Gå til innhold

Nexuss

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nexuss

  1. Tusen takk for alle råd, mange av dem (ikke alle, men mange) var oppklarende. Blir mer bruk av LB heretter :D

     

    En god Treeform druid prøver og holde LB med 3 stacks oppe på 2-3 targets samt en reju på 2-3 targets til en hver tid.

     

    Eks: LB tar 1, Reju tar 1, LB tar 2, Reju tar 2, LB tar 3, Reju tar 3 (dette forutsetter at du har lav Latency)

     

    Det skjer ikke. Du kan maks kaste fire global cooldowns per lifeloom om du ikke har masse spell haste. Du trenger vel rundt 160 spell haste om jeg husker riktig for å prøve å kaste 5 gcds per lifebloom.

     

    For en 3-tank rotasjon bruker jeg å starte med: OT1 - LB, OT2 - LB, OT3 - LB. Så kaster jeg rejuvenations innimellom, så det blir:

     

    1. 4 Global cooldowns (6sek) Tank1 - LB/Rejuv, Tank2 - LB, Tank3 - LB

    2. 4 Global cooldowns (12sek) Tank1 - LB, Tank2 - LB/Rejuv, Tank3 - LB

    3. 4 Global cooldowns (18sek) Tank1 - LB, Tank2 - LB, Tank3 - LB/Rejuv

     

    Det tar altså 18 sekunder å bygge opp en stack med tre lifeblooms på 3 targets om man inkluderer rejuvenation. Det tar kortere tid om man skipper rejuv, og legger den til senere i rotasjonen-

     

    Det er ikke ofte man må gjøre dette, forsåvidt. Jeg stacker vel egentlig bare på mer enn ett target på Bloodboil og phase 2 Illidan. Kanskje mother.

     

    Added colours, for your pleasure. <3

     

    Er det noen addons som kan hjelpe meg med dette??? :)

  2. Hei, er det Lifebloom som er best å bruke i raids? Det står at det healer 273 over 7 sec, og så 600 til slutt. Om man stacker det 3 ganger blir det 273x3 (og + healing x 3??). Er det da mer effektivt enn Rejuvenation som healer 1060 (og + healing x1??) over 10 sec? Og regrowth når man må heale mye raskt?

     

    Trenger sårt noen tips fra noen som er erfarne med druider:)

  3. Tror ikke druid er noe å satse på om du vil gjøre stor damage, det er en kombiklasse som kan litt av hvert (tanking, dps, healing), men som ikke kan matche de mer spesialiserte klassene på det uten å virkelig være dyktig/bra gear (selv om det finnes unntak). Da ville jeg heller gått for en warlock, mage, rogue eller eventuelt paladin (paladin er jo overlevelsesdyktig også). Kommer an på om du liker melee eller ranged attacks...selv foretrekker jeg spellcastere, særlig warlock. Mainen min er druid, men det er PvE ...

  4. Dritfarlig indeed..

     

    Det blir ikke noe farligere enn det du gjør det til selv.

    9021399[/snapback]

     

    På en måte ja, men på en annen måte nei. Man blir "blind" for egen selvkontroll hvis man først blir avhengig. Og man legger wow høyere og høyere på prioriteringslisten. Uten at man selv merker det, før det er for seint.

     

    Men det er jo kun en person og skylde på, deg selv.

    9028477[/snapback]

     

    Ja, men det gjelder faktisk ikke de fleste, det du snakker om er unntakstilfeller, og det blir feil til å gjøre det til noe som gjerlder flertallet. Selvsagt er det noen som ikke klarer den balansen, og de trenger sikkert psykologbehandling, og det hadde de sikkert trengt uansett om wow fantes eller ikke. De fleste jeg kjenner som spiller wow, inkludert meg selv, klarer fint å balansere mellom andre aktiviteter og wow. Grunnen til at mange spiller mye er ofte fordi det er morsomt og givende, og man behøver ikke nødvendigvis å sykeliggjøre det. Folk må få bruke tid på det de selv vil.

  5. Jeg spiller wow fordi det er veldig gøy, enkelt og greit. Jeg spiller med samboeren, så det går ikke ut over forholdet heller. Det er vakre landskap, fengslende musikk, morsomme figurer, spennende instances og ikke minst er jeg med i en guild med et sterkt samhold, noe som gjør spillet sosialt også.

     

    Jeg kan likevel leve et bra liv utenom spillingen, og det har jeg inntrykk av at de fleste "casual players" kan. Selvsagt finnes det unntaksvis ekstremtilfeller, der en enkeltperson ikke klarer å kontrollere spillingen sin, men de personene ville vel hatt andre avhengighetsproblemer om wow ikke fantes. Typisk at mediene nesten utelukkende fokuserer på disse enkeltpersonene, i stedet for å gi et mer balansert bilde.

     

    Hele problemstillingen med avhengighet må jo komme av at Blizzard har klart å lage et uvanlig bra spill som er brukervennlig og når ut til et mye bredere publikum enn de fleste andre online rollespill! Ellers hadde man jo ikke villet spille det.

     

    Til de som fordømmer og kritiserer folk som liker wow; prøv det selv i det minste før dere uttaler dere, ellers blir dere ikke tatt seriøst uansett. Skal man uttale seg om noe, bør man ha et minimum av kunnskap om hva det dreier seg om. Kanskje dere blir hekta dere også ;)

  6. Jeg har også det problemet. Det kom etter at vi installerte web-cam, så tror det er noe med det programmet som fulgte med webkameraet. Skal prøve å fjerne det. Utrolig irriterende å heale i en krevende boss fight, der det er viktig at man er konsentrert hele tiden, og så kommer man inn i windows i stedet...

  7. Jeg hadde ikke dømt mange tusen druider på bakrunn av to gankere eller unnlatt å prøve klassen av den grunn. Det er gode og dårlige spillere i enhver klasse og uavhengig om det er horde eller alliance også. Det finnes imidlertid noen druider som er elendige healere, men heldigvis er det unntak. Selv liker jeg best å heale og vil respecce fra feral til resto når jeg dinger 70 (slev om feral er imba når man levler). :cool:

  8. Har en feral druid, og synes det er en morsom klasse. Kan gjøre det meste - dps, tanke, heale. Liker også warlock og mage. wWarlock er jo virkelig imba, gjør dødsmye skade med dots og kan ha voidwalker til tank, succubus til crowd control og imp til dps. Mage har også mange morsomme spells. Warrior syntes jeg var kjedelig, siden den verken kan heale seg eller ungå skade, men så lenge man gjør mest instances eller i i gruppe, og ikke soloer, går det jo greit.

  9. En person som botter vil ikke gjøre en verdens forskjell på en server.

    8136323[/snapback]

     

    Jo han bryter regler og bidrar til og støtte wow glider (koster penger) som veldig mange goldfarmers bruker for og farme, mange av disse goldfarmerene lager monopol på enkelte ting som gjør at den vanlige bruker må betale mer for ting eller selge de for mindre, du har skrivd under på blizzards vilkår så hvorfor velger du og bryte dem, hvorfor gidder du i det hele tatt og spille når det ikke er du som spiller. Farming er det som gjør at man føler at man har opnådd noe og farming er en STOR del av spillet.

    8136426[/snapback]

     

     

    Helt enig, donsai. Det er slik bot'er ødelegger...

  10. Er det ikke en stor risk for å få snikinnstalert keyloggers ved bruk av slikt?

    8120993[/snapback]

     

    Jo, det trodde jeg også. Dessuten synes jeg det er gøy å levle, der er derfor jeg har altfor mange alter. Håper Blizzard klarer å avsløre flest mulig som jukser på den måten. De kan jo neppe lære å spille karakteren sin særlig bra, dersom bot'en gjør alt arbeidet for dem. Hva er egentlig vitsen med å spille da? Slikt vi jo bli avslørt om man er med i en seriøs guild, de andre vil jo merke at man ikke kjenner klassen sin og spiller dårlig og ikke svarer når noen hvisker (fordi bot'en er på og man er ute og fester eller hva man nå gjør).

  11. Hei! Jeg er nightelf druid, level 67, og er halveis til excaulted med Stormwind. Jeg har gjort alle startquestene i Elwynn, Westfall, Lakeshire og Duskwood. De ga jo mer rep for hver quest (250 rep) enn 20 stk runecloth gjør (de gir 75 i rep).

     

    Er det noe annet jeg kan gjøre for å øke rep nå enn å levere inn massevis av runecloth. Jeg trenger minst 9000 rep til...Vil nemlig ha hest som mount, mest for moro skyld. :D

  12. Vel, du skal være svært heldig om du får en lock med matsene til å gjøre det gratis. Jeg tar 150g for guildies og 175g for andre. Er lvl 70, så jeg synes ikke det er noe gale i det. Du sparer jo tross alt en del gull.

    8132510[/snapback]

     

    Du skal kanskje være heldig for å få en random lock til å gjøre det gratis men jeg vet i alle fall at ikke en sjel i guildet mitt ville finne på å ta penger for å hjelpe en guildie med mountquestet.

    8134312[/snapback]

     

    Ta deg en bolle! Det er helt normalt å ha en deling på utgiftene til dette questet. Alternativet er at du kanskje ikke får noen til å hjelpe i det hele tatt. Om du har motivasjon til å springe gjennom Scholo og Dire Maul med hver eneste warlock som har kommet til lvl 60 og uten å ta betalt, så gjerne for meg. Som sagt, jeg tvinger ingen til å bruke meg, faktisk så blir jeg lettet dersom det skulle være noen som gidder å bruke 100g ekstra og gjøre det sjøl. Dette har ikke forekommet enda, så jeg anser ikke dette tilbudet for å være urimelig.

    8135437[/snapback]

     

    Det er faktisk helt normalt å hjelpe guildmates uten å ta betalt, I hvert fall om det ikke koster noe annet enn tid for en selv. Neste gang kan det være en selv som trenger hjelp. Dette er da det minste man kan forvente av hverandre i en guild.

  13. jeg har spilt gjevnlig wow siden sommerferien 2006 startet.. startet en druid på en pvp server. jeg er nå på lvl 56, null epic, 15 gull, kun honored med darnassius... 3 med wildheart gear som jeg har kjøpt på AH, har kun vært på BRD 1 gang, greide ikke ST før jeg var på lvl 54.. har ikke funnet meg til rett i noe spes guild som jeg gjevnlig spiller sammen med. har lvl 3 i rank, og lite i proffesions..og jeg som har spilt i snart et halvt år!

    noen ganger føler jeg jeg at jeg suger skikkelig, og alle andre rundt meg er mye bedre..hva med dere andre, gjør dere det greit i wow?

    bare la meg få det klart, er jeg dårlig?

    7449046[/snapback]

     

     

    Kanskje du bare er uheldig. Men du burde følge med på forum om druider, l're deg [ spille klassen din godt, se droploot-list osv, så du vet have som dropper i instances så du kan få deg bra utstyr. 3 Wildheart p[ level 56 er da ikke ille...Jeg er heldig som spiller sammen med en god venn og vi started en guild sammen som nå er endgame. Det er viktig å bli med i gode grupper i instances og ikke minst en god guild. Da får du muligheten til å være med på raids, Zul Gurub, Molten Coreo og AQ20 i første omgang, og dermed få epics.

×
×
  • Opprett ny...