Gå til innhold

Muggern

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Muggern

  1. http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=p:1836903

     

    Dette kortet bestilte jeg for en god stund siden. Funket fint i en lengre periode, men plutselig ble det svart på skjermen. Kom fort fram til at det måtte være hovedkortet, sendte det i retur. Gikk litt små tregt men greit nok. Fikk kortet tilbake, med en test rapport om at det var i sin skjønneste orden.

     

    Så jeg gikk utifra om at hovedkortet var i orden. Og sendte inn prosessoren til test hos datakjeden. Testet minne og grafikk kort til en kompiss. Allt testet bra. Helt til slutt ga jeg opp å heiv inn hele pc'n til datakjeden. Der fant de ut at hovedkorte var så dødt som det gikk an å få det.

     

    Nå har jeg brukt en god del tid og penger på å finne ut problemet. Å når problemet er der jeg minst skulle forventet det med en utskrift av at hovedkorte er i orden. Så blir jeg frustrert. Kan ha vært en glipp i systemet eller noe. Men....

     

    Min første tanke var å ringe amentio fortest mulig å kjefte de opp. Men jeg lurer på hva dere ville ha gjort? Om man kan kreve noe?

  2. Heisann.

     

    Nå har hovedkorte på gamle PC-en tatt kveldn så da er det på tide med en ny pc.

     

    Jeg har noenlunde peiling, men vil ha litt tips fra noen som kan mere enn meg. Har satt sammen 2kjøpe lister. Hvor den ene består av deler fra amd og den andre intel/gforce.

     

    Jeg har 2stk 20tommere som kjører 1600x1200 oppløsning. tastatur og mus har jeg. Trenger bare innmat og kabinett. Bruker for det meste pcen til spill og film visning.

     

    shopping liste 1.

    shopping liste 2.

    shoppling liste 3.

    Anngående hovedkort har jeg lite peiling men har fått tips om at MSI er et stabilt og godt valg.

     

    Skjermkort: Etter å ha lest litt på anbefalinger og grafer. Så ser det ut som det er geforce 9800gtx og radeon 3870x2 som er å satse på for tiden. Da 9800gtx2 blir en smule for dyrt. Hadde det fordoblet ytelsen så hadde jeg nok valgt det men jeg kjøper ikke bare får å kjøpe det beste.

     

    CPU: amd phenom 9850 black edition eller Intel Core 2 Quad Q9450 . Jeg av en eller annen grun har mere troa på intel cpu fortiden enn amd. Virker som tester sier at intel er på hugget fortiden. skal sies at amd'en er 500kr billigere. Men vil gjerne høre hva dere mener der.

     

    Minne: lite peiling. kom med forslag takk.

     

     

    Lydkort. vet ikke om det er verd 500kr for det eller om det som er på hovedkorte holder i massevis. viser litt film på et helt greit 5.1 anlegg og hører på musikk. formeninger?

     

    harddisk og cd spiller. samsung har jeg fra før og er veldig fornøyd med den. stille og stabil. dvd spillere har jeg nok av. kom med innspill.

     

    kabinettet virker veldig interesangt. Kommer til å legge litt penger på å få PC-en til gå stille. Denne har lyd dempende matter osv. så har lyst til å prøve det. Noen som har hørt rykter? vet noe?

     

    Strømforsyning: Kompiss kjøpte den og jeg fikk veldig godt intrykk av den.

     

     

    -Takk

     

    -edit Har lagt til enda en shopping liste hvor jeg har bytta ut 3870x2 1028MB med 2stk 3870 512MB.

    Hvor stor forskjell dette vil gi vet jeg ikke. Om det likså greit bare er å kjøpe 3870x2 så man har mulighet for å kjøpe til enda et senere.

     

    Håper på noen kloke svar. takk

  3. Har også eksamen imorgen me samme forberedelse.

     

    Tipper, at siden "du" skal installere og sette anlegget i drift, så blir det vell en del feilsøking spm kansje? HMS, sluttkontroll?

     

    Dømt til å komme et skjema eller noe vi skal tegne. Men har du fått tips om den der dreieretningsvendern me timer eller? Hvordan isåfall fik du følelsen av at d kom til å komme på prøven? =?S

  4. Jeg har tenkt å kjøpe meg Wii som utnytter Dolby Pro Logical 2 systemet. Såvidt jeg har fårstått, kan en "dekoder" skille ut lyd. Slik at man kan gjøre om stereo til 5.1 lyd. Da betyr det at jeg kan få forskjell på ikke bare venstre høyre, men også foran bak(rett meg hvis jeg tar feil)

     

    Så det jeg lurer på, er om dere vet om noen som selger en slik dekoder som tar inn stereo, og sender ut 5.1 lyden. Jeg har et billig anlegg(fornøyd med det) med subben som "forsterker". Slik at jeg vil da helst bare ha dekoderen slik at jeg kan koble lyden inn på resten av anlegget mitt. Har vært på noen El. Butikker, men de hadde ikke snøring.

     

    Jeg er en ungdom med lite penger. Så vil helst ikke bruke masse penger i nytt anlegg med høytalere, forsterker og bass.

     

    -Takk

  5. Jeg har sett alle til 284. Vil bare si at K-F er de beste subberne.

    Men så fort K-F har kommet seg til 209, ser jeg ikke noe problem med å se resten. Da slipper du Hell-Fansubs(hong kong greier elns elendig)

     

    Får både BALF, Geru Sama, og ADC-Elites, er subbere på nivå med Dattebayo. Såvidt jeg vet er deg ingen som klager på bleach subben og naruto subbingen. Men for all del, hold dere unna Hell fansubs! Eks. Laffy istedefor Luffy... sier litt Tvingte meg gjennom 3episoder fra de:P klarte ikke vente med at K-F skulle slippe 207-209

     

    My advice ^^

  6. Angående Dattebayo sin uttalelse så er det nok som alltid en bluff. Hvis de slutter å subbe Naruto og kansje Bleach som de sier, kommer de til å miste 99.5% av alle de som laster ned noe fra dem. Så det er nok noe tull som vanlig.

     

    At Narutofan har annonsert at Naruto fillersn skal ta slutt i februar, var min julegave :p La oss håpe at det er seriøst. Er ikke første gangen de annonserer at fillers skal ta slutt. Men det ser ut som det kommer fra en sikker kilde denne gangen.

     

    Sier bare YAY!

  7. Sliter med å finne ut hvilke av ledningene som ska kobles hvor får å få lyd fra utaket på kabinettet til headsett. Det er ikke samme navn på. Håper bildet forklarer det meste.

     

    Lydconnectors.jpg

     

    Postet denne posten på hovedkort forumet, men ingen som svarte. Så jeg prøver meg her, hører vell egentli mer hjemme her. Beklager for dobbelpost :ermm:

     

    Hvis det er noe mere info dere trenger venligst spør. Tror jeg har lagt ut det meste

  8. Jeg vurderer også denne. Vil ha en stille men effektiv kjøler. Så denne tror jeg vil passe meg perfekt med sine 16dB. Men det som bekymrer meg er når jeg skal på lan. Gidder ikke å ta av big typhon vifta fordi jeg er redd for at hovedkorte skal ta skade/knekke fordi at farsan kjører fort over en homp på vei til lanet. Den er stor og tung. Tyngdepunktet er ikke på den mest ønskelige plassen. Så jeg er veldig usikker. Noen som har erfaring eller har litt peiling på dette området?

     

    -Thanks

  9. Ranking? Det er en turnering hvor du kan samle poeng for å komme deg opp på rankinglista her i norge^^

    Den rankingturneringa TBK arrangerer, er bare for de som spiller u19.

     

    Pentium 4: Ballen kan gå ekstremt fort ja, de har målt utgangshastigheten på ballen når en elite spiller slo en klir. Mener å ha hørt at farta var oppimot 500km/t. Men det er blant elite spillera. (ikke brenn meg hvis jeg tar feil her)

     

    Ja, men jeg tviler sterkt på at så mange er interessert i sporten.

     

    I Korea er badminton nasjonal sporten. I de andre asiatiske landene. Er det like normalt å bare ta en tur å spille badminton som det er for norske å ta en tur på banen i nabolaget å spille litt fotball.

  10. Et annet faktum er at det faktisk er mange flere som spiller badminton en fotball og tennis f.eks. Tenk på alle asiaterne som spiller.

    6707270[/snapback]

    Stiller sterk tvil til det utsagnet der, tennis og fotball er mye mer utbredt enn badminton i europa/amerika og jeg tviler på at det kan være så ekstremt populært andre steder i verden at det overgår tennis' og fotballs popularitet her.

    6707543[/snapback]

     

    Og hvor stor del av verden utgjør asiaterne? 2/3?

  11. Heysann

     

    Spiller selv for Trondheimbadmintonklubb, til trådstarter; spiller du bare på tirsdager? Selv trener jeg på mandag, onsdag og torsdag. Det er egentlig veldig synd at vi norske har et så trangt syn på badminton. Faktum er at man brenner 1200kalorier i gjenomsnitt når man spiller badminton, mens i fotball er talett 800kalorier/timen.

    Badminton krever utrolig mye taktikk, hurtighet, og teknikk.

     

    Finter i badminton finns det nokk av. En jeg spiller med på trening finter meg helt ut så jeg blir stående å se på ballen dette i gulvet. Helt sykt, anbefaler alle til å prøve badminton. Arti sport og krevende.

     

    Et annet faktum er at det faktisk er mange flere som spiller badminton en fotball og tennis f.eks. Tenk på alle asiaterne som spiller.

  12. Visste ikke helt hvor jeg skulle poste denne men. Iallfall:

     

    Jeg har en kompiss som har klart å knekke Warcraft 3 FrozenThrone cd'n sin.

    Han har da forsatt cdkey siden den står i coveret.. Jeg har da FrozenThrone cd og tenkte jeg kunne kopiere den til han. Trodde jeg. Det er jo sån sikkerhet greier på cd,

    så når han starter så kommer det opp at han trenger cd uansett.

     

    Jeg har prøvd en del forskjellige måter får å få det til å funke, men får det ikke til. Er det rett og slett ikke mulig?

     

    Har også prøvd å lage .img fil av cd'n får så å mounte den i daemon tools, og brukt sd4hide for å prøve å gjemme den, men det funker ikke.

     

    Å bruke crack er uaktuellt fordi vi spiller online og det stadig vekk kommer oppdateringer som krasher spillet.

     

    Håper på respons.

     

    -Thanks

  13. Jeg satt å så på film, da plutselig allt hang seg opp. 3dager siden formaterte jeg og la inn windows xp på nytt. alle oppdateringer på plass osv.

     

    Det er en Samsung 250GB disk, et Asrock SLI eSATA hovedkort jeg har.

     

    Da jeg restartet pcen, fant ikke pcen noe å boote fra. Gikk inn i bios å der fant jeg ingen disk.. Åpnet pcen, sjekket at all var som det skulle, kabler på plass osv. Har prøvd å bytte strømkontakt og ... disk kontakt (vet ikke hva den heter.)

     

    Får ikke kontakt med disken. Kan også nevnes at jeg har prøvd 2forskjellige sata kontakter.

     

    Det er mitt på natta :ermm: så.. får ikke testet om den fungerer i en annen pc før utpå dagen :roll: Men viss noen tror de vet om et svar på problemet. Post ivei!

     

    -Thanks :thumbup:

  14. Hei, det de andre prøver å fortelle deg er:

    Rett opp variablen %ProgramFiles% ved å høyreklikke My Computer -> Properties -> Advanced -> Environment Variables, se om du finner ProgramFiles i System Variables og legg til en "\" etter kolonet (og fjern evt mellomrom før "P" i ProgramFiles). Eller gå til cmd.exe og skriv "set ProgramFiles=C:\ProgramFiles".

    Ta en restart etter det. <- Er muligens ikke nødvendig, men sjekk om Nero vil installere først.

    6352849[/snapback]

    Det der med å skrive "set ProgramFiles=C:\ProgramFiles" i cmd exe, funket ikke. Har prøvd litt forskjellig med det der;C:\ProgramFiles\" osv, men det funket ikke.

     

    Det der variables, jeg finner ikke noe som heter ProgramFiles der... Så jeg laget en selv. Variable: ProgramFiles

    Value: C:\ProgramFiles

     

    Det funket ikke. Får forsatt samma error.

  15. Tror aadnk mener du skal sette path på Nero fra ProgramFiles til

    Program Files.

     

    Du skal sette environment variables til den filbanen du installerte nero i.

    6350403[/snapback]

     

    Føler nestn at jeg irriterer dere men..

     

    1: Har en pitte liten anelse om hva "filbane" er.

    2: har ikke installert nero.

    3: skjønner ikke hvordan jeg skal sette inviroment variables og såndre ting, for jeg vet ikke hva det er.

     

    Takk for alle svar så langt, men med min fårståelse, har jeg ikke greid å løst problemet enda :hmm:

     

    Håper på flere svar :!:

  16. Skjønte ikke så mye av det der du  :hrm: Poster et bilde her som du kan se på å se om du ser noen feil.  :w00t:

    Skriv følgende i CMD.exe:

    set ProgramFiles=C:\Program Files

    Evt, om dette ikke fungerer, kan du gå inn i kontrollpanel -> System -> Advanced -> Enviroment Variables og endre variabelen ProgramFiles derifra.

    6346428[/snapback]

    Funket ikke å skrive direkte inn i cmd.exe

     

    Hva skal jeg gjøre når jeg kommer inn på Enviroment Variables? Har aldri vært innpå der før.

  17. wampyre  Postet i går, 03:51

      Sjekk skrive- og lesetilgang til disken din

    Høyreklikk på partisjonen du vil installere Nero 7 på og les av tilgangen under taben sikkerhet.

     

    Du kan også laste ned CCleaner fra CCleaner.com og renske alle ugyldige registernøkler som ligger der.

    Prøv så igjen.

     

    Installrte CCleaner, reparerte ikke feilen. Det der med tilgangen under taben sikkerhet fant jeg ikke :hmm:

     

    JohndoeMAKT  Postet i går, 04:26

      Det er nok feil i en systemvariabel.

    Skriv "set" i CMD for å se alle variablene som er satt. En (sikkert %programfiles%) er nok satt feil.

     

    Skjønte ikke så mye av det der du :hrm: Poster et bilde her som du kan se på å se om du ser noen feil. :w00t:

     

    Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

    cmd-set-1.jpg
×
×
  • Opprett ny...