Gå til innhold

LucarioX

Medlemmer
  • Innlegg

    5 908
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LucarioX

  1. Camlon skrev (3 timer siden):

    Som jeg predikerte, presset for å åpne opp igjen blir større og større.

    Faren er ikke over før de får de får antall smittete ned mot 0, eller så vil det bare blusse opp igjen etter at man har åpnet opp.

     

    Tja, faren er vel ikke over selv om Norge når 0 smittede - for vi kan likevel få inn smitte fra utlandet, om det finnes tilfeller der? Selv med stengte grenser kan jo varetransport bringe ny smitte inn i landet? Det som er så deprimerende ?

    Teoretisk sett er vel bare 1 tilfelle et eller annet sted i verden nok til at det kan blusse opp igjen? Så uansett er man til slutt avhengig av en vaksine eller medisin, eller er det noe jeg har oversett?

    Vet ikke om man har klart å finne ut 100% sikkert hvordan SARS forsvant i 2003, klarte man å spore opp absolutt alle tilfeller?

  2. Jobbet hos expert(power) før, og prisene pleier å være lik som Apple helt i starten, så begynner de å konkurrere på pris og da faller den ganske fort. Du vil nesten alltid få strandard produktene billigere hos expert(power) og Elkjøp billigere enn det Apple og Eplehuset selger de for.

     

     

    Interessant.

     

    Jeg vurderer å kjøpe fjorårets 15" til 22 958kr. Er nok uansett nødt til å ha en ny 15" i løpet av året, og selv med konkurranse på pris kan jeg vel ikke forvente å se noe i nærheten av den prisen igjen med det første?

     

    Noen gode argumenter for hvorfor man eventuelt burde vente, eller gå for den nye? Den er jo ikke mye kraftigere?

  3. Når ville dere kjøpt ny 15"?

     

    Ser ut som den billigste utgaven av Macbook Pro 15" med Touchbar har vært nede i 21 366,- for noen uker siden. Tror dere det er sannsynlig med et like godt tilbud igjen før sommeren?

     

    https://www.prisjakt.no/product.php?pu=3979130

     

    Er det egentlig noe poeng i å vente med å kjøpe om man skal ha 15"? Realistisk med store ytelses eller prisforandringer til høsten? 22 985,- (som er laveste pris akkurat nå?) er jo allerede litt billigere enn det Apple selger den for?

     

  4.  

    Er det ikke fare for at bendgate gjør comeback om de ikke har gjort noe med designet, eller materialet?

     

    Nå var jo bendgate ekstremt overopphausa spør du meg. Uansett så var det vel ikke 5S som tålte minst i disse testene, det var vel stort sett 6plus?

     

     

    Mulig 6 Plus tålte enda mindre. Har ikke erfaring med den selv, men har opplevd bendgate to ganger med 5S.

  5. Merker at jeg begynner å bli litt lei av endel av tullet til Windows 10,sitter å ser film på fullscreen på lerret og så popper det opp noe mas om å kjøpe Office? Ikke greit. AtW

     

     

    Har ikke opplevd det, men irriterer meg over stadige krasj og bugs. Har hatt problemer med både oppstart og Windows Update de siste ukene. 

     

    Synes Windows 10 er skuffende lite stabilt i forhold til hvordan jeg husker Windows 7 og XP...

×
×
  • Opprett ny...