Gå til innhold

AzZ

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AzZ

  1. Skal sette opp en server til en liten bedrift på ca. 10 stk. Har ikke fulgt så mye me på hardware i det siste, så jeg lurte på om det var mulig å få litt hjelp.

     

    Har sett meg ut dette, men jeg er veldig usikker på hovedkortet.

    Er ønskelig med raid løsning på 4 hdd og en hdd til OS.

     

    Chieftec Mesh Big Tower Sort w/USB/Firewire 400W PSU ATX 2.0,24/20pin

    Intel Pentium 4 630 3.0GHz Socket LGA775, 2MB, EM64T, BOXED m/vifte

    MSI 915P NEO2 Platinum, I915P,Socket-775 Firew,SATA,ATX,GbLAN,Dual-DDR2,PCI-Ex16

    2 stk. Corsair Value S. PC4200 DDR2 1024MB Kit w/two matched Value Select 512MB

    Gainward GeForce 6200 TurboCache, PCI-Express, supports 256MB, DVI, Tv-Out

    Lagring - 4 stk. Western Digital Caviar SE16 250GB SATA2 16MB 7200RPM

    OS - Western Digital Raptor 36.7GB SATA 8MB 10000RPM

    NEC DVD-brenner ND-3550 IDE Black OEM DVD+R/+RW/DVD-R/-RW (Dual layer)

    Sony Diskettstasjon 3,5" 1,44MB Sort Floppydisk Intern

     

     

    Funker dette?

  2. Vi er to som startet et datafirma for litt over et år siden nå. Vi driver på med service av så å sei alt innen data hardware og lignende. Men jeg legger merke til at vi bruker mye tid på å lage oppdragsrapport i Excel. Vi har en ferdig mal og slikt, men jeg ville gjerne hatt ett mer gjennomført system. Der vi kan legge inn kunder i en database, vi kan ha alt sentralt. Der vi kan skrive inn notater om kunden, oppdraget og lignende. Er det noen som har tips til meg her i løypa?

  3. Oppsett av komplett hjemmekinoanlegg

     

    Lyd-delen er eksisterende utstyr med surround. Kobling fra pc: optisk spdif.

     

    Har har bestilt en BenQ PE7700 (Link)projektor med følgende innganger:

    - HDMI/HDCP

    - 5xBNC (component, RGBHV)

    - 3xRCA (component)

    (- kompositt)

    (- svideo)

     

    (bare for å ha alt i samme tråd så linker jeg også til kalkulatorer for BenQPE7700:link/avdtech.se og link2.projcenter )

     

    I tillegg har han tenkt å bruke en HTPC på 2.66 P4C (northwood), 512mb minne, asus p4p, 200GB hdd.

    - skjermkort ATI 9250 link vifteløst med DVI ut.

    - tvkort Pinnacle MediaCenter 300i Link

     

    Planen er å bruke minst mulig kabler opp til projektoren. Fortrinnsvis er det håpt brukt kun DVI-HDMI fra htpcen og opp. Jeg tror dog at han bør ta i det minste xboxen direkte via component (Xbox er moddet og går for HDAV-pack som gir rgb-component og analog phono lyd/spdif via optisk, ut fra xbox.)

     

    Satelitt-tuneren er dog en mare for oss å finne ut av. TV-kortet har DVB-T (terrestrial/antenne I pressume?). Er det mulighet for å ta RF signalet via satelitt-tuneren og inn på tv-kortet, eller bør jeg ta et annet signal fra tuneren? Tv-kortet støtter både analog og digital inn på RF-kontakten.

    Hvis ikke dette går er det vel s-video ut fra satelitt-tuner og svideo inn på tv-kortet som blir løsningen.

     

    For å få optimalt tv-signal fra satelitt-tuneren via htpcen, så ser jeg for meg etterbehandling av dscaler/ffdshow? Er jeg på riktig spor?

     

     

    Dog er jeg usikker på hvordan man skal kjøre etterprossesering i mediaportal. Ser at det er støtte for ffdshow i nyeste versjoner av mediaportal, men må man i tillegg bruke dscaler?

     

    Her trenger jeg input ser det ut til

     

    PS2-boksen er vi også usikker på hvordan skal kobles. Denne er helt original, så det er nok bare kompositt ut på den såvidt jeg vet? Dermed tar vi den inn på tv-kortets kompositt-utgang og evt etterbehandler signalet hvis det lar seg gjøre.

  4. jepp, har satt i harddisker i et annet system som fungere :thumbdown:

    jepp, har satt i harddisker i eksternt karbinett med usb og firewire :thumbdown:

    jepp, prøvd å boote med antivirus program :thumbdown:

    men jeg har ikke prøvd med ultimate boot cd.. har brent den ut for et år tid siden... håper jeg finner den :innocent:

  5. Jeg jobber litt med å ordne opp i datamaskiner og lignende. Så har vi fått inn på kort tid nå to harddisker som ikke vil starte opp. De viser heilt fint i bios’en, men når xp’en skal opp så restarter den seg bare. Dette gjelder også når den hdd som det er problemer med ikke fungerer som os hdd. Har prøvd å starte opp i sikkehetmodus, men det same skjer. Er det noen som vet om det er et alvorlig virus på gang nå, eller er det bare tilfeldighet at de to harddiskene skulle oppføre seg heilt likt? Noen som har noe tips på hva man kan gjøre?

  6. Hehe! Jeg har lagt dette frem for it ansvarlig for den skolen jeg går på. Jeg går på St. olav i Stavanger der it ansvarlig virket veldig positiv. Jeg skal bare legge programme inn på en pc for å vise hvordan det virker. Jeg personlig bruker ud døgnet rundt. På St. olav går det ca. 700 elever. Det er ganske mange datamaskiner. :smile:

  7. hehe! eg e fra sandnes/stavanger. kansje litt rare dialekt, men eg skrive sånt.. sorri! d må vera litt irriterande for dokke som lese dette. men u an z! eg vet isje heilt ka viftå mi hette men 1 kamerat av meg har den same viftå å han har bare litt over 40 grader på prossesoren. han har den same prossesoren. Eg va litt redde når eg knakk litt av coren av men ann virka faktis. d e eg takknemlige for, men eg syns ennå ann e for varme. eg brukte den goopen som følgte me, eg vet isje heilt ka goop d va. alt eg vet at d va ei alpha vifta som kostet ca 400 kr på 3dfxcool for ca 1 år siden å ann va ganske greie på tester å sånt, men den bråker veldigt mye.

     

     

    ______________________________________________

    Hjelp kampen mot kreft! Gå inn på http://www.ud.com

  8. Quote:


    On 2002-03-04 00:16, hjalle skrev:

    JEG TRUR DU HAR TULLA NOK MED DISSE INLEGGENE DINE UNDER FORSKJELLIGE NAVN DER DU PRØVER DEG PÅ EN VEEEELDIG DÅRLIG NYNORSK OG KOMMER MED HELT TULLETE SPØRSMÅL. DENNE KAREN APES KUN MED ANDRE DET ER SYND FOR DET KAN GÅ UT OVER FOLK SOM VIRKELIG TRENGER HJELP


     

    ka i F*** du snakker om. bruker forskjellige navn... sjerp dg!eg skriver eg dialekt. å kansje du isje syns at ein varm prossesor er 1 problem. men d bryr eg meg isje om!! eg bare sporte itte hjelp

×
×
  • Opprett ny...