Gå til innhold

R0adkill

Medlemmer
  • Innlegg

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av R0adkill

  1. Slik jeg ser det gir utbredelse av et program ikke et automagisk svar på sikkerheten. Microsoft har flere ganger uttalt at virusutbredelsen til Windows vs. Linux er slik som den er pga Windows er et mer ettertrakter mål for virusforfatterer.

     

    I noen tilfeller kan dette stemme, vi ser en økende grad sikkerhetsfeil i Mozilla Firefox etterhvert som den får større markedsanndeler. På en annen side så har Apache i en lang tid dominert serveranndeler på internett (i følge Netcraft).

     

    Slik jeg ser det må en se på hele operativsystem. Om det kommer en "farlig" sikkerhetsfeil i Firefox føler jeg meg ikke så utsatt fordi det er begrenser hvor mye skade Firefox kan gjøre når jeg kjører den med min vanlige bruker i Gentoo.

     

    Altså, generelt sett sier utbredelse veldig lite om sikkerheten. En må se på hvert enkelt produkt for seg selv og vurdere om det holder mål. Jeg tror ikke noen kan påstå att OpenBSD er så sikkert som det er pga lave markedsandeler.

  2. Hei.

     

    Jeg lurer på hvordan en overfører mp3er til de fleste nye m3p-telefonene. Dette hørest kanskje litt banalt ut, men det jeg lurer på er om en kan overføre filer til telefonen direkte fra min datamaskin, eller om mobil produsentene krever at du skal bruke deres program for filoverføring.

     

    Grunnen til at jeg lurer er at jeg kjører utelukket linux på arbeidsstasjonen mine og om lagringsområdet kommer driverløst opp som en disk i Min Datamaskin i Windows kan jeg med 99,9% sikkerhet montere disken i mobilen i Linux uten noe problem, men om det ikke går ann blir det litt værre siden SE og Nokia ikke gidder og porte programene deres til andre OS..

     

    Jeg er mest interesert i SE eller Nokia, men om noen har gode erfaringer med andre produsenter i Linux så si gjerne i fra..

  3. Grunnen til manglenede .ogg støtte kan være pga. de har måttet gå ned i prosessorhastighet som ett komprimiss av design. Ipod har heller ikke kraftig nokk cpu til og spille .ogg. Det krever rett og slett mer cpu, noe som kansje forklarer hvorfor det er ett bedre format vs. .mp3 med tanke på lydkvalitet vs. filstørrelse. Dette er jo noe en ikke merker på vanlige datamaskiner med take på hvor mye kraft vi sitter med under kabinettene nå til dags.

  4. Meget bra arbeid!

     

    Jeg har tenkt samme tanken en stund, men du gjøre det skikkelig :). Min tanke av og skaffe en ødelagt forsterker, helst en stor og feit HW AWR7****. For og få til dette må jeg finne ut hvem som reparerer high end forsterkerer og hvordan returen foregår. Om de som fikser forsterkerer er "lisensiert" til og vrake forsterkerer eller om de blir sendt til produsent for inspeksjon osv, noe som er vanlig i data verdenen. Om du skal sette opp en PVR så annbefaler jeg og lese guiden til anandtech der de setter opp en MythTV (linux) og en Windows Media Senter (eller noe sånt), og dette må du gjøre før du går til innkjøp av tv kort. Eks. MythTV støtter ikke RadeonAIW kort. Kan og nevne at Philips tv tuneren på AIW kort suger..

  5. Hola.

     

    Jeg sitter med ett lite problem. Jeg skal installere XP på en SATA disk og har ingen mulighet til og laste driverene via en floppy. Derfor lurte jeg på om det er en mulighet og legge til driveren (silicon image sata controller) slik att jeg slippe og legge den på en floppy.

     

    Etter mitt hode kan dette gjøres på forskjellige måter, dog så kan ikke google fortelle meg hvordan. Derfor lurte jeg på om dere kan hjelp meg.

     

    Her er noen teorier:

     

    1. Bytte ut bootloadern med en dos/ntdosloader som emulerer en floppy, starter installasjonen. Når en da trykker F6 så vil installasjonsprogrammet finne en "A:" bare den egentlig er en katalog på cden.

     

    2. Legge inn driveren på platen og tweake scriptet som laster alle driverene i oppstartet slik att den blir tatt med autmatisk.

     

    Det er det jeg kan tenke med nå. Om noen vet hvordan dette kan la seg gjøre, eller vet om en guide så hadde det vært kjempeflott.

     

    roadkill :D

×
×
  • Opprett ny...