Gå til innhold

sisal

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sisal

  1. Håper det ordner seg. AVS4YOU er utrolig billig med tanke på at lisensen omfatter alle programmene deres, og det er jo minst 20-30? Jeg har bare brukt en brøkdel av dem ennå.

    Jeg har ennå ikke fått registrert koden, har aldri vært borti lignende problemer.Men de ba nå om computerid og lisensnøkkel og skulle prøve å lirke det inn i maskinen. Håper det ordner seg da jeg var veldig fornøyd med programmet.Og jeg er helt enig i at prisen er latterlig lav med tanke på alle de funksjonene man kan benytte seg av i de ulike programmene.

  2. Jeg kjøpte det nylig og hadde ingen problemer med verken nedlasting eller betaling. Jeg lastet ned først og betalte senere, da jeg hadde testet det. Da fikk jeg en mail med lisensnummeret som jeg kunne legge inn i programmet. Jeg valgte Unlimited subscription. Men du har jo testet programmet, skriver du, så da har du vel allerede lastet det ned?

    Hvis du allerede har betalt må du iallfall ikke gå til hjemmesiden for å registrere deg, for da må du jo betale enda en gang.

    Det var vel fra denne hjemmesiden du fikk tak i programmet og betalte for det? http://www.avs4you.com/. Alle linker virker som de skal der for meg iallfall.

    Jeg lastet først ned en prøveversjon hvor resultatet ble veldig bra. Bortsett fra den lille logoen i midten av bildet. Jeg forsto det slik at denne ville forsvinne ved et eventuelt kjøp av programvaren.Betalingen var det ingen problemer med, men jeg slettet prøveversjonen før jeg betalte, regnet med å laste ned ny programvare etter å ha betalt.Det gjorde jeg, men fikk ikke aktivert programmet med lisensnummeret jeg fikk. Men nå har jeg fått en ny mail fra avs4support hvor de ber meg prøve en gang til.Så jeg får gjøre det.Tusen takk for at du svarte.

  3. I dag testet jeg AVS4YOU og syntes det var et glimrende program. Jeg betalte for produktet,men fikk opp en "error"link til å laste ned fra.Da gikk jeg inn på hjemmesiden for å registrere meg, men dette gikk heller ikke.Er det noen som bruker dette programmet, eller er det et utgått program? I så fall blir vel forhåpentligvis ikke kontoen min trukket for de 300 kr som programmet kostet heller?

  4. Da jeg bare hadde ca 500mb med ram, gikk jeg til innkjøp av 3 rambrikker a 512mb. En av de virket ikke, så jeg retunerte den og fikk ny. Men den nye virket heller ikke.Det vil si at maskinen stopper opp i bios. Kan det være slik at hovedkortet ikke takler så mye ram som 1500 mb, eller har jeg vært max uheldig med brikkene jeg har kjøpt? Jeg satte i en av de gamle i tillegg til to av de nye, så nå har jeg 1280 mb. Nå fungerer den. Hvordan finner jeg ut hvor mye maskinen kan takle av minne? Takknemlig for svar!Hovedkortet er et Asus P4B-M.

  5. Jeg sitter her med batteriladere til henholdsvis D100 og D80.Jeg har ladet batteriene til D100 i laderen til D80 og omvendt (ved feiltagelse), men jeg lurer på om batteriene kan ta skade av det. Det er en ørliten forskjell på utformingen til disse laderne. Skal ha med begge kameraene på ferie, men da det er meget trangt om plassen, lurte jeg på å ta med bare en av laderne. Hvis noen vet sikkert, blir jeg veldig glad for svar.

  6. Hei

    Etter å ha tittet på Foto/Video sine ulike typer av fjernkontroll, ble jeg veldig usikker på hva jeg skulle kjøpe. Til mitt Nikon D100 har jeg en snorutløser. Denne skrus ned i utløserknappen. Egentlig ganske grei. Men hvordan fungerer egentlig en dobbel snorutløser? Festes den på samme måte? For et par måneder siden kjøpte jeg en fjernkontroll til min D 80. Etter en halvgått dag gikk kontakten som leder inn i kameraet i oppløsning. Det var riktignok en uoriginal, men jeg er blitt veldig skeptisk til denne type fjernkontroll. Er det noen der ute som har prøvd ut noen forskjellige og som kan dele sin erfaring?

  7. :hmm:

    Jeg prøver å koble til en annen pc  på min tilkobling, men får bare opp at den    ikke finner server. Jeg har skrevet navnet på internettleverandør samt mitt brukernavn og passord. Jeg har sjekket innstillingene i alternativer for int.og det står endog at tilkoblingen er aktiv. Dette er første gang jeg prøver å koble til en annen pc enn min, så det er mulig jeg har gjort ting galt. Det er ikke noe i veien med modemet, da jeg benytter meg av det nå. Er det noen som kan/ vil hjelpe med råd?

    9602452[/snapback]

    Jeg får opp meldingen : Modem mangler/ Port com 1

  8. :hmm:

    Jeg prøver å koble til en annen pc på min tilkobling, men får bare opp at den ikke finner server. Jeg har skrevet navnet på internettleverandør samt mitt brukernavn og passord. Jeg har sjekket innstillingene i alternativer for int.og det står endog at tilkoblingen er aktiv. Dette er første gang jeg prøver å koble til en annen pc enn min, så det er mulig jeg har gjort ting galt. Det er ikke noe i veien med modemet, da jeg benytter meg av det nå. Er det noen som kan/ vil hjelpe med råd?

  9. Du vet sikkert at du trenger "din egen" windows lisens . Og bør installere den fresh.

    Høres ut som denne PC-en er medlem av et domene , med f.eks SEUS som peker mot en domene server e.l .

    9552011[/snapback]

    [/quote Det er mulig du har rett. Løsningen må være å kjøpe en ny Windows- pakke, og innstallere denne.Jeg får koble om og prøve en gang til, før jeg gir meg.Hadde jeg bare kunne kommet inn i enhetsbehandling, uten å måtte logge meg inn, hadde jeg kanskje funnet ut av det.

  10. Ringe selgeren?

     

    Hvilket windows er det?

    9551655[/snapback]

    Det er Windows XP. Selgeren har jeg snakket med, han hadde ikke vært borti dette problemet.Jeg har ingen cd eller lisensnummer til denne PC-en det fikk jeg opplysninger om da den ble kjøpt.Det jeg ikke forstår, er at det spørres etter server og port,( og ikke lisensnummer) som om det skulle ha noe med tilkoblingen å gjøre.

  11. Hei

    Holder på å teste ut en pc for en annen,( kjøpt brukt) bare for å se hvilke programmer som var innstallert. Men da jeg logger inn, får jeg opp en melding om at Windows må aktiviseres først. Jeg ville da forventet at det spørres etter lisensnummer, men jeg blir bedt om å taste servernavn og port. Alternativ oppringing. For meg høres dette mer som en tilkobling til internett, og ikke aktivisering av et program.Hva skal jeg egentlig skrive her? Takknemlig hvis noen kan gi meg et råd.

  12. Hei

    :hmm: Har nå tenkt å kjøpe meg en ekstern harddisk og et kabinett . Det jeg lurer på er: Kan jeg montere flere disker i et kabinett? Jeg tenkte å bruke den ene til back-up og den andre til programmer som jeg ikke har plass til på den interne.Den interne slo krøll på seg i går da jeg prøvde å innstallere et design- program.Jeg føler meg ikke helt kompetent ennå ( om jeg noen gang blir det) til å bytte ut den interne disken. Har bare satt inn et usb2 kort. Blir veldig glad om noen kan komme med forslag til både disk og kabinett som passer sammen. Hver av diskene trenger ikke å være på mer enn 250 gb.

  13. Mest sannsynlig så har du byttet til Nikon lohelle så jeg kan kjøpe noe teleopptikk av deg :thumbup:

     

    Kun det beste er godt nok vet du :whistle:

    9098871[/snapback]

     

    Om Nikon blir bedre enn Canon en gang så kanskje jeg bytter.. Men det tror jeg ikke skjer.. Så da får du nesten kjøpe de fra noen andre..

     

    edit: jeg har prøvd Canon's 500mm F4 IS, og jeg tror IKKE det er fordi Nikon's er bedre at den er dobbelt så dyr.. Når det er sagt så har Nikon mye bra optikk på de kortere brennviddene.

    9098911[/snapback]

     

    :hmm: Er det ikke en utstyrfrik i de fleste av oss da? Jeg har en stund vurdert å kjøpe kamera til, for å slippe å bytte linser hele tiden. Pentax K 10 var det jeg vurderte mest, hadde litt lyst til å prøve noe annet en Nikon. Samtidig hadde jeg lyst på en vidvinkel, da den minste brennvidden min på det tidspunktet var på en 105 makro. En Tamron 17- 50 var det jeg ville ha, og brått så lå det en slik en sammen med et Nikon D 80 til salgs på foto no. Så da ble det Nikon igjen. Men jeg kan jo ikke stoppe der, må jo ha ekstra batteri og minnekort til det nye kamera.Et polafilter har jeg også lyst på , og et spesifikt makrostativ hadde vært kjekt og ha. ( selv om jeg har to stativ fra før av) Jeg er også på jakt etter en lettere telelinse en den jeg har, for å gidde å dra den med meg. Og så kan jeg begynne forfra igjen, forhåpentligvis med en Pentax neste gang da. (og da vil vel behovet for en fotobag til melde seg også). Bare så synd at jeg har nesten aldri har tid til å fotografere.

  14. Er det noen som vet om Adobe Photoshop Elements vil komme i Norsk utgave snart ?

     

    Har lagt merke til at Adobe har fått en del produkter som kommer i Norsk språkdrakt.

     

    Engelsk er nok ikke min sterkeste side.

    9047568[/snapback]

    :yes: Elements finnes jo i svensk versjon ( som jeg har). Nå har jeg versjon 4, men jeg regner med at du får nr 5 på svensk også. Kanskje den også finnes på dansk, noe som er enda nærmere vårt språk!

  15. Om du oppgir modellbetegnelsen på din laptop, er det mye lettere å hjelpe deg !

    :ph34r:

    8644880[/snapback]

    Latop? Jeg har en stasjonær pc!Ja, jeg setter stor pris på hjelp!

    8645081[/snapback]

     

    Da vil det si at du IKKE kan bruke et Cardbus kort !

     

    Du må ha et PCI kort ..... :ph34r:

    8652323[/snapback]

    :thumbup: Uff da, og jeg som trodde card-bus var et slags pci-kort.Ja,da får jeg prøve å finne ut om det finnes noen løsning/pci kort som jeg kan bruke. Tusen takk for hjelpen, nå slapp jeg ihvertfall å kjøpe noe jeg ikke kan bruke.De må vel ha et eller annet på Komplett som passer i min pc også, og ikke bare i alle andres!

  16. Om du oppgir modellbetegnelsen på din laptop, er det mye lettere å hjelpe deg !

    :ph34r:

    8644880[/snapback]

    Latop? Jeg har en stasjonær pc!Ja, jeg setter stor pris på hjelp!

    8645081[/snapback]

    Jeg får legge til at jeg kjøpte den brukt, har ingen papirer som indikerer type osv, men det meste kan jeg vel finne ut via enhetsbehandling.Selve kabinettet har vel ingen betydning, det er vel komponentene inni som gjelder, eller hva! Vet bare ikke hvilke betegnelser jeg skal se etter. Kanskje jeg må ha et nytt hovedkort for å få utnyttet andre ressurser?

×
×
  • Opprett ny...