Gå til innhold

Berg1ser

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Berg1ser

  1. Jeg visste at Hasselblad var dyre proffkameraer, men at de kostet like mye som en relativt god bruktbil var jeg ikke klar over. Hva forsvarer en slik pris? Hva er så spesielt med dette kameraet som ikke rimeligere kameraer klarer? Hva betaler man egentlig for? Man kan selvsagt bruke samme argument i mange forskjellige sammenhenger, men jeg synes likevel at et kamera til en så latterlig høy pris bør kunne tilby noe ingen andre kameraer kan.

  2. Jeg tenkte jeg skulle oppgradere Desire Z til "Gingerbread", men før jeg setter i gang lurer jeg på om jeg mister noe innhold på telefonen? Jeg tenker da på innhold som ikke allerede kan taes sikkerhetskopi av gjennom HTC Sync.

    Forøvrig kunne det vært greit å ha backup av telefonen slik at alt innhold kan tilbakeføres. Noen som kjenner til en grei app for dette?

    Jeg oppdaterte søsteren min sin Desire Z tidligere i dag, og hun mistet ingenting på mobilen etter oppdateringen.

     

    Så vil tro at det skal gå fint.

     

    Takk for svar. Oppdateringen gikk smertefritt. Har enda ikke kommet over noen mangler.

    Om noen kjenner til et greit backup program, så send gjerne et tips.

  3. Jeg tenkte jeg skulle oppgradere Desire Z til "Gingerbread", men før jeg setter i gang lurer jeg på om jeg mister noe innhold på telefonen? Jeg tenker da på innhold som ikke allerede kan taes sikkerhetskopi av gjennom HTC Sync.

    Forøvrig kunne det vært greit å ha backup av telefonen slik at alt innhold kan tilbakeføres. Noen som kjenner til en grei app for dette?

  4. Takker for svar så langt. Ikke så mye klokere. Søkte litt på Snylteveps og er enig i at det ligner. Men denne hadde altså ikke det lange eggleggingsrøret. Kan det være en annen art eller beslektet? Flygemaur tror jeg ikke det er. Den så litt for stor ut til å være det. Men jeg er ingen ekspert, så hvis det finnes (i Norge) maur som er 3-4 cm lange som kan fly burde de vel være et vanligere syn? Jeg har som sagt ikke sett denne krabaten før.

  5. Jeg bruker COMODO Firewall Pro både med XP og Vista. XP versjonen fungerer greit, men i Vista er oppstartsfilen plutselig vekke etter en oppdatering. Nå er det ikke mulig å reinstallere, reparere eller fjerne det. Dvs. jeg måtte starte opp i sikkermodus, og da lot det seg reinstallere. Det har fungert greit lenge, helt til det lastet ned oppdateringer. Hos COMODO support står det at de ikke har gitt ut en versjon med Vista støtte. Noen som har hatt samme problem? Kjenner til løsninger?

  6. Takk for svar fra alle! Det har dessverre ikke lyktes meg å spore opp låten jeg er ute etter. Jeg får bare håpe at "intens" lytting på Last FM kan bidra til at jeg får hørt den flere ganger. :) Jeg tror kanskje låten er å finne på et album der de opptrer med London Filharmoniske orkester. Er det noen som kan bekrefte/avkrefte dette?

  7. Satt å hørte musikk på Last FM mens jeg arbeidet forleden, og en spesiell versjon av Deep Purple's Smoke on the water dukket opp.

    Den hadde en intro som besto av bl.a. Led Zeppelin - Stairway to Heaven og Kinks - You really got me. Det var et live opptak. 30 sek. av låten kan høres her; http://www.last.fm/music/Deep+Purple/_/Smoke+on+the+Water

    Jeg klarer ikke å finne denne igjen noe sted. Det albumet som er registrert i Last FM inneholder bare et vanlig studioopptak uten den spesielle introen. Det var den hittil beste versjonen av Smoke on the water, så jeg håper det er noen der som vet hvilken plate den stammer fra?

  8. Du skal sette på 720p, dette gir best bilde og minst skalering :). Om du velger 1080i, så gjør først xbox360'en om på bildet til 1080 linjer, og interlaced, og så gjør tven din om igjen til 720 linjer og progressivt.

     

    Så 720p = best.

     

    Orker ikke å forklare det mer grundig nå, bare tro meg på mitt ord :).

     

    Jeg tror deg på ditt ord... Jeg er ikke i nærheten av X-boxen de neste dagene, men når jeg kommer tilbake skal jeg se det med egne øyne. :)

  9. Takk for svar fra begge.

     

    Jeg fikk fjernet ladekabelen, men den satt godt. Regner med den løsner lettere når jeg har brukt den noen ganger.

     

    Vedr. oppløsning: Jeg har vanlig XBOX 360, og såvidt jeg kan se er det ingen HDMI utgang på den. Er det kun Elite- modellen som leveres med det? Det spiller vel forøvrig ingen rolle, så lenge skjermen min ikke støtter full HD. Bildet er uansett knivskarp når jeg bruker rød, blå og grønn kabel, og mye bedre enn med vanlig scart, så det er forsåvidt ikke noe problem. Bare lurte siden jeg kunne stille opp til 1080i i systeminnstillingene. :)

  10. 1. Jeg har kjøpt et Xbox 360 Play and Charge kit for å slippe å bytte batterier hele tiden. Nå er batt. ferdigladet, og jeg vil fjerne kabelen, da jeg synes den er i veien, og hele Wireless prinsippet er borte... Men jeg får ikke løsnet den fra kontrolleren. Er det så at den blir permanent når man fester den på kontrolleren, eller er det bare et "triks" for å løsne den? Jeg tør ikke å bruke for mye krefter på det, slik at noe knekker, og alt blir ubrukelig.

     

    2. De kablene som fulgte med konsollen, gir de ordentlig HD opppløsning? Jeg har stilt konsollen inn på 1080i, og skjermen ser ut til å takle det. (Den er HD Ready).

  11. I det siste har jeg hatt problemer med å synkronisere telefonen i PC-suite. Jeg bruker hovedsaklig Bluetooth (BT), og det har fungert utmerket så lenge jeg har hatt telefonen. Plutselig vil ikke telefonen synkronisere lenger. Da ikke BT virket ordentlig, så prøvde jeg med medfølgende kabel, men med samme resultat. Et problem oppstår under synkronisering. Det merkverdige er at hvis jeg prøver å overføre filer til telefonen, så har den ingen problemer. Jeg har PC-suite installert i 2 PC-er, og begge har samme problemet.

    Noen som har vært borti dette problemet?

  12. Jeg har forsøkt å spille av YouTube videoer både i siste versjon av Opera og IE, men ingen av dem fungerer. Jeg lastet også ned stand alone installer av Flash, siste versjon fordi i andre forum sto det at det kunne hjelpe. Likevel får jeg feilmelding om at jeg ikke har seneste versjon av flash player eller at javascript er avslått. Sistnevnte er kontrollert og var aktivert. Jeg så video senest i går, så dette problemet har plutselig oppstått...

  13. Jeg har søkt litt på nettet etter Aloe Vera planter. Jeg finner masse "humbug" om kremer og juice og alt sånt, men jeg er bare interessert i selve planten. Noen som vet hvor man får tak i det? Vanlige blomsterforretninger? :hmm:

  14. Jeg har reinstallert XP av andre grunner enn skjermbytte, men nå får jeg bruke DVI-porten uten problemer. Dessuten fant jeg ut at det var en Source knapp på skjermen. Jeg prøvde det tidligere, men da gikk det ikke. I alle fall så er det greit nå. Det kan jo ha vært en driver eller noe som måtte fjernes? 1650x1050 er den eneste oppløsningen som fungerer ordentlig, så den har jeg brukt hele tiden. :)

  15. Jeg har nettopp kjøpt ny skjerm. (Samsung Syncmaster 225BW)

    Denne har DVI inngang, og jeg trodde selvsagt at det ville gå an å koble den til DVI-utgang på skjermkortet. Jeg har 2 Gainward Geforce 7900 GT 512MB special edt. Det har 2 DVI utganger (4 om man teller med begge kortene). Men jeg får ikke noe signal dersom jeg prøver å kun bruke DVI kabelen. Jeg må bruke VGA kabel med omformer (eller hva det heter) sånn at det blir VGA utgang. Da jeg først installerte skjermen måtte begge kabelene stå i, ellers fikk jeg ikke bilde. Etter å ha installert drivere holder det med VGA-kabel. Nå vet jeg ikke om det vil ha så mye hensikt å bruke DVI-kabelen, men så vidt jeg har forstått så vil et digitalt signal være bedre enn et analogt…

    Er det noe sted man må endre innstillinger for å få digitalt signal?

    En annen ting;

    Jeg har også en LCD TV (Samsung LE32R7) som er koblet til skjermkortet med VGA kabel. (Hvilket i følge brukerveiledningen var eneste måte å koble PC til den skjermen). Når jeg ikke bruker SLI-oppsett, kunne jeg tenke meg å bruke det andre skjermkortet til å drive den skjermen) Jeg har ikke fått noe bilde ved å bruke skjermkort nr. 2. Den må være koblet til skjermkort nr. 1.

    Noen som vet om dette er umulig å få til eller det bare er teknisk inkompetanse fra mitt hold? I alle fall er det noen som vet om en ”løsning” på disse problemene?

  16. Jeg ønsker å formatere/slette alt innhold på telefonen og få tilbake fabrikkinstillinger. I andre fora står det at man skal holde inne Ctrl+Shift+F for å gjøre dette under oppstart, men jeg får ikke dette til. Noen alternative metoder?

     

    Etter at jeg kontaktet Nokia Support viste det seg at dette var riktig, men en viktig opplysning var utelatt fra de fleste kilder. Nemlig at man måtte holde de inne til formatteringsskjermen kom opp. Etter det kunne man formattere hele maskinen uten problemer.

  17. Kjøpte <dette> kortet i sommer, men er ikke 100% fornøyd med ytelse. Jeg satt meg ikke godt nok inn i ting før jeg gikk til innkjøp, men nå som jeg først har betalt 3500 kr. for et kort, så har det ingenting for seg å selge det igjen uten å tape mye på det. Jeg var innom forhandleren, og de kunne fortelle meg at det ikke lar seg gjøre å skaffe et tilsvarende kort fordi de har gått ut. :nei:. Poenget er nemlig at jeg gjerne vil kjøre kortet i SLI, for det vil vel gi mer effekt?

    Etter mye søking frem og tilbake har jeg funnet noen tilsvarende kort.

    <Point of view> og <MSI>. Er det noen her som vet om noen av de kortene lar seg kombinere i SLI med mitt Gainward kort? Eller må jeg bite i det sure eplet, og enten glemme SLI, og kjøre solo, eller kjøpe to helt nye identiske skjermkort og sette opp i SLI? Gode råd mottas med takk!

  18. Bruker Norton Ghost 2003. Er blitt diskutert mage ganger, sjekk søkefunksjonen.

     

    En mulig løsning for å redusere størrelsen på imaget er å installere spill på en annen partisjon. Da vil de riktignok være "installert" i imaget (men vil ikke fungere), kan dog ikke se noen måte å selektivt velge hva som skal være med i et image.

    6554797[/snapback]

     

    Jeg søkte etter lignende innlegg, men fant ikke noen som beskrev akkurat min "problemstilling" Ellers ville jeg ikke lagt inn noen post. Om jeg har oversett disse postene så send gjerne en link. :)

    Du vet ikke om noen gratisalternativer? Jeg har spill på andre partisjoner, så hvis det bare er å lage en kopi av partisjonen med OS er det greit nok, men vil registerverdier og slikt følge med?

  19. Jeg lurer på om det er noen som har erfaring med bruk av programmer som lager et ferdig installasjonsimage på PCen. Der man kan legge inn oppsett slik man vil ha det, samt drivere til maskinvare og annet tilbehør. Lurer også på om det er mulig å lage et image der man ikke nødvendigvis "speiler" disken, men legger inn de programmer man selv vil. Slik at man f.eks. kan legge inn kontorpakke, andre nettlesere, mediespillere m.m., men ikke f.eks spill, som tar unødvendig stor plass. Vet ikke om dette finnes?

     

    En annen ting...

    Jeg skulle legge inn en reg.nøkkel til et program. Av en eller annen grunn så er filen med filbenevnelsen ".key", blitt assosiert med Notepad, og ikke en registerfil. :no: Finnes det noen måte å få den tilbake til "normal" igjen? :)

×
×
  • Opprett ny...