Gå til innhold

Dbsnike

Medlemmer
  • Innlegg

    149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dbsnike

  1. Hei.

     

    Jeg installerte akkurat ny SSD som systemdisk i min stasjonære maskin. Jeg har allerede disker i raid som jeg vil fortsette å ha i raid, men jeg klarer bare å installere Windows på SSDen når jeg har satt SATA i AVCI modus fremfor raid modus. Dette betyr igjen at raid-oppsettet ikke fungerer. 

     

    Jeg finner SSDen i bios, og til og med i installeringsprogrammet til Windows når jeg browser etter drivere, men den kommer ikke opp som et alternativ for å installere Windows på. Det er allerede en windowsinstallering på disken som jeg gjorde i AVCI-modus. 

     

    Jeg prøvde å loade raid-drivere fra amd, men jeg sliter litt med å skjønne hvilken driver som er riktig, og om dette i det heletatt er en potensiell løsning på problemet.

     

    Disken er en Samsung 850 evo 500gb SSD

    Hovedkort er Asus M5A97 R2.0 

     

    Noen som sitter på kunnskap som kan lede meg i retning av en løsning på dette problemet?

  2. Mulig jeg går for dette:

    3570K 1569,-

    Asus P8Z77-V LX2 740,-

    GIGABYTE GeForce GTX 660 OC - 2 Gb 1442,-

    KINGSTON PC minne HyperX Limited Edition 10th Anniversary Series - 2 x 8 Gb - DDR3-1866 - PC3-14900 670,-

     

    Tot 4 532 NOK inkl frakt.

     

    Gjør jeg noen blundere da? Valgte skjermkortet fordi jeg ville ha ålreit kjøling + at jeg synes prisklassen er grei. Virker som at ati/nvidia i prisklassen er litt hipp som happ, så da vil jeg prøve nvidia (alltid hatt ati(ikke heelt fornøyd))

    Usikker på ramen, men tenker at så lenge den funker er det greit for meg.

  3. Jeg kjører stort sett på stock clocks pga varmeutvikling og støy osv. Har kikka litt på amd-prosessorene, men har ennå ikke sett hvordan de ekstra kjernene kommer ordentlig til nytte.

     

    Er dette et bedre oppsett til meg?

    http://prisguide.har...o/liste/139508/

     

     

    Red: Så ikke sisteposten. Hvis jeg kjøper 7950 må jeg vel ha større psu også?

  4. Hei.

    Jeg ønsker å oppgradere min stasjonære arbeidsmaskin. Jeg har Harddisker, kabinett, 500watt mist strømforsyning, mus/tastatur/skjerm/høyttalere som jeg vil bruke videre. Tar gjerne med min Noctua prosessorkjøler videre hvis det er mulig.

     

    Jeg akter å bruke så lite penger som mulig, men strekker meg hvis det blir anbefalt. Stikkordet er bang for buck.

     

    Maskinen skal brukes hovedsaklig til videoredigering. Ellers spiller jeg Starcraft HOTS og League of Legends og diverse annet. Ønsker en betraktelig oppgradering av mitt 4870 512mb skjermkort, men spillytelse er altså ikke førstepri.

     

    Hjelp til et fornuftig oppsett vil bli høyt verdsatt.

     

     

     

    Mvh Kjell Erik

  5. Hei!

     

    Jeg var litt trøtt eller noe og kjøpte 1066 istedenfor 1333mhz ram til min macbook pro 2,4ghz maskin. Vil jeg merke forskjell på bommerten slik at jeg bør sende tilbake ramen og bytte til den på 1333? Den på 1333 har CL9 mens den jeg sitter med nå har CL7...

     

     

    Kjell Erik

  6. Jeg skjønner hva du mener og jeg skjønner de som sier at de aldri vil kjøpe noe annet enn mac når de først har gått over. Jeg er på de annen side såpass begrenset av mine egne motforestillinger mot Apples maskiner at jeg helst lar være å kjøpe ferdige maskiner av dem. Derfor er spørsmålet ikke like mye hva taper jeg på å kjøpe en faktisk macbook pro, men hvilke ulemper vil ha på ved å ta utgangspunkt i feks en laptop fra multicom.

  7. Heihei

     

    Jeg blir kanskje "tvunget" til å gå over fra Adobe Premiere til Final cut til høsten. Prinsippet mitt mot å kjøpe en mac-maskin sitter så dypt at jeg ser på mulighetene for å kjøpe en bærbar pc + mac os og Final cut. Når man driver med videoproduksjon er det jo viktig at maskinvaren yter best mulig og lurer på om det er store sjanser for at jeg hadde kommet bedre ut av det ved å kjøpe en fabrikklar mac? Kan godt streve litt for det så lenge det blir et bra sluttprodukt. Kvalifikasjonene mine ligger på medium nerd.

     

    Noen som har innspill?

  8. Hepp hei

     

    Jeg sitter med et HIS Radeon HD 4870 512mb på 750/900mhz som skaper litt trøbbel for meg. Jeg har hatt det i to og et halvt år nå og det har stort sett fungert bra. Det har alltid bråkt litt, men det har jeg ikke tenkt noe særlig over. I det siste forekommer det mer og mer at jeg får problemer i ressurskrevende spill i form av at spill henger seg og av og til slår dataen seg helt av. Jeg er overbevist om at temperaturen er et problem.

     

    Nå har jeg ryddet opp i dataen og støvsugd det jeg fikk til. Luftflyten går for øyeblikket godt og det er ca 25 grader i hele kabinettet. Likevel ligger kortet idle på 82grader og gpu-vifta går på 45%. I load går temperaturene godt over 90. Før jeg rydda i kabinettet så jeg temperaturer nærmere 110.

     

    Jeg synes dette virker som høye tall. Viftehastigheten står fortsatt på automatisk, men for meg er det uaktuelt å stille den noe høyere iogmed at den bråker nok som det er. Er dette noe jeg kan reklamere på tror dere? Eller er det noen som har et annet godt tips til meg?

×
×
  • Opprett ny...