Gå til innhold

DrPhlux

Medlemmer
  • Innlegg

    583
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DrPhlux

  1. Noen som også kan forklare saksgangen med hvordan man får tilbake MVA på et produkt man returnerer, eller slipper å betale det på det produktet du bytter det med?

     

    Om du har kjøpt ett klesplagg f.eks som er i feil størrelse, og du vil bytte den,

    bør du merke den som "repairs". Ellers vil tollmyndighetene kreve dobbel avgift.

     

    Jeg har ikke forstått hvordan man får tilbake mva og toll om man vil sende en

    vare tilbake.

  2. Nå er iphone utgaven av spotify strengt talt totalt irrelevant i denne sammenhengen da det er et fullstendig forskjellig program som kjører på pcer enn det som er skrevet for iphone os...

     

    Kverulant :p

     

    Mener du å si at spotify dermed muligens ikke kan kjøre på en vilkårlig Eee Pc ?

  3. Mange netbooks (som selges i dag) leveres med XP fordi denne er "lett" nok til å kjøre på såpass strømsvak CPU.

     

    Windows 7 har også god støtte for disse "lette" maskinene, noe Vista ikke kan skryte av.

     

    Om nye notbooks vil bli levert med Windows 7? Ja, det tror jeg.

  4. Er det noen som kan bekrefte/avkrefte at 1101HA orker så lite?

     

    Ja, det er selvfølgelig bare tull at du ikke kan se youtube-vids. Maskinen funker fin-fint til enkle spill også. Men, som med alle andre av disse netbook-pc'ene, kan du nok glemme Counter Strike og World of Warquest.

  5. Jeg har en Asus maskin med touchpad som bare er i veien. Den gjør sånn at musepekeren hopper i teksten jeg holder på å skrive og alt blir dermed rot, og jeg bruker dobbel så lang tid på å skrive noe, og det er skikkelig irriterende.

     

    Jeg har vært i kontrollpanelet og skjekket, men der kunne jeg bare deaktivere den vanlige musen ser det ut til, også er jeg litt redd for å slette drivere i fare for å ødelegge noe.

     

    Noen som har noen tips? :)

    Vi dataeksperter benytter oss av følgende fremgangsmåte i situasjoner som dette:

     

    tech_support_cheat_sheet.png

     

    Du skal se det virker for deg også ;)

     

    Jeg skal gi deg ett hint: Synaptics

  6. Hvis du klarer å overbevise NRK om at du ikke bruker tv-en til å motta tvsignaler og ikke har en annen mottager heller, så vil du kunne slippe å betale lisens.

    Hvor har du hørt dette?

    Reglene er VELDIG klare. Har du en TV med tv-tuner, så må du betale lisens. Du kommer aldri unna det.

     

    Det du kan gjøre derimot, er å sende dem en mail og si du har solgt TV'en, og at du derfor ikke skal betale lisens mer. De kommer ikke til å tro på deg, men det har ikke noe valg. De må i såfall bevise at du fortsatt har en TV. Og det greier de ikke.

  7. Men, jeg sitter å vurderer EEE 1101HA. Noen som fortelle meg om denne er plaget med random freez og dårlig internet opplevelser?

     

    Hvor har du fått dette fra? Hvis du får en slik maskin, må det jo være alvorlige problemer med hardware og drivere. Det er jo evt. en sak Asus eller forhandleren må hjelpe å fikse opp i.

     

    Min 1101HA er stødig som ett fjell. Alle driverne til Windows 7 er dog ikke på plass fra asus sin side, men det funker fint med de fleste XP-driverne.

  8. Har kanskje tenkt å kjøpe meg en selv, nettopp på grunn av batteriet.

    Men har du tenkt noe over hvordan ytelsen på den er?

    Jeg tenker da mest på den svake z520 (?) prosessoren.

    Og har du oppgradert til 2 gig ram?

     

    ref: 1101HA

     

    Det er jo ikke en tallknuser akkurat, men den funker fint til surfing og veldig enkle spill om du har interesse for det. Grafikk-prosessoren er jo ikke noe å skryte av akkurat, så du kan nok glemme Counter Strike :p

    Ja, jeg kjøpte med en 2G-brikke i samme slengen. Slo ikke på maskinen en gang før jeg hadde oppgradert til 2GB. Jeg skjønner ikke at de ikke leverer dem med 2 som standard.

     

    PS: Byttet også ut XP med Windows 7 32-bit. Jeg synes faktisk maskinen ble ørlittegrann raskere med W7.

  9. Jeg mente 1101HA ja.

    Står igjen med å velge mellom 1101HA og 1005HA da.... Du sier at 1005HA har to forskjellige prosessorer, er den ene veldig mye bedre på noen måte, eller er det hipp som happ hvilken av de jeg evt velger) (hvis jeg går for 1005HA))

    Jeg fikk min 1101HA her om dagen, og her KJEMPEFORNØYD. Den er kanskje på grensen til å bli litt for stor til å kalle det en netbook, men den veier mindre enn min gamle 901. Og batterilevetiden er bare helt utrolig. Kan bruke den en hel dag uten å måtte plugge den i.

  10. Hei

     

    Jeg planlegger å gå til anskaffelse av en SSD. Jeg er villig til å gi en del for den, gjerne 3-4000 kr. Så er jeg litt i tvil om hvilken SSD jeg vil kjøpe, de jeg har sett mest på hittil er OCZ og Intel sine SSDer. Det er viktig at SSDen har mye lagringsplass (200 GB+)og høy lesehastighet (250 MB/s +).

     

    MEN, det er et stort men, jeg tenker å vente med kjøpet til Windows 7 blir offisielt lansert, er det noen som vet om det kommer noen nye og bedre SSDer i oktober/november?

     

    Takker for svar :)

     

    Det eneste jeg vet om SSD er at Intel sine er overlegne - enn så lenge.

  11. Noen som vet om andre plasser jeg kan skaffe telefonen uten å måtte vente i 1/2 - 1 mnd.?

     

    Lurer på det samme. Men jeg tror også alle leverandørene er like oppgitte som oss. De fikk bare en håndfull telefoner og selge. Alle vet at markedet i Norge er MYE større. Problemet er at vi ikke er prioritert her. Telefonene som produseres går først og fremst til andre mer "siviliserte" land i Europa og Asia og USA selvfølgelig.

     

    Når Norge får inn ett nytt parti, kommer vi garrantert til å kunne lese om det i aviser og på nett. Netcom og Telenor kommer til å annonsere stort når de endelig kan få selge flere slike telefoner.

×
×
  • Opprett ny...