oppgave 4 - dokumentasjon...

     

    Hva tror dere?

     

    Ja tenker det blir noe sånt jeg også. Jeg sliter litt med å øve på dokumentasjonsdelen jeg. Tror jeg kan resten, men har ikke lært noe om dokumentasjon nesten. Noen som kan gi noen tips på det? Hva skal man skrive?

×
×
  • Opprett ny...