Gå til innhold

_KroSjefen_

Medlemmer
  • Innlegg

    3 632
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _KroSjefen_

  1. 10 hours ago, Merko said:

    Nei absolutt ikke. Samsung har alltid levert Exynos til Norge i mange mange år. Det er kun først nå i det siste at Youtbere fikk nøss i dette og tester telefonene opp mot hverandre. Da biter folk på over alt og mener at Exynos-varianten plutselig er dårlig.

     

    Ja eg får også litt følelsen av det. Ser at både kamerasensor og batteritid er bedre på amerikanske versjonen med snapdragon, men likevel ikkje markant nok til at S20+ automatisk blir ein "dårleg" telefon. Arbeidsgiver bestilte ein s20 plus idag så får me sjå korleis dette går ;)  Bedre enn S8 trur eg den er uansett hehe. 

  2. 15 minutes ago, Nidar2 said:

    Det finnes kanskje folk med vettet i behold som fortsatt kjøper mobiler uten støtte for 4G-tale? Nå forsvinner 3G så da blir det vel 90-talls kvalitet på samtalene igjen ?
    Enig i at dette er en dealbreaker og den står vel enda ikke på Telias liste over støttede telefoner.

    Problemet for min del er at eg får mobil dekka av arbeidsgiver. Den må difor foreks fungere inni datasenteret vårt. Der er det dårleg med dekning og wifi-tale er essensielt :)

  3. Ifølge han karen her på youtube så ser det ut som S20+ produserer skarpere bilder spesielt på night mode. Den er heilt på høgde med Ultra på ting som ikkje innebærer superzoom. Då ser eg ikkje hensikten med store, tunge Ultra. Det kan også virke som den brukar meir batteri pga den store skjermen. At batteriet er litt større enn S20+ tviler eg på veier opp, men dette blir spekulasjon. 

     

    S20 Ultra VS S20+ Camera comparison.

  4. 11 hours ago, Simkin said:

    Det kan jo umulig være så stor forskjell på Exynos/Snapdragon på S20. Jeg nekter å tror det.

    Eg håper du har rett. Men samsung har skuffa før og er det noko dei virkeleg ikkje får til så er det exonys. Til og med Kirin-prosessorane til huawei er bedre på ytelse og batterisparing enn exynos. 

    https://www.notebookcheck.net/Exynos-990-Galaxy-S20-surfaces-on-Geekbench-How-does-it-compare-to-the-Snapdragon-865-model.452710.0.html

  5. 3 hours ago, King_Canute said:

    Hvilken kilde sier 2-3 timer screen on time for Exynos?

    Quote

    For jeg er nemlig ikke sikker på at Exynos-prosessoren er like energieffektiv som Snapdragon-varianten. Selv om batteriet på denne telefonen er gedigent, med 5.000 mAh kapasitet, opplever jeg stort sett å ha under 20 prosent igjen på kvelden med rundt tre timers skjermtid i løpet av dagen, og det er i underkant kontra konkurrentene. Akkurat i dag hadde jeg 10 prosent igjen etter under et døgn, med drøye 2,5 times skjermbruk totalt, riktignok med en del knipsing og filming. Det er på ingen måte imponerende, selv om jeg sikkert hadde hatt noe mer om jeg gikk for 60 Hz i stedet for 120.

    Frå testen til dinside.no

  6. Synd at batteriet går unda så mykje fortere på Exynos enn Snapdragon. På youtube ser eg at folk får 6-7 timer med screen on time, mens i denne testen meldes det om 2-3 timer. Det er jo hinsides! Sjølsagt mange faktorer som speler inn her, men at forskjellen er så stor om dette faktisk er tilfelle så er jo det totalt skivebom av samsung. Mate 20 pro kan jo brukes komfortabelt i 2 dager før den er tom! 

  7. 4 minutes ago, AndersT2 said:

    Patenter. Samsung vil egentlig bruke Exynos som er Samsung sin egen over alt, men må benytte Qualcom sin i USA pga. patentstrid.

    Samsung tjener nok mer på det fremfor å kjøpe inn.

    Er vel ikkje billig å utvikle exonys-brikken frå år til år heller. Sidan dei ikkje får det til så ser eg ikkje hensikten med å holde fast på den
    når andre produsenter som Sony og Google fint kan bruke Qualcom. 

  8. Man gir annonsør tilgang til sin egen bank (FRIVILLIG)... :whistle:

     

    nei, annonsører får ikkje tilgang til banken din.  

     

     

     

    – Dersom brukeren handler melk og brød i en butikk vil Google se totalsummen og handlested. Vi vil ikke se hva du handlet. Og vi bruker ikke transaksjonsdata fra Google Pay til å rette annonser mot brukeren. Dataen vi lagrer, om sum og handlested, kan brukeren enkelt og greit få oversikt over i appen - men hverken banken eller Google deler denne transaksjonsdataen med tredjeparter. Vi selger aldri brukerdata og transaksjonsinformasjon med tredjeparter, inkludert annonsører, brukerens data tilhører brukeren. Brukeren velger selv hva slags data vi lagrer og bruker, og vi har lagt ned mye arbeid i å gi brukeren enkle verktøy som lar brukeren styre egne sikkerhets- og personverninnstillinger, avslutter Skjervold. 
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...