Gå til innhold

Axes

Medlemmer
  • Innlegg

    526
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Axes

  1. Har ikke kjørt lenge, driver på andre året mitt nå. Har hatt noen sykkler da, men jeg startet aktivt i fjor med en Kawasaki KX250f 2006 4takter... Begynnte å kjøre løp en månde etter jeg begynnte aktivt og :p Hadde 12 plass på breddeløpet på bjørkelangen i tidskvall og 3 plass på klubbløp osv ;) Henger med mange av nm kjørere nå hvertfall så har kommet meg mye syns jeg etter bare 1 år...

     

    Er to videor her:

     

    denne er bare av meg ;) jeg med kawasaki som dere forstår:)

     

     

    og denne er fra i år, filmet på magnor, eksismoa og korperud:)

     

    jeg med kawasaki, de andre med honda, ktm og suzuki er kjørere fra samme klubb som meg. De kjører nm, han på KTM er Kjell ingar taugbøl (fikk 3 plass på topp 20 norway i 2006) og han på honda er fredrik hesbøl velta, ganske så dreven og han på suzuki er ole ;)

     

  2. På motocross: forstuet, strekkt leddbånd og knust ben inni ankeln, forstuet håndleddene, ødelagt det og, ødelagt noen nakkevirvler, slått ut 2 tenner, høl i tunga, hjernerystelse 90x ganger og noe mer jeg ikke kommer på...

     

    utenom cross: brekkt begge tomlene og fallt og slått meg iblant..

  3. Jeg driver med motocross! :D verdens råeste motorsport noensinne!

     

    Har hatt Yamaha PW80 2003, Husqvarna WR125 2001, Honda cr250r 2004 og nå har jeg en kawasaki kx250f 2006 og en orion 125pitbike.

     

    Er andre året mitt AKTIVT nå, har lært en hel masse om sykkler og kjøring siden jeg startet!

    kan fortelle dere att 2takt holder på å forsvinne ut av mx verden løpsmessig, 4takt tar over. skjønner jeg godt, 4takt har mindre forurensning, går bedre, finere lyd og holder lengre enn 2takt ;)

     

    kjørte idag, første dagen etter skaden for 3 uker siden da jeg small i ett treet og strakk leddbånd, ødelagt tann og høl i tunga. Har hatt noen skader, men ikke noe veldig alvorlig. Og idag var også kjetil gundersen på bana og kjørte! utrolig rå kar og helt rå på å kjøre, tror han vinner nm i år hvis han setter det som mål ^^

     

    jeg skal kjøre nm i år, målet mitt er å kvalle inn på noen av rundene, jeg skal kjøre tønsberg, bøverlund og hemne hvertfall!

     

    flere som kjører nm her?? jeg har startnr 328:)

     

    motocross er helt rått uten tvil!! elsker det!

  4. 85cc? Hvor gammel er du? De går ikke så fælt da :p Prøvde en Honda cr 250 (2takt) jeg, den gikk greit ;p

    hehe, kan ikke si du "prøvde" den da ;) du ga jo 1/4 gass :p

     

    Hehe, driver med motocross selv, og kjører 250 4takt kawasaki kx250f 2006 modell, skal ha 09 og den vedsina neste år og.

     

    og har hatt noen sykkler, kan bare fortelle dere att det finns ikke noe som 50hk i ktm 125sx. 40 er mer korrekt. på HJULET. på veiva er det nok 50hk men hjulet som teller.

     

    og på 85 er det ca 25 på bakhjulet. på min kx250f 2006 (4takt) er det ca 38hk på bakhjulet.

  5. Å tak-kjøre ny-biln til foreldrene, og deretter komme blodig å jævli til bryllupsfesten og si det til dem :( Værste jeg har gjort...

    8192004[/snapback]

    Den svir! :D gjorde noe lignende for 2 uker siden bare att jeg ikke kom hjem blodig til brullypsfesten!

     

    OT: Kommer ikke på noe nå, men følelsen av å stå foran mange venner i en krangel med en annen så sier han ene noe om faren min som jeg er VELDIG obs på!

     

    Vil ikke si hva han sa, men det han sa om faren min der fikk meg på mordtanker.... Kan fortelle att jeg fikk sinte foreldre fra den gutten på meg 2-3 timer senere... Skjedde når jeg var 11-12. Var MEGET ubehagelig å høre det han sa foran alle vennene mine!

×
×
  • Opprett ny...