Gå til innhold

Pjokk

Medlemmer
  • Innlegg

    245
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pjokk

  1. Nå er ikke jeg den som skriver innlegg på forum til daglig, men jeg har stort sett fulgt med på denne delen av dette forumet de siste årene. Serious business forumet var interessant, men det hadde en form som jeg tror ikke er gunstig. Med dette mener jeg at meningene som finnes, og som sannsynligvis blir sett på som kontroversielle av de fleste, fremdeles finnes på forum som håndhever regler strengere. Problemet, som jeg ser det, er at retoriske grep blir brukt i slike debatter for å "dekke" over kontroversielle synspunkter. Slik jeg ser det forkludrer dette bare debatten, og det blir vanskeligere for den yngre garde å gjennomskue det som vi idag lett ser av kontroversielle og/eller radikale meninger i oppslagstavlen. Det finnes også brukere på dette forumet som har lært seg retorikk i løpet av den tiden de har vært her, noe som ikke er udelt positivt i mine øyne.

     

    Nå er ikke jeg noe glad i meningssensur, og en elitisering av debatten tror jeg bare vil føre til at endel brukere forsvinner, eller at de lærer seg retorikk, og dermed kamuflerer de standpunktene som er radikale/kontroversielle. Ydmykhet er interessant nok å tenke seg som en rettningslinje ideelt sett, men hjelper det hvis personen bak tastaturet overhodet ikke er ydmyk - kun uttrykket seg som om h*n er det?

     

    Det er vel endel av diskusjonene her som utvikler seg som skyttergravsdiskusjoner, og hvor man fort kan mistenke brukere for trolling. Hva med å innføre rettningslinjer som krever at kontroversielle påstander må dokumenteres dersom de skal brukes mer enn én gang? Det er kanskje vanskelig å gjennomføre, spesielt siden det er endel påstander som blir sett på som evidente av enkelte brukere, som andre kan være uenige. På den andre siden vil det gjøre det vanskelig å fortsette skyttergravsdiskusjoner og bevisst trolling.

     

    Da går jeg tilbake i "lurketilstand" ;)

  2. Norge gjør det jo relativt bra når det kommer til ren og fornybar energibruk. Ut av ett totalt forbruk i 2004 på 120 TWh var 109 TWh fra vannkraft. ( Kilde )Så da kan vi vel bygge flere vannkraftverk, og vips så produserer vi det vi trenger av strøm. Noe vi bør ha økonomi til, samt kompetanse på.

     

    Ikke at wikipedia normalt er en god kilde, men den viser hvor landet ligger :)

  3. I forhold til kannibalisme; er vi mennesker åtseletere? Siden vi må være åtseletere for å være kannibaler uten å måtte bryte norsk lov lurer jeg da på om åtsel er i menneskets diett i utgangspunktet. Vil det ikke være store problemet med å spise mennesker som har dødd av naturlige årsaker, sykdom eller ulykker? Jeg tenker da i form av sykdomssmitte og generell kjøttkvalitet, for ikke å snakke om at det også er likskjendig, noe vi vel har forbud mot?

     

    Når det gjelder hundekjøtt ser jeg ikke helt hvorfor det skulle være forbudt med produksjon av dette som med alle andre kjøttslag. Tror nok kanskje jeg hadde smakt det hadde det blitt tilbudt, det er jo ikke "Happy" (min gamle Beagle) som er blitt slaktet, og heller ingen andres kjæledyr. Er veldig glad i rådyr, selv om bambi er søt på tv... ;)

  4. Ja, jeg syns poker bør legaliseres, og reguleres av staten. Jeg er derimot ikke for en legalisering av spill hvor ett kasino har prosentene på sin side, for eksempel rulett. Poker er ett ferdighetsspill hvor man, ved å bruke sannsynlighetsregning, kan ta korrekte avgjørelser med tanke på de opplysningene som er tilgjengelige.

  5. Konsekvent bruk av farge vil ikke tillates. Farge brukes som supplement, det skal ikke brukes for all tekst man benytter (hele innlegg kan selvfølgelig unntaksvis få en annen farge, slikt vurderes utifra formål). Styret har talt, så løp og hjem dere ;)

    Takker og bukker for kjapp og effektiv behandling av saken! Og selvfølgelig for at dere tok den rette avgjørelsen :grin:

     

    Da stikker jeg hodet tilbake i sanden, og fortsetter å nyte de gode diskusjonene med sort tekst...

  6. Mine erfaringer: Mamma og pappa skilte seg da jeg var 2 år. Mamma har byttet kjæreste noen (5) ganger i løpet av de siste 25 årene, ingen av de har opptrådt som farsfigurer for meg. Pappa er en vellykket forretningsmann med ett langt ekteskap (utenom mamma) og ett forhold bak seg. I all hovedsak er jeg blitt "lært" at kjærester kommer og går i mine foreldres liv. Jeg har hovedsaklig bodd hos mamma, unntaket er fra jeg var 11-12 + 2 mnd da jeg var 14, da jeg bodde hos pappa.

     

    Bra post!

    Jeg kom til han i fjor sommer og jeg visste han hadde vært litt med ei ny dame. Men da jeg ble hentet på flyplassen presterer han å si "det er ei hjemme som venter på deg. hun har gledet seg i flere dager". Jeg ble helt sånn "WHAAAT"??, og da hadde jeg ikke noe valg. hun bor i utlandet, og hva skulle jeg gjøre liksom??

     

    Andre gangen var jeg der i vinterferien i år, og han kjørte helt til oslo for å hente henne (ny dame dette). Jeg sa jeg ikke ville møte henne, men han hadde allerede kjørt (jeg var på besøk hos min ste-søster den ettermiddagen). Da hadde jeg heller ikke noe valg. Jeg sier i fra men det hjelper ikke.

     

    Og jeg fikk akkurat vite at han har blitt sammen med hun utenlandske igjen, som kommer heeeelt sikkert til å være der i sommer, når jeg har avtalt å besøke han i 3 uke. FLOTT!

    Det er bestandig vanskelig når foreldre finner seg en ny, uavhengig om det er en kjæreste, en de kommer til å gifte seg med, eller bare en flørt. Sjalusien, som jeg har opplevd uttallige ganger selv, er ikke noen spesielt hyggelig følelse, alle vil vi helst "ha våre foreldre for oss selv". Det er også ting som den nye partneren/"ste-far/mor" normalt sett er klar over. Det er ingen som forventer at dere skal være bestevenner fra første stund, selv om sikkert faren din håper det skal gå bra. På samme måte som han håper du har det bra, håper han vel at du ønsker det samme for ham.

     

    Jeg tror du må forsøke å se bort ifra den personen han har funnet seg, hvorvidt det er en flamme eller en livsledsager, og tenke på hva du ønsker ut av ditt forhold med din far. Problemene dere har i deres forhold har egentlig ikke så mye med hans kjærlighetsliv og gjøre. Som andre i tråden har sagt, er dialog den eneste muligheten for at du og din far skal kunne ha ett forhold som begge trives med. Jeg gikk igjennom mye av den samme saken med pappa, han var fraværende størstedelen av oppveksten min, og med voldstendenser fra hans side ovenfor kvinner, var vi igjennom rimelige mye heftige diskusjoner og beskyldninger. Jeg valgte tilslutt å la være å opprettholde kontakten med ham i 2001, og har ikke hørt ett ord siden. Det er mitt valg, og noe jeg fremdeles står for. Selvfølgelig ikke dermed sagt du kommer til å gjøre det samme, eller at du bør gjøre det samme, men jeg syns dere begge fortjener at dere får en skikkelig prat om deres forhold, og hva som skal skje videre. Når forholdet deres består av masse "rusk", kommer det bare i veien for at dere begge kan ha ett skikkelig far/datter - forhold.

     

    Så mitt relativt radikale forslag er å sette ham opp i ett hjørne ved å spørre hva han ønsker ut av forholdet dere har, og samtidig forklare hvordan du føler det. Uansett skal du ha :thumbup: for å prøve og forandre noe som jeg vet tar masse energi og karakter og forandre.

  7. Å konsekvent bruke en annen farge vil vi mest sannsynlig slå ned på i fremtiden. Farger skal brukes unntaksvis, ikke konsekvent for å trekke til sitt innlegg mer oppmerksomhet.

     

    Det er oppe i styret for tiden så vi får vente et par dager og se om det blir resultatet. Noe jeg tror det vil :)

    Jeg er relativt tålmodig, så ta den tiden dere trenger, imens krysser jeg fingrene :thumbup:

  8. Leser enormt mye på forumet, men jeg har i den siste tiden sett endel som utelukkende bruker en annen farge enn sort når de skriver ett innlegg. For meg er det forstyrrende når det på en side kommer innlegg i alle regnbuens farger. Syns det er mye lettere å lese en tråd hvor teksten er sort. Litt farger i signaturer er selvfølgelig helt fint.

     

    Bagateller syns kanskje noen, så derfor lurer jeg på om noen andre er enige/uenige, eller om jeg skal stikke hodet tilbake i sanden, og fortsette å hoppe over tråder med fargede innlegg ;)

     

    Eksempeltråd

  9. TIl Pjokk: Jeg har faktisk tenkt lenge og grundig på dette siden jeg startet denne lange tråden. Merkelig nok er jeg også en romantiker, men en totalt håpløs/patetisk en som sådan, og opplevde for litt tid siden en liten desperasjon, eller hva man nå enn skal kalle det, da jeg startet tråden. Jeg har akkurat nå ikke tenkt å dra ned til Amsterdam. Akkurat nå tenker jeg at det bordellet der nede, som "spesialiserer" seg på å bryte "jomfrudommen" til eldre jomfru-karer, er vanvittig kyniske!

     

    Problemet stikker dypere enn sex, helt klart. Dårlig selvtillit, og et slags elendig selvbilde er hele problemet mitt. Dette er et reellt problem for meg. Jeg vet ikke om jeg formulerte det spesielt bra tidligere, men denne turen skulle liksom bli en slags bekreftelse på hele den patetiske seksualiteten min: fyren trenger en hore. Det hele stikker dypt hos meg, helt klart: Jeg mener, hvem er egentlig aseksuell? Jeg er ikke det. Hvem er jomfru i min alder? Nesten ingen. Det blir slik at ingenting annet betyr noe. Jeg er liksom en total særing fordi jeg ikke har vært med på akkurat dette i livet, nemlig det å ha sex.

     

    Disclaimer: Mine råd kommer av min personlig vurdering av saken slik den er, og fordi jeg var likedan når det kom til sex fram til første gang da jeg var 21. Er på ingen måte en profesjonell, så ta det med en klype med salt, vurder som det passer :)

     

    Sjekket ut linken din, interessant lesing. Du virker som en særdeles oppegående fyr, du viser en god forståelse for hva som er dine egentlige problemer. Og ved å lage denne tråden viser du jo at du er villig til å prøve å forandre ting i livet ditt, en begynnelse om ikke annet. Sex virker nok som noe opphøyd og fantastisk, det er vel litt av den typiske "grasset er grønnere" mentaliteten vi mennesker flest har. Jeg vil ikke fraråde deg å kjøpe deg sex (selvfølgelig i ordnede former), tvert imot tror jeg faktisk at dersom du har problemer med selvtillitten, selvbildet og romanser på grunn av sex - reis avgårde. Ha det hyggelig, få denne "bøygen" av veien, jeg tror det vil være lettere å gjøre noe med de virkelige problemene i ettertid. Det er selvfølgelig helt opp til deg selv, men jeg tror en slik opplevelse kan hjelpe deg å sette igang en prosess hvor du vil komme ut på toppen i ettertid. Og la oss være ærlige, når man betaler for sex, er selve handelen en kynisk greie, det er jo ikke dermed sagt at opplevelsen vil være dårlig av den grunn. Jeg vil si jeg er relativt kynisk når jeg spanderer noen drinker på ett eller annet mennesket på byen bare fordi jeg har lyst på sex, det er bare at dette er mer akseptert i dagens Norge.

     

    Vet dette ikke akkurat er en politisk korrekt ting å anbefale, men jeg får følelsen av at sex er allerede blitt en "bøyg" som du blir nødt til å gjøre noe med, selv om menigmanns tankegang er at dette er en drastisk løsning.

  10. Awwww, that's so sweeeeet! :roll::hrm:

     

    Selvfølgelig hører han til i kategorien menneske! Det gjør vi jo alle! Men legninger er til for å beskrive ett menneskes seksuelle orientering. Hva er problemet liksom..

     

    Og jeg synes det er ett underlig fenomen at man bare tilfeldigvis knuller vettet av en gutt, bare fordi man har lyst på sex. En heteroseksuell har seg kun med det andre kjønn. En biseksuell har seg med begge. Ergo Pjokk, du er biseksuell/bifil så lenge du har deg med gutter..

     

    Det er faktisk ganske vanlig med one night stands her i landet, jeg er en av de som tilslutt har funnet at det ikke er spesielt givende. Likefullt vil jeg aldri se ned på eller dømme folk som har sex bare for sexens skyld. Hver sin smak, men du viser ganske klart at du ikke aksepterer ONS - "tilfeldigvis knuller vettet av" - har du noen gang hatt ett ONS? Vel, jeg har hatt med begge kjønn, og forskjellen er ikke spesielt stor. Jeg har vært like lite tiltrukket av jentene som av guttene. For meg har det stort sett vært i forbindelse med en bytur, og menneskene det har vært med har vært tilgjengelige.

     

    Du må gjerne putte meg i båsen biseksuell, men du tar feil, jeg er heterofil. Problemet biseksuell stemplet skaper er dette; Du vet han fyren på båten, han lot seg utnytte mens han var i ett forhold, rett og slett fordi han trodde jeg var biseksuell og hadde lyst på han. Her kommer problemet inn, jeg har ikke lyst på gutter, verken for sex eller for noe mer. Forventningene han hadde til sexen var noe helt annet enn det som var realistisk, og hadde han visst det han vet idag - at jeg er heterofil - hadde han aldri latt seg utnytte.

     

     

    Og det er ingen her som har sagt noe på at eksprimentering ikke er lov eller at man er bi med en gang man kliner med samme kjønn. Men om man er på nattebesøk hos Ole for femte gang, ja da er det noe der..

     

    Der er vi kanskje enige, hadde jeg gjentatte ganger hatt sex med Ole, så ville jeg nok revurdert hvilken bås jeg tilhører. Men du har vel allerede vist ganske klart at du synes jeg tilhører den biseksuelle gruppen, så du motsier deg selv med det du sier over.

     

    Selvsagt er du hetero! Du sa jo selv at du utnyttet han for sex'en, og ikke noe annet. Han var en easy catch, fordi du visste han ville ha deg = napp. Du tenner på jenter, ikke gutter. Da er du hetero, etter min mening. Eksperimentering er det lov å gjøre, så man finner ut hva man foretrekker.

     

    Akkurat slik jeg også tenker om meg selv.

     

    Nå er dette ett diskusjonsforum på nettet, så det har ikke spesielt stor praktisk betydning om dere putter meg i feil bås, men i det virkelige liv skaper biseksuell stemplet reelle problemer. Jeg møter nye mennesker i alle slags varianter, og jeg har erfart hvor vanskelig ting kan være når mennesker har urealistiske forventninger med bakgrunn i båsen man er blitt puttet i. Jeg har selv vært stormende forelsket i ei som var bifil, idag er vi kjempegode venner, men vi var igjennom litt av hvert, før jeg tilslutt fant ut at hun er homofil. Hadde jeg visst dette fra første stund, hadde ting vært mye enklere, for jeg ville ikke sett noen mulighet for at det skulle skje noe, og gitt opp.

     

    Tilslutt vil jeg påpeke at folks holdninger til sex varierer, for meg er ikke sex akkurat noe "stort", jeg er fullt istand til å tilfredsstille behovet med det mennesket som er tilgjengelig der og da. Det betyr ikke at jeg trenger å være tiltrukket av personen det skjer med, og det er ikke noen stor sak hvem det er. "Tøm og røm" funker uavhengig av kjønn. Den dagen folk virkelig begynner å forstå "casual sex", så vil man se at å oppheve sex til noe livsforandrende bare gir falske forventninger til sex.

  11. Hei! Jeg er ett menneske. Jeg har gjort noen ting som ikke var så vellykket, jeg har hatt sex bare fordi jeg hadde lyst på sex. Det viste seg at når jeg ikke hadde lyst på personen som jeg hadde sex med, så var ikke sexen noe spesielt, uavhengig av kjønn. Jeg har også vært med på opplevelser i forbindelse med sex som har vært veldig positive, ellers hadde jeg vel ikke visst at noen opplevelser mellom mennesker og sex er forskjellige. En ting jeg vet er hvem jeg er glad i, hvem jeg er forelsket i og hvem jeg elsker. Det har selvfølgelig forandret seg i løpet av de 28 årene jeg har levd, det begynte vel som spebarn, og det eneste jeg visste var soving og mat fra mammas pupp, til den personen jeg er idag.

     

    Så hvilke erfaringer har jeg med sex? Vel, det begynte året før barneskolen, med to gode venner, en gutt og ei jente - utforsking. Kanskje jeg var tidlig ute, men jeg har bestandig vært nysgjerrig. Neste var vel en annen god venn, jeg var 9 - ei jente, vi snakket om alt som var vanskelig for ett barn på 9, verdensproblemer med andre ord. Deretter var det en ny bestevenn når jeg var 12. Jeg hadde flyttet fra mamma til pappa, noe som var særdeles vanskelig for alle parter, og min venn var en jeg kunne stole på, holdt humøret mitt oppe, passet på at jeg hadde noe å gjøre på fritiden og noen å gå sammen med til skolen, han skulle vært født etpar måneder senere, eller jeg noen dager tidligere, siden han gikk ett klassetrinn over meg. Vi eksprimenterte seksuelt. Han hadde ei søster som var veldig sjarmerende, så det endte med min første forelskelse. Selv om ho var 3 år eldre enn meg, kan jeg fremdeles huske noen bortgjemte kysseseanser, eller at jeg forlot min gode venn i kjellerstua for å snike meg inn soveromsvinduet hennes fra baksiden av huset. Ho hadde hår på plasser jeg ikke trodde det skulle være hår; eksprimentering.

     

    Ungdomsskoleårene var jeg hodestups og håpløst forelsket. Det førte ikke til stort. Neste opplevelse jeg hadde med sex var sommeren da jeg var 21. Ett ONS endte med en sommerflørt/første seriøse forhold med ei jente, vet ikke helt hvordan man bør klassifisere hendelsen, mange gode minner ble det ut av ihvertfall. Siden sjølpining er en stor del av min personlighet, så tok det en god stund før jeg hadde noen ny opplevelse med sex. Jeg var 23, ett ONS på ett fjell, med ett lite attraktivt menneske, men jeg savnet sex. Ho var ikke en av de tingene jeg tenker tilbake på, men der og da var jeg på en måte glad for å få akten overstått - slik at jeg kunne komme meg videre med livet mitt (etter sommerflørten etpar år tidligere). Bare en måned senere tok jeg med meg ett ONS hjem fra byen. Jeg hadde lyst på sex igjen. Han er heller ikke noe jeg tenker spesielt mye på.

     

    Ha litt overbærenhet, dette blir litt lenger enn jeg tenkte. Sommeren da jeg var 25 jobbet jeg endel, er glad i sommeren. Den eneste årstiden jeg kan finne på å være litt impulsiv. Kjærligheten gikk jo ikke akkurat bra heller, ho som var min beste venn, men fremdeles like opptatt. En kveld jeg kom hjem fra jobb fant jeg den gode ideen å reise rett til en båt på brygga i byen noen mil unna. Der var min tidligere arbeidskollega og "gå på fyllla"-venn. Jeg visste godt at han var hodestups etter meg, som han alltid hadde vært. Det var særdeles hyggelig å møte hans nåværende samboer og partner, gode drinker var det også. Også dukket drittsekken i meg opp, eller jeg ble full, eller jeg hadde lyst på sex. Jeg vet ikke helt, det er en av de få tingene mine aller beste venner ikke har fått vite. Ikke fordi jeg er gutt og hadde guttesex. Men fordi jeg hadde lyst på sex, og hva gjorde jeg med det? Jo, jeg utnyttet en jeg vet har vært forelsket i meg siden første gang han møtte meg, og dette bare fordi jeg hadde lyst på sex. Hvordan han fikk typen sin til å tilgi utroskap er over min evne til å forstå, men det lille jeg vet er at det gikk iorden.

     

    Lett sammendrag; jeg har hatt samleie med både gutter og jenter, jeg har aldri tent på å se en naken gutt, men jeg tenner på å se en naken jente. Alikevel har jeg hatt samleie med begge kjønn. (Og det gjelder både bli tatt og ta når det kommer til guttene). Følelsesmessig har jeg bestandig vært forelsket i jenter, aldri i en gutt. Så mitt spørsmål til folkene her i tråden; hvilken bås tilhører jeg?

  12. Til trådstarter; Om du har noen illusjon om at sex er noe helt spesielt som bare må oppleves før du føler du virkelig kan komme deg videre med livet ditt, reis til Nederland og ha det hyggelig. Det er godt mulig du trenger en slik opplevelse for å begynne å angripe det som antageligvis er det virkelige problemet. Misforstå meg rett; sex kan være noe virkelig fantastisk med den rette partneren, men det kan også være lite givende og kjedelig. Jeg hadde en illusjon om at sex var "alt", så på jomfrudommen som en skam som jeg måtte bli kvitt. I ettertid, noen erfaringer rikere, kan jeg med hånden på hjertet si at sex er overvurdert, mens kjærlighet ikke er det. Nå høres jeg ut som en håpløs romantiker, men selve akten betyr svært lite i forhold til hva relasjoner til andre mennesker gjør. Sex er tross alt bare sex, de varige relasjonene er det dine gode minner vil komme fra. Ønsker du forandringer i livet ditt så må du ta tak selv; oppsøk en psykolog, dra på ett PUA seminar, les noen selvhjelpbøker, google etter løsninger, les bibelen eller snakk med venner/familie. Hva av dette som passer for deg får du finne ut selv, lykke til :)

  13. En av grunnene til at jeg puttet på så mye små er at det kanskje er aktuelt med anter hvis dere går opp til f.eks 2/4, men det er en smakssak. Jeg liker å ha masse smått, så jeg slipper å veksle for å slenge inn blinds ;)

     

    Hva med å kutte ut 25 chipsen? Heller putte på 50 til av 1, 5 og 10. Når dere går opp i nivå er det vel først og fremst 2/4 og 5/10 som er aktuelt. Spiller dere mye fullring, eller er det mest shorthanded?

  14. Takk for godt gjennomtenkt forslag, men jeg var så snartenkt at jeg glemte å si at antallet må være fulle 25stk.

    Det burde jeg vel egentlig tenkt meg... (Enten 25 eller20)

     

    1 og 10: 350

    5: 200

    50: 50

    100: 25

    500: 25

     

    Ny totaltsum: 22350,-

     

    Og da har jeg byttet ut 1000 chipsen med 500 som kanskje er litt mer aktuell uansett?

     

    Edit: Fine chips, og prisen var absolutt ikke avskrekkende :)

  15. La oss si at en er med i en kameratgjeng som spiller NL200 NOK cashgame. Denne gjengen har lyst å investere i et chipssett type clay composite fra Danmark, tusen stykk.

     

    Så er spørsmålet, hvordan skal inndelingen foretas?

     

    Verdiene er:

     

    1

    5

    10

    25

    50

    100

    500

    1000

    5000

     

    5000 ser jeg på som unødvendig, ettersom jeg tviler på at vi noengang kommer til å spille for slike summer, da har vi uansett 1000-sjetongene. Hvis det skal spilles turnering, har vi andre sett.

     

    Noen som har noen forslag, helst med begrunnelse?

     

    Mitt forslag er som følger:

     

    Antall / Verdi / Totalsum

    360 / 1,- / 360,-

    180 / 5,- / 900,-

    360 / 10,- / 3600,-

    50 / 50,- / 2500,-

    40 / 100,- / 4000,-

    10 / 1000,- / 10000,-

     

    1000 chips, totalt; 21360,-. Da har dere ved ett fullt nimannsbord 40 enere, 20 femmere og 40 tiere, noe som burde være greit til 1-2nl, masse av de minste, slå slipper dere å veksle så mye. Også er det over 20000,- totalt, over 100BI, noe som burde være tilstrekkelig hvis ikke dere spiller i dagevis avgangen ;)

  16. Jeg velger å gå all in, tullingen klarer å syne vekk 2/3 av stacken sin med AJ.

    Og vær så snill og ikke kom med noe "jeg vil ha sånne spillere ved bordet mitt, du vinner i lengen" bs. Jeg er ikke i mood til det.

    9532578[/snapback]

    Da er vel dette bare en badbeatpost. Du var stor favoritt når pengene kom på, hva mer kan du ønske?? :hmm:

     

    Tror de fleste som spiller har vært borte i situasjoner som dette ganske ofte, helt standard spill IMHO.

    9533017[/snapback]

    Jeg ønsker selvfølgelig ikke opp i slike situasjoner i turneringer, jeg vil vinne potter uten showdown.

     

    Og jeg ønsker en kommentar ala:

    "Ja, vet nivået på nettpokerspillere suger. At man kan syne vekk penger med slike hender er bare sykt".

    9533092[/snapback]

    Vi vet alle at nivået på endel spillere suger, det er vel derfor vi spiller poker eller?? Hvis du ikke vil ende allin som storfavoritt så må du vel faktisk kaste AK i denne hånden her, spesielt siden du selv sier han er fisk. Vet det er irriterende med slike hender, men det skjer ofte nok til at det blir tull å legge ut hånden på et forum, med den kommentaren på slutten som jeg uthevet. Hva vil du ha innspill på? Hånden er riktig spilt, readet ditt på motstanderen er korrekt. Helt seriøst kan du vel ikke forvente å få en klapp på skulderen og trøst for en badbeatsituasjon når vi alle har vært i samme og/eller verre situasjoner en haug med ganger fra før av.

     

    Ikke kommentarer forståsegpåere som ikke skjønner spillet. Og som komer med slike meningsløse kommentarer

     

    Good read sir.

     

    Edit: Ellers er jeg helt enig at i denne situasjonen spiller villain som en fisk. :)

  17. Jeg velger å gå all in, tullingen klarer å syne vekk 2/3 av stacken sin med AJ.

    Og vær så snill og ikke kom med noe "jeg vil ha sånne spillere ved bordet mitt, du vinner i lengen" bs. Jeg er ikke i mood til det.

    9532578[/snapback]

    Da er vel dette bare en badbeatpost. Du var stor favoritt når pengene kom på, hva mer kan du ønske?? :hmm:

     

    Tror de fleste som spiller har vært borte i situasjoner som dette ganske ofte, helt standard spill IMHO.

  18. Liten bump..

     

    Kan jeg koke opp et par poser tyrkisk pepper og la det stå i kjøleskapet i 2-3 uker ?

     

    Eller er det nødvendig å blande inn spriten med en gang ?

    9511084[/snapback]

    Går sikkert greit å vente med brennevinet. Eneste er at det blir litt vanskeligere å blande det skikkelig. Men hvis du har brennevinet tilgjengelig nå, så blir den bare bedre av å stå noen uker... ;)

  19. Kjapp oppdatering fra WSOPE; Annette er headsup med chiplead. Annette: 4 500 000, Villain: 2 445 000

     

    Vanvittig bra hvis ho tar ned denne. Yngste WSOP bracelet vinner i historien. Heftig :)

     

    Edit: Dingding, congrats til Annette_15 :D (Ho vant selvfølgelig...)

  20. 5-5 lag, med 20 straddle.

    Fem mannsbord.

    Limp til meg som sitter i BB med KK, jeg limper etter.

    Straddlen raiser til 80 totalt.

    Button kaster og SB syner, jeg reraiser til 330 totalt.

    Straddle og SB syner.

     

    Flop kommer AK5 off suite.

    Det checkes rundt.

     

    Turn kommer 9

     

    SB går all in for litt under 300.

     

    Jeg kaster og straddle syner.

    SB viser opp AA.??

     

    Slå den!

    9020099[/snapback]

    Du bør vel kanskje nevne grunnen til kastet ditt og :)

    9023022[/snapback]

    Ti stille! Må få lov til å skryte litt!

     

    Medrakil: Jeg var 99% sikker på at jeg var bak, og da er jeg seriøs.

    9023082[/snapback]

    Seriøst??? Kikket du på hånden hans i utgangspunktet?? Jeg kaster ikke second nuts ofte i NLHE. Derimot kunne du vel satset på en sidepot med den andre spilleren som du faktiskt vet du har slått for øyeblikket?

  21. KJøper du vin på polet, og skal drikke den tvert, og den koster en par hundringser eller mindre, så er dette rent jåleri.

    8289475[/snapback]

    Bump.... (Ser om jeg kan få igang en diskusjon her...)

     

    Lufter de aller fleste viner ved å dekantere dem, kvaliteten på vinen har litt å si, men de aller fleste viner har absolutt godt av ti minutter på en karaffel. De vinene som er best tjent med litt luft er gjerne litt kraftigere viner. Neste gang du har vært på polet å kjøpt en spansk Rioja til biffen - prøv å lufte den i ti minutter, det hjelper ;)

     

     

    Som en kuriositet kan jeg jo nevne at jeg lufter de aller tyngste hvitvinene også. (Tenker da Grand cru Chablis, fete burgundere mm)

×
×
  • Opprett ny...