Gå til innhold

Fake-finski

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fake-finski

  1. Hei! Jeg har tenkt å invistere i en shuttle om ikke så lenge. Jeg kan ikke så mye om hardware, derfor trenger jeg deres hjelp!

     

    Har allerede bestemt meg for hvordan shuttle jeg skal innvistere i, så det eneste jeg mangler er CPU, RAM og skjermkort. HDD, mus, tastatur, skjerm og headsett har jeg. Den skal ikke koste over 5000kr. Den skal klare kjøre 100 fps i CS.

     

    Håper noen tar seg 5-10 minutter av livet sitt til å hjelpe meg!:)

     

    Edit: Er åpen for andre forslag også :) er bare å komme med forskjellige oppsett!

  2. Skal heller ikke på the experience til neste år :thumbdown: . Compoadminsa kan ingenting om cs ffs, og til firat: :!: du er latterliG to the foot mann.

     

    hadde ikke i-inc kommet hadde aldri dette tatt plass. Så hvorfor utsette compoen med en dag fordi de ikke kan komme? faen skjer med dere? Fordet om de har vært i cpl og er pros på høyt nivå trenger dere ikke å smiske så jææævlig mye da... :!:

     

     

     

    GeT_@_gR1P_z0liD3R

  3. Hei. PC'n min vil ikke starte. Det er bare svart skjerm, og i begynelsen kommer det en rar dame og sir "System boot failiure" eller lignende. Jeg har hatt problemet før, men da hadde jeg batteriet ute i 1 minutt og da funka den :)

     

    Men altså noen som vet hva jeg skal gjøre? har prøvd med en annen HDD, men klarer ikke å komme meg til booting en gang :hmm:

     

    EDIT: Jeg har et ASUS A8N SLI Premium.

  4. Hei jeg leter etter et lydkort til spilling fordi det interne på hovedkorte mitt(ASUS A8N Premium) begynte å skurre i dag :thumbdown:

     

    Det skal koste imellom 200 - 500 kr

     

    Det er bra hvis dere får med en begrunnelse

    hvorfor jeg skal kjøpe det dere foreslår :)

    7178777[/snapback]

    du kan kjøpe mitt lite brukte sound-blaster live 5.1 kort billig om det ønskes. Veldig godt til filmtitting og spilling. PM isåfall.

     

    Men ellers, om du skal ha nytt, så er jo x-fi kortene og annbefalle, men da må du opp til 800,-

    7185379[/snapback]

     

    Vil ikke ha gammel :/

  5. Hei jeg har en IDE harddisk som jeg har alt på, men så har jeg fått en SATA 2 og vil ha den som backup...på den sata hardisken står det ikke hvor jeg skal ha den lille jumper greia, mens på ide'en så står det.

     

    jeg lurer på om jeg må ha det på iden og jeg ikke trenger det på sataen?

  6. Hei plutselig så bare restarter maskin min seg. Jeg vet ikke hva det kan være. cpu tempen ligger på 34-35 grader ..........+ når jeg installerer nye programer finner den alltid korupte filer så jeg får ikke installere de :hmm::hmm:

     

    Kan noen hjelpe meg her? Jeg må bare skrive fort så ikke pc'n restarter seg :p

  7. Hei. Jeg har bygget en ny pc og jeg får ikke opp installen på xp, men jeg kommer på sånn der der det står at alt er koblet til :hmm: Jeg prøvde å reinstalle, da kom jeg til BIOS, men fikk ikke boota cd'en :cry: Noen som vet hvordan dette gjøres??

     

     

    Og hvordan booter jeg via BIOS?

×
×
  • Opprett ny...