Gå til innhold

h0bbel

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av h0bbel

  1. jeg har prøvd å legge dette galleriet på en windows webserver.. da får jeg det ikke til å virke pga. at chmod støttes ikke..kun av unix, linux servere...

     

    Noen som vet om galleri som passer fint til windows webservere?

    Gallery funker fint på Apache i Win32. IIS er ikke supportert.

     

    Se etter YellowTip webserver (http://www.yellowtip.com ) - Det er en ferdig pakke, med Gallery installert. :)

  2. er jo kjipt å henge opp ting som ikke virker da. Min bror hadde en gammel 486 hengende på veggen på kontoret på hans gamle jobb. Psu og alt, og den funket helt fint. Han hadde naturligvis ikke skjerm og tastatur/mus koblet til da, og strømledning var heller ikke koblet i, men han kunne jo gjøre det hvis han ville :D

    Hey!

     

    Den funket som en kule den, og den gikk som webserver en stund. :)

     

    (Det er litt vanskelig å få gjort slike ting i Telenor nå, siden de skal ha nye bygg overalt. Like greit at jeg byttet jobb. :) )

  3. At et standard skjema virker i 70% av tilfellene, er jeg helt sikker på at stemmer. Problemene oppstår i de andre 30% av sakene, når kundekonsulenten i andre enden ikke får løst problemet med standardskjemaet.

     

    Som oftest ender det da opp med at "Dette skal vi sjekke, vi kommer tilbake til deg", uten at det skjer. Jeg har full forståelse for at en ikke kan alt, og ikke er i stand til å svare på alt, men det finnes ikke så mye som er mer irriterende en at en blir lovet en tilbakemelding, som aldri kommer.

     

    Som et eksempel kan jeg nevne en sak jeg hadde gående med en bredbåndsleverandør (vil ikke nevne navn / firma, poenget mitt er ikke å henge ut noen). Jeg sloss med dem i 3 (!!) uker for å få dem til å endre en routing tabell på en router plassert hos en kunde. Jeg hadde desverre ikke mulighet til å logge på den selv, siden jeg ikke hadde passord osv. til routeren. Dette er var en VPN sak, der retur trafikken ikke havnet der den skulle, men ble sendt videre ut på internett.

     

    Det ble satt opp slik fra første stund, noe som var helt i orden siden det ikke var behov for å sende trafikken dit den nå skal. Men, ting endrer seg, og etter at systemet hadde fungert utmerket i ca 6 mnd, måtte denne endringen gjøres. Det endte faktisk med at jeg måtte true med å si opp hele kundeforholdet for å få leverandøren til å endre på konfigurasjonen. I denne perioden var vi mer eller mindre hjelpeløse.

     

    Jeg har full forståelse for at dette var en konfigurasjonsendring, og ikke en feilsituasjon, og at det kunne ta litt tid å få dette ordnet. Men, 3 uker, men 2 daglige purringer via telefon er rett og slett ikke holdbart i det hele tatt. Og at en ikke får de tilbakemeldingene en er blitt lovet, gjør saken et enda større irritasjonsmoment.

     

    En er vanligvis villig til å strekke seg ganske langt, hvis en bare får vite hvorfor ting tar tid, når en ikke hører noe, øker irritasjonsjonen proporsjonalt med tiden det tar...

  4. .htaccess "forsvinner" fordi unix hoster ser på filer som begynner på "." som hidden files. Du må sette opp ftp klienten til å vise slike. Du nevner ikke hvilken klient du bruker, så sjekk dokumentasjonen til den aktuelle klienten.

     

    Med "put empty file" menes egentlig det samme som med .htaccess filen. Smell opp en tom fil til som heter config.php i riktig katalog.

     

    Men, det aller beste er jo å spørre utviklerene og support folka direkte på forumet til Gallery på http://gallery.menalto.com.

     

    Søk litt etter hjelp der, det finnes tusenvis av poster og mange som har de samme spørsmål som deg. se f.eks: http://gallery.menalto.com/modules.php?op=...opic=4747&20482

  5. Halla... :smile:

     

    Finnes det noen gode linux tools som fikser en resizing av partisjoner? Jeg har tydeligvis bommet en smuule under installasjonen av Mandrake 8.2, og vil nå krympe /home området og gi systemet litt mer plass. Har søkt litt rundtomkring, men finner liksom bare Partition Magic, og vil helst ha en eller annen linux tool som kan gjøre noe lignende??

  6. Klart det finnes en grense. :smile: Max du kan kreve i forhandlingene er 50 mill. i overgangssum, 50Mill etter f.eks 10 A-Lags kamper, 50Mill etter 10. Landslagskamper og 20% av neste overgangssum.

     

    rettelse: det er 25% av neste overgangssum. Alle summer her er i £

     

    [ Denne Melding var redigert av: h0bbel på 2002-08-11 22:22 ]

×
×
  • Opprett ny...