Gå til innhold

Cloudemyx

Medlemmer
  • Innlegg

    3 073
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cloudemyx

  1.  

    Jeg har lyst til å prøve streaming også, men siden jeg bor hjemme føles det så kleint å prate høyt til noen som "ikke" er der.

     

     

    Det er det jeg liker så godt. Er glad i å snakke om spill, og det er gøy å si hva jeg mener når jeg spiller.

    Tror jeg hadde likt det godt også, men siden det er andre i huset her føler jeg at det hindrer meg fra å gjøre det. Det hadde ikke vært noe problem om det ikke var noen andre her.
  2. Får ikke til den svømminga i majora's mask. Så irriterende. Prøvd å svømme gjennom ringer. Får det ikke til. Blir helt gal av dette!

    Jeg har kommet dit i spillet også og ser overhodet ikke frem til tempelet. Gjorde det "svømme gjennom ringer" spillet i stad og trodde jeg skulle bli sprø. Majora's mask har gitt et bedre inntrykk nå enn det det gjorde for, hva, 15 år siden. Blir bare lei av å gjøre enkelte ting om og om igjen, særlig de tingene som krever prøv og feil-metoden.

  3. Åh, gosh! Ikke snakk om Great Bay Temple. :cry: Husker første gang jeg var der med gru. Tok feil av de gangene med sterke strømmer ørten ganger og da jeg endelig kom frem til bossen var jo den sykt vanskelig. Så da måtte jeg ut av tempelet for å finne feer og tilbake inn igjen, finne riktig gang og sloss mot den teite bossen.

  4. Det er lett ett av mine favorittspill noensinne. Veldig fristet til å spille det igjen. :love: Koste meg masse med alle sideoppdragene!

     

    Nå for tiden spiller jeg Mario & Luigi: Superstar Saga. Tror jeg kom til sistebossen og den virket lett, helt til den gjorde et angrep som var helt hinsides trollete og jeg døde. Liker disse spillene veldig godt og ikke minst at de har laget flere spill der alle faktisk er gode, etter min mening selvfølgelig. Det samme kan jeg ikke si for Paper Mario-serien og det er veldig synd. Det første har jeg ikke spilt, The Thousand-Year Door er kjempebra og Super Paper Mario er veldig annerledes, men jeg likte det også. Sticker Star husket jeg bare som helt greit da jeg var ferdig med det, helt til jeg så en LP'er spille det og jeg tenkte for meg selv at spillet er rett og slett himla dårlig.

  5. Jeg har GTAV, DA:I, Minecraft, AC: Unity og et bilspill som heter The Crew. Fikk ikke internettet til å funke da jeg satte det opp, men skal prøve igjen og legge deg til hvis det funker.

     

    Signalet er så himla dårlig at det funker ikke. Internettet i seg selv er som en snegle oppe hos meg. Må få kjøpt en bedre router og kjøpe en extender også over nyttår. Det var meningen onkelen min skulle hjelpe meg med det, men han har hatt det litt travelt og jeg har null peiling selv. Skal huske på det til senere Craxmerax. :D

  6. Jupp, håper alle har det fint i romjula. Det har iallefall jeg. Fikk PS4 til jul! :D

     

    God jul da dere! Sitter her og jammer på en ny el-gitar. Håper dere får en fin jul videre :)

    Aner ikke hvordan jeg fikk el-gitar til å bli air-gitar, men tenkte som så at det var en underlig gave å få til jul. :confused:

  7. Utsatt igjen altså. For så vidt greit når man ser på andre spill som Driveclub og Halo Master Chief Collection som virkelig hadde trengt en utsettelse eller to også. Forventer dog et polert spill nå som det har blitt utsatt to ganger.

     

    Noen andre som har forhåndsbestilt fra Gamezone og som har blitt trukket på kortet? Jeg ble det visst i november.

    Det har jeg også blitt, den 26 november, jeg har tilogmed fått beskjed om at spillet er sent. La merke til det i går og husket ikke at jeg hadde bestilt spillet en gang. Leste just nu at spillet er utsatt til neste år. Får sende de en mail og spørre antar jeg.
×
×
  • Opprett ny...