Gå til innhold

Ördög

Medlemmer
  • Innlegg

    930
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ördög

  1. Vet ikke om jeg misforstår men er den en conky config med mange filer eller er det bare en enkel config fil? Er det bare en enkel config fil kan du enten overskrive conkyrc som allerede skal ligge i /home eller kopiere over teksten i dokumentet.

     

    Når det gjelder terminalen så er det litt vanskelig å gi konkrete veiledninger når du ikke skriver hvilken terminal du bruker. Men om du bruker feks gnome-terminal kan du få den gjennomsiktig ved å forandre innstillingene i selve terminalen (er vel høyreklikk og preference/innstillinger tror jeg). Lenge siden jeg har brukt den aktivt og er på jobb akkurat nå. Når det gjelder farger vet jeg ikke helt hva du mener. Kan du linke eller poste et skjermbilde med eksempel?

  2. har alltid følt at Arch har en såpass stor trofast fanbois. Det er jo en veldig bra distro, men føler den er veldig over vurdert i forhold til mange andre distroer. Den passer ikke til alt.

     

    At den har en stor trofast fanboy-base gjør den jo ikke til en dårlig distro, som du også skriver. At du ikke liker fanboy folka som bruker den er jo en helt annen ting. Jeg har også fått intrykk av at enkelte sverger til Arch uansett hva formålet måtte være, men det får jo være opp til dem. Selv sverger jeg til Arch på min stasjonære og synes den funker ganske bra på min netbook (bruker til daglig Ubuntu Netbook Remix).

  3. Jeg har fallt litt ut egentlig. Spørre henne med på kino eller lignende er jo helt greit. Nå vet jeg ikke hvordan dere bor (leielighet, hus, etc) men selv om foreldra aldri er borte kan du jo få besøk av en jente om dem godtar det (evt dra til jenta om hennes foreldre godtar den type besøk). Gjør hverken dine eller hennes foreldre det er det noe du bare må respektere.

     

    Jeg vet egentlig ikke helt hva slags svar du er ute etter. Liker hun deg, eller indirekte sier hun liker deg, så bare spør. Om dere er venner fra før vet du helt sikkert hva hun liker å gjøre om du har fulgt med.

     

     

    EDIT: Fikk litt hjernteppe. Det som dih skrev var et forslag jeg hadde tenkt å legge ved men alt stoppet opp for meg. Men ja, det er en god ide synes jeg.

  4. Noen andre enn meg som virkelig liker introen til TBBT? De fleste introer blir jeg møkk lei av etter relativt få episoder. Men etter å ha sett alle episodene så langt har jeg bare skippet introen noen få ganger (maks fire) og sitter alltid å synger med. Synes den er genial egentlig. Av alle serier jeg har sett er den uten tvil best.

     

     

     

    Aldri sett den. Men ville jo vært gøy å se den.

  5. Likte det veldig godt jeg også. Håper det blir noe slikt neste sesong. Noe action må det jo bli selv om dem (forhåpentligvis) blir ferdig med Lucifer og engle-greia denne sesongen. Sier "forhåpentligvis" da jeg håper dem ikke går rundt grøten og drar historien med seg i sesong 6.

     

    Det jeg har tenkt på i det siste er hvordan dem løser det med historien i den sjette sesongen. Har dem ikke planlagt flere sesonger blir kanskje mye action da, en episk siste-sesong er jo ikke å forakte.

×
×
  • Opprett ny...