Gå til innhold

Blackhawkaaj

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blackhawkaaj

  1. Det å skru av "hardware acceleration" for lyd har ingenting med skjerminstillingen å gjøre. Men jeg skjønner forvirringen. Du må gå på instillingen for lyd.

     

    Uansett ville jeg først prøve å oppdatere driver for lydkortet ditt (eventuelt oppdatere driver for hovedkortet hvis du har integrert lydkort).

     

    Drivere har jeg installert og sjekket før jeg postet denne, men glemte å nevne det ;P

     

    Jeg reinstallerte spillet og patchet det på nytt og da funket det. Det var tydeligvis noe galt med den patchen jeg installerte første gangen.

  2. Installerte i dag HGL på nytt (har spillt det på samme maskin før) men denne gangen var det ingen lyd når jeg kom til menyen og når jeg spillte. Jeg googlet litt og fant poster om at man måtte skru av akselerasjon på hardware, gikk på skjerminnstillinger - avanserte innstillinger - feilsøking - endre innstillinger. her prøvde jeg alle posisjoner på slide bar'en, men ingen ting virket. har også sett at det visstnok skal være en slide bar om en går på lyd 1 og 2 når man kjører dxdiag men jeg har ingen ting som kan minne om en slide bar.

     

    Har noen lignende problem eller vet om en evt. løsning?

  3. Skal kjøpe meg ny PC, og det inkluderer selvfølgelig minne også. Når jeg ser på minnet ser jeg CL4 og CL5 ram. Hva er betydningen av dette? ser også at CL4 er hakket dyrere, men er det bedre? Kommer sikkert til å overklokke PC'n etter hvert.

  4. Har hatt 3 uker ferie nå, og min snart 2 år gamle stasjonære pc ble igjen hjemme.

    Da jeg slo på PC'n la jeg straks merke til at maskinen var tregere nå enn for 3 uker siden. Etter virus/spam/spyware sjekker etc. (som ikke viste noe negativt i systemet) var maskinen like treg. F.eks min datamaskin eller en vanlig filmappe tar mye lenger tid å åpne nå enn før.

     

    Maskinen:

    Asus A8N-SLI Deluxe nForce4 SLI

    shapphire x800xl 256

    Windows XP prof x64 edition

    1 gb ram

    amd athlon 64 3700 2,2ghz

    maxtor 200gb (ikke 50% full engang)

    460w thermaltake silent purepower

    Creative SB Audigy 2 ZS

     

    Oppdatert drivere, antivirus/spyware o.l.,

     

     

    Ja, jeg vet at maskinen er temmelig utdatert, og sikkert sliten, men jeg har sett flere maskiner overleve i 6 år uten at eieren har satt inn ny hardware (da ikke med tanke på spill selvfølgelig) ;)

    Spill som jeg før kunne kjøre på maks grafikk, klarer nesten ikke medium nå lenger. Selv spiller jeg ikke lenger på denne maskinen, men som nevnt over om vanlige systemmapper som tar evigheter å åpne mener jeg det er noe rart.

  5. F.E.A.R. og Doom 3 er de spillene som har satt flest støkk i meg :dribble:

     

    En må vel ta med i beregningen at hvis man spiller midt på dagen og sollys kommer inn gjennom vinduene, eller om du ikke sitter alene i rommet om natta når du spiller det, så blir det skumle til "normalt". Min mening xP

  6. Hva som er best av skytespill på pc eller konsoll er diskuterbart. At pc nå har den beste grafikken og fysikken er riktig. Assassins creed kommer på konsoll. Og pc vs. konsoll diskusjonen kan du finne her : https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=752220 (selv om det sikkert finnes mange flere tråder om det  :p ) Jeg gidder nemlig ikke argumentere mot det siden jeg har gjort det før :whistle:

    8733134[/snapback]

    Nei jeg gidder ikke for jeg holder meg uansett til pc her hjemme. Kun hos venner jeg spiller konsoll^^

  7. En lenestol eller en sofa vil alltid være mer komfortabelt enn en kontorstol, og om håndkontrollen blir sleip på grunn av varmen vil datamusa også bli det.

    8733035[/snapback]

     

    En lenestol kan alltids benyttes til en data også da. bare legg tastaturet i fanget det, og ha et bord elr lignende vedsidenav til å ha musa på^^

  8. Det er ikke så stor forskjell på PC5300 og PC6400 som du skal ha det til. Ved klokking kan det være små forskjeller, men tviler på at det komemr til å fjerne laggingen ved et spill, skal litt mere til enn det.

    8733178[/snapback]

    Legg merke til at jeg nevnte Vista også. Vista krever mye mer minne enn tidligere xp versjoner, men det vet du sikkert :p

     

    Adrian_b: Det er ingen tvil om at pc'n din klarer crysis fordi =P

  9. Kjører du på full grafikk kan det være at minnet ditt får store problemer. jeg har PC5300 på min nå 1.5 år gamle pc, og det skal jeg si det er utdatert nå.. alt lagger som et uvær på denne, men skal du kjøre vista, MÅ du ha mer ram slik jeg ser det :p

  10. Hvis det blir, som en tidligere i posten antydet, slik at enspillerspill o.l. blir kuttet ut på PC, vil jeg felle noen tårer for å si det slik.

     

    Jeg personlig kjøper spill orginale, men jeg skjønner de som laster de ned også. Og ja, en spill PC må stadig oppgraderes for å kunne tåle de nyeste og det beste spillene, men det er en kostnad en må ta. Spar litt her og der, og plutselig får du råd til noe bra å oppgradere med. 1 år er mer enn nok tid til å spare mye penger om en klarer å begrense bruken på unødvendige ting, dersom en bruker mye penger på det da.

     

    Ta f.eks. førstepersons skytespill, bare se hvor tafatt det er på konsoll! Det er jo til å dø av latterkrampe av :p hehe

     

    Det eneste av spill som er bedre på konsoll en data er bilspill. That's it.

     

    Det er etter min mening meningsløst å spille andre ting enn bilspill på konsoll, dessuten får du en mye bedre grafikk på pc, samtidig som det er mye mer komfortabelt å spille på en pc å spille enn å sitte med en kontroll i handa som blir sleip hvis en blir varm.

     

    Det at alle andre spillsjangere enn onlinespilll blir kuttet ut på pc, er noe jeg velger å se på som absurd, men hvis noe slikt skulle skje... nei da vet jeg sannelig ikke hva jeg skal gjøre....

     

    Jeg er en pc-spiller i hjertet, og i hjernen, og ser på det som synd at mange spill ikke blir utgitt på pc, da de kun kommer på de nye konsollene som rett og slett har mye mye dårligere ytelse og gir en dårligere opplevelse enn på en PC!^^

     

    :cool:

     

    Spill som Crysis, Assasins Creed, Warhammer online, Starcraft II er jo de spillene som er revolusjonerende nå, og la oss håpe de ikke kommer på konsoll^^

     

    Piratkopiering kan sikkert selskapene selv finne på noe kreativt for å få en stopp eller begrensning på.

     

    MEN, for de som laster ned priatkopier og liker pc.. bruk heller 300-400 ,- på et spill orginalt! Er billig i internettbutikker, og i mange er det billig eller ingen fraktkostnad! :D

  11. Vanskelig å rangere disse :innocent:

    HL2

    Doom 3

    Far Cry

    F.E.A.R

    Battlefield 2 - 2142 serien

    CoH

    Oblivion

    Rome: Total War

    C&C spillene

    og MANGE fler :p

    (og WoW, men slutta med det :w00t: så det ligger lengst ned på lista over beste spill^^))

     

    Skal spille mye mer av de nye, for pc'n min har klikka, så jeg må ha ny^^

    Gleder meg til spill som:

    Stalker

    Crysis

    Assassins Creed

    Lost Planet

     

    ;)

  12. Ingen som virket? Da vet jeg ikke helt :hmm: Du får bare se på Google linken jeg viste.

    Men har du prøvd med Xilisoft Audio Converter? Den skal jo virke, men den koster litt. Men du kan vel laste ned en Trial Versjon av den, her f.eks..

    8229659[/snapback]

     

    Kan bare konverter 3 elr 4 filer gratis.... gidder ikke det når jeg har 3 album som skal konverteres..... =(

  13. Ta en titt her:

    http://itpro.no/supportforum.php?showtopic=20521

     

    M4A er et AAC format, som Apple har laget. Du kan nok miste en del kvalitet om du skal konverte M4A til MP3.

     

    iTunes skal kunne importere M4A filer, og så konvertere de til MP3. Jeg vet ikke hvordan du gjør det i det programmet, siden jeg har aldri brukt det, men det er sikkert ikke så vanskelig.

     

    Xilisoft Audio Converter skal også kunne konvertere M4A filer til MP3, men det programmet koster litt, om jeg ikke tar feil.

     

    Her er et gratisprogram:

    http://www.mp3-cd-converter.com/convert_mp...m4a_to_mp3.html

    Har ikke testet det selv.

     

    Eller så har du jo alltid Google om ingen av disse delene virker :)

    8226872[/snapback]

     

    Har prød de der.... ikke funket. itunes gjorde ingen forskjell :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...