Gå til innhold

andrstov

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andrstov

  1. Er det noen som skal bruke denne pcen til skolebruk, altså ta den med på skolen og slikt? Vet at den er litt tung, men noe må man jo ofre.. eller?

    6580805[/snapback]

     

     

    Ja, jeg.

    Går på ntnu og der fikk jeg kjøpt en super skolesekk som akkurat tar 17``

    Med alt annet utstyr til pc,n så blir det liten plass til bøker. Men jeg har også ordnet meg med skap på skolen.

     

    Det er en stasjonær bærbar, og derfor ganske tung. Til sammens ca 9kg med mine ting i sekken.

  2. Har et liknende problem. Avinstalerte div programmer på pc når jeg fikk den og nå fungerer ikke MediaDirect. Snakket med support og fikk vite at det er fordi jeg ikke avinstalerte dem korrekt. Holder ikke å bruke "add or remove programs" i kontrollpanelet. Når jeg brukte det tok jeg med meg div bios filer i slettingen og jeg må instalere oprativsystemet på nytt for å få MediaDirect til å fungere.

     

    Det er flere med liknende problem på en del andre fora har jeg sett. Kan ikke klage til dell på dette, og er ellers fornøyd med pc'n (xps 1710) som jeg fikk for 1 mnd siden.

  3. For å oppdatere lista så kan du legge til linken til

    http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=50029

     

    her er en grei oversikt over 3dmark 2005 score i forhold til mange forskjellige bærbare og prisen på dem. Samt en utregning på forholdet mellom pris og score. Det er selfølgelig mange ting med lista som kan endre seg hele tiden, men den holder seg oppdatert i forhold til at andre sender inn sine egne tall, samt priser.

     

    Godt å se at egen pc er i toppen. xps 1710

  4. Har hatt diverse problemer med maskinen som er blitt løst fra forskjellig hold.

     

    Nyeste er at nå har MediaDirect sluttet å fungere :( . Har prøvd mye rart for å fikse dette, alt fra å reboote maskinen til den dagen jeg sist brukte MediaDirect til å snakke med Support i england. Tror ikke noen har de samme problemene men tipset mitt er å ringe 815 35 043. Det er et norskt nr som setter deg over til support i England. Du betaler kun norsk takst.

     

    Da xps 1710 er et "high end" produkt til dell så er det for tiden 24 timers support :!: på maskina. Snakket 30 min med noen i går natt kl 0400 for å prøve å fikse problemet. De er veldig hjelpsomme. Er glad jeg har en ny pc.

  5. Klarte får 10 min siden å velve ett fullt glass med vann over tastaturet til datan min.. skrudde den av tørket med papir alt det våte. og holdt den opp ned med hårføner.. alt fungerer fint, men er det noe mer jeg bør gjøre? takk!

    6230621[/snapback]

     

    Auda, bra den funker da. Jeg har problemer med venstre piltast. Det skal ufattelig lite trykk til på den før den aktiveres. Faktisk mindre trykk en tuchpadden for å flytte musa.

     

    Noen med tips?

    6232184[/snapback]

     

    Snakket med Dell Support i England. De skal sende meg et nytt tastatur og så skal de over telefon jobbe meg igjennom skifte av tastatur. Ser på "owner's manual" at det ikke er det største styret å skifte tastaturet. Likk skruer og et knekk men det burde gå greit.

     

    Må bemerke at jeg ringte Dell Support her i norge, men de satt meg over til xps1710 support i england, de var veldig service instillt og hyggelige. Veldig rask ordning til problemet. Dell har en fungerende og god support her :D

  6. Klarte får 10 min siden å velve ett fullt glass med vann over tastaturet til datan min.. skrudde den av tørket med papir alt det våte. og holdt den opp ned med hårføner.. alt fungerer fint, men er det noe mer jeg bør gjøre? takk!

    6230621[/snapback]

     

    Auda, bra den funker da. Jeg har problemer med venstre piltast. Det skal ufattelig lite trykk til på den før den aktiveres. Faktisk mindre trykk en tuchpadden for å flytte musa.

     

    Noen med tips?

  7. Hm, til de som faktisk har problemet, gjelder den kun ved bruk av høytallere, eller også når dere kobler til headset?

    6212946[/snapback]

     

    Knitringen er bare værre når du får den rett i øret. Med bruk av høytalerene (eller eksterne høytalere) er det et mindre problem.

     

    Skal prøver de nye driverne som er linket til over her. Men om flere klager til dell så kanskje de gjør noe, eller vi finner ut av endringene på instillingene.

  8. Spillet går ut på at du er en spesial agent som spesaliserer seg på gissel situasjoner, av alle slag. Din oppgave er å løse en gisselsituasjon med minst mulig utfall. Og du har mange alternative måter å løse situasjonen på. Pågrunn av dette må du være nytenkende og ofte improvosere. Det kan skje mye uventede, du bør forvente alt.

    Det er du som er sjefen, det er du som bestemmer, det er du som må tenke;

     

     

    * Hvor stort område skal vi sperre av?

    * Hvor aggresive/proffesjonelle er gisseltakerene, må man regne med dødsfall ?

    * Skal jeg plassere snikskyttere i nærheten ?

    * Må jeg ha SWAT e.l i beredskap og klare for strid?

    * Kan jeg forhandle meg fram til "mål"?

    * Bør jeg gå inn på kloss hold selv og forhandle med gisseltakeren(ene)? (For å bevise at jeg kan stoles på)

    * Kan jeg snike meg og redde gisslene selv? Du har spesialisert trening i snikeoppdrag.

     

     

    Genial ide. Her er du bossen og om det hadde blitt online kunne du også vært på den "andre" siden og planlagt oppdraget og prøvd å lurt politiet til å gjøre feil. Så nylig en film om dette og lurte på hvordan dette best kunne løses i et spill.

    Skulle det vært et turnbasert system eller live der du også måtte springe litt rundt i 3d og fikse/skyte/redde ting tang?

  9. Skal du kjøpe nå, kjøp nå, for hvis du skal vente til "det kommer noe nytt" får du aldri kjøpt deg maskin. Skal du kjøpe i juni så vent å hør hva som er bra i juni, annet er ikke å gjøre.

     

     

    Pr. i dag vil en A6Ja være et meget godt kjøp, hvis den kommer inn snart da :)

    6108924[/snapback]

     

     

    Enig med Edge, har selv sittet på gjerdet og ventet på det neste nye. For å se at noe nytt kommer rett før jeg hiver meg ned. Skal jeg vente enda litt til?

     

    Men om du ikke trenger pc'n nå så følg med på diskusjonene her så finner du nok noe nytt i den prisklassen som passer deg bra. Om alt står ved lag så har sikkert noe bedre (og svindyrt) nytt kommet slik at A6Ja er blitt litt billigere.

     

    Kos deg på vent.

  10. Hei

     

    Skal ha ny laptop, og budsjettet ligger på 20.000 kr.

    Jeg kommer til å spille en del nye spill på den, og derfor vil jeg ha den beste laptopen for spilling til 20.000

     

    Hvilken er best til den prisen?

     

    Takk =)

    6088270[/snapback]

     

     

    dell sin xps1710

     

    men nå har også alienware en flunkende ny en ute(desverre bare usa). som har mulighet til SLI. Har ikke link men den er mer enn 17'' stor og blir en slepbar

  11.  

     

    Har du mulighet til å kjøpe via jobben, slippe moms. Da blir det mer for pengene. Men enig over at Asus A6ja'en er nok det som funker best i dag som mellomklasse-spille maksin. Ok da det er et ganske godt grafikk kort på den.

    6084882[/snapback]

     

     

    hjemme-pc ordningen er vel på 10 000 kr max?

     

    Men med litt mer RAM blir jo dette en rimelig fet spillemaskin også! :)

    6084942[/snapback]

     

    Ja hjemmepc ordningen er max 10k, allikevel skal være mulig å gå rundt regelverket på noe vis. Men tror det gjelder dersom firma kjøper pc til bruk på kontoret... er du selvstendig næringsdrivende blir dette enda enklere - men nå er jeg litt oftopic

  12. Ser at det er mange tips og veiledninger til stasjonære pc'r på grafikkort. Men til bærbare er det litt andre på konfig. på GO kortene. Håpet at det var en egen sitcky på grafikkort til bærbare på dette formet men ei. Har nå lest meg opp til forståelese av forskjellige kort og skjønner etterhvert hvilke kort som fungerer til hvilken ytelse.

     

    Mitt spm er det noen som vet om et diskusjonsfora omkring dette her(mulig jeg er blind) eller andre steder som dedikerer seg til grafikk+bærbare.

     

    Veldig mange spm på formuet omkring dette. Og jeg leser de samme spm hele tiden. Funker denne bærbare zzz med spill yyy osv.

     

    Ellers ha en fin dag.

  13. .

     

    Jeg vurderer å kjøpe meg en bærebar, som jeg kan bruke på skole/bil/jobb. Det hadde hvert artig om BattleField2 kunne fungert bra på denne.

     

     

    Pris: 8000 - 11 000 (12 000 max..)..

     

     

     

    Har du mulighet til å kjøpe via jobben, slippe moms. Da blir det mer for pengene. Men enig over at Asus A6ja'en er nok det som funker best i dag som mellomklasse-spille maksin. Ok da det er et ganske godt grafikk kort på den.

  14. Takker for fin guide. Blir å gå sakte frem om jeg skal prøve det der. Får min med 2gb minne(om10dager). Lurer på om det vill gi noen annen score i 3dmark05?

     

    Andreas

     

    Forsøkte nå med 600/720 og fikk med det 9440 marks i 3dmark05. Ser stabilt ut, men må stressteste litt mer før jeg bestemmer om jeg skal gå tilbake eller ikke. Ingen merkbar temperaturøkning med disse klokkefrekvensene.

    6076618[/snapback]

  15. Ebay...

     

    http://cgi.ebay.com/laptop-Dell-XPS-M1710-...1QQcmdZViewItem

     

    4 Gig for 1.575$ er latterlig billig. Lurer forøvrig på om det fungerer serlig mye bedre mot 2gig ram modellen. Maskinen er jo en pentium 32 bits.

     

    Noen som vet mere ang dette?

     

    Budet burde gå opp på den maskinen der, men det er mange gode tilbud for de som bor i usa. Står at denne shipes worldwide, men jeg lukter litt scam. Fyren har ikke kjøpt/solgt noe tidligere på ebay.

  16. Har allerede snakket med selgeren på dell og fått omgjort forgje bestilling. Nå ble det plutselig mye billigere med gratis oppgradering på rammen.

    t2500 (orker ikke å bruke 2K kr på ~5% økning i ghz)

    100gb hd (7200rpm)

    geforce 7900gtx

    8x dvd+rw

    2gb sdram

     

    Må også prute for den, men jeg er ikke så flink til det

    6009187[/snapback]

    Kom prisen på da?

    6009347[/snapback]

     

    21.000,- Og er fornøyd med det. Om 3 uker blir det sikkert å komme et liknende tilbud som gjør min dyr... men men slikt varer ikke evig.

    Forventet levering 11 Mai.

  17. post-21519-1146312158_thumb.jpg

    6008967[/snapback]

     

     

    Har allerede snakket med selgeren på dell og fått omgjort forgje bestilling. Nå ble det plutselig mye billigere med gratis oppgradering på rammen.

    t2500 (orker ikke å bruke 2K kr på ~5% økning i ghz)

    100gb hd (7200rpm)

    geforce 7900gtx

    8x dvd+rw

    2gb sdram

     

    Må også prute for den, men jeg er ikke så flink til det

×
×
  • Opprett ny...