Gå til innhold

Åsmund

Medlemmer
  • Innlegg

    3 040
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Åsmund

  1. Hei.

     

    Jeg oppretta en ny youtube kanal kun for naturfilmer og her er min første video,,på den kanalen. Det er egentlig en samlevideo av noen år med filming. Jeg prøvde å finne de beste klippene og samtidig lage en sammenheng.

     

    Dette er en blanding av litt dronevideo, litt nex5n, gopro3 black, og panasonic gh4.

     

    Det hadde vert fint om dere ville ta en titt og gjerne gi med kritikk :)

     

  2. Dette kan bli spennende, men jeg gir ikke fra meg penger før spillet er ferdig og anmeldt. Jeg kjøpte nextcargame og jeg angrer på det.

     

    Det er nå sjeldent vi hører noe fra utviklerne, samt at du får bare litt mer innhold for hver gang, (en ny bil, eller en ny bane) så blir du lei med en gang. I tillegg ser det ut til at spillet ikke blir slik jeg trodde det skulle bli.

  3. Trur du må sette deg ned med ein adruino elns og lage sjølv :)

     

    Ja, er nok ikke dumt det :) 

     

    jeg har brukt et hikvision kamera bestilt fra Kina, funket greit å konfigurere opp mot openHAB og programvaren for hikvision gir deg mulighet å lagre over CIFS og NFS hvis jeg husker rett (bruker ikke opptak selv).

    Hadde vært kjekt å vite i artikkelen om produktet hadde et nogenlunde basic API grensesnitt for å hente ut snapshot og/eller stream for å bruke mot andre systemer.

     

    Hm interessant, jeg må huske på dette.

  4. Det er så mange dingser som skal ha sin egen lukket løsning. Jeg vil ha ett kamera som er fleksibelt, der du kan velge å lagre opptakene der du vil. Samt så fleksibel som mulig programvare slik at det er enkel å bruke kameraet sammen med fks homeseer slik at du kan få hele huset til å blinke om du vil når kameraet oppdager bevegelse.

    • Liker 2
  5. Hei.

     

    Jeg sitter på jobb og har 2 excel ark. Det ene inneholder ordrenummer og leveringsdato.

    Det andre inneholder flere linjer med samme ordrenummer men uten leveringsdato.

     

    Kan jeg automatisk hente leveringsdatoen fra det ene excel arket og legge det inn i alle linjene med samme ordrenummer på det andre?

     

    Jeg har null peiling på excel og det tar en evighet å gjøre dette manuelt. Jeg har prøvd å google, men har ikke helt fått det til.

×
×
  • Opprett ny...