Gå til innhold

Valotunk

Medlemmer
  • Innlegg

    1 618
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Valotunk

  1. Lakrisen skrev (3 minutter siden):

    Skal sjekke ut. Ser at jeg kan tilpasse de litt selv når jeg skal kjøpe, f.eks legge til annen prosessor for noen tusenlapper. Jeg har fint lite peiling på dette, men går utifra at en i7 prosessor er bedre enn i5? Vil det dog utgjøre en forskjell for det jeg skal bruke den til? 

    Akkurat det er jo litt vanskelig å svare på så lenge du ikke har fortalt hva du skal bruke den til.

    Edit: ser du skal gå sykepleie. Da vil en hvilken som helst Macbook gjøre nytten og vel så det. 

  2. Hanhijnn skrev (11 timer siden):

    Mener du å si at du kjøpte en bruktbil UTEN å spørre om disse tingene? ?

     

    En kan ikke forvente at alle som kjøper bruktbil er kompetente til å spørre om slikt. 

    Bilen er kjøpt hos forhandler som dermed er den profesjonelle part. Da har forhandler opplysningsplikt. 

    Å selge en bil hvor registerreim, bremseklosser og skiver er modne for utskifting kvalifiserer til brudd på opplysningsplikten.

  3. Skal ikke nevne egne erfaringer men har en kompis som har jobbet med service på hvitevarer i snart en mannsalder og han er ganske tydelig på at jo mer fancy funksjoner jo mer trøbbel. Generelt sier han at kvaliteten og levetiden på det meste av hvitevarer har gått betraktelig ned de siste 15-20 årene.

    Og så er han ganske tydelig på et par ting:

    -Styr langt unna Samsung kjøleskap og vaskemaskiner. De er nærmest programmert til å dø like etter at reklamasjonstiden er over. 

    -Ikke tro på myten om at Miele er fantastisk. Han har minst like mye reparasjoner på Miele som på langt rimeligere merker. 

    -Whirlpool er langt bedre enn hva ryktene skal ha det til. 

     

     

    • Innsiktsfullt 1
  4. Gomby skrev (1 minutt siden):

    Det står jo på boksen at man kan ha flere strøk, så jeg skjønner egentlig ikke helt.

    Ja jeg ser det, men kjenner ikke til den beisen. Den er vel produsert av Gjøko for Coop. 

    Gjøko har selv både vanntynnet og oljebasert terrassebeis i sitt sortiment og de skriver i sine datablad at den oljebaserte kan påføres i flere strøk ved slitt og veldig tørt treverk. Vanntynnet skal kun påføres i ett strøk. 

    "På gamle og slitte terrasser som er eldre enn 3 år, kan opptil 3 strøk påføres. Beisen skal påføres i tynne strøk, og neste strøk påføres når første strøk er berøringstørt. For tykke strøk og/eller for mange strøk kan gi avflassing."

    Andre produsenter anbefaler kun ett strøk vått i vått til treverket er mettet. 

  5. Kjetil8738 skrev (2 timer siden):

    Ikke hvis jeg har en legeerklæring, da ser de bort fra forsinkelser osv. Spørsmålet er kommer du til å ringe lærestedet i utlandet for å dobbelsjekke om dokumentene? Jeg er meget god til å lage sånt dokument og vet at det ikk skal se forskjell ut fra det originale. 

    For å si det veldig enkelt. Staten er de siste du vil svindle. Dokumentforfalskning er svært alvorlig. Og ja, det vil oppdages. 

    • Liker 1
  6. The Very End skrev (9 minutter siden):

    Valotunk: å ikke aggressivt gå inn for å redusere vårt forbruk av fossil energi er faktisk et langt større drap på dyr enn å erstatte noe av energien med vindkraft. Legg spesielt merke til delen som omhandler fossile energikilder versus vindmøller: https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/amp/science-environment-48936941

    Jeg har ikke nevnt fossil energi noe sted i mitt innlegg. 

×
×
  • Opprett ny...