Gå til innhold

Perazzi

Medlemmer
  • Innlegg

    622
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Perazzi

  1. Den siste uka så har Nokia'n min (Nokia N95 8GB) begynt å leve sitt eget liv. Her om dagen så var jeg på fisketur med en kompis og mens vi sto der så ringte det på telefonen hans. Han spør meg om hvorfor jeg ringer...(!!?) Jeg skjønner ingenting, men tar opp telefonen av lomma og ser at det står "Ringer til Ole" - tastelåsen er på..I dag tidlig ringer det en annen kompis som sa at jeg hadde ringt han to ganger i går kveld, mobiltelefonen min lå da på stuebordet hele kvelden og var ikke i bruk. Noen som har opplevd noe lignende før, er det telefonen min eller er det Netcom som kødder det til mon tro?

  2. Hvilke OS er dette?

    Går det neon backup som kan initiere dette eller skjer det mens brukerne er logget inn?

     

    Står det hvilken bruker som har initiert standby også?

     

    Lars

     

    Windows 2003 Server, dette skjer når brukeren er logget inn - men også på natta når alle brukere er frakoblet. Det står "Triggered by": navnet på domene administratoren.

  3. Har satt opp en VMware server som kjører noen programmer,denne serveren er tilgjengelig for 2 personer. Problemet mitt er at VMware serveren stopper opp svært ofte, slik at ingen får kontakt med serveren. I hendelsesloggen står det: "Initiated guest OS standby".. Noen som har vært borti dette problemet tidligere?

  4. Hei!

    Det er korrekt som veldig mange her påpeker at dette er en sikkerhetsfunksjon i et Exchange miljø som kjører Outlook Anywhere løsningen.

     

    Når våre kunder ønsker å ha en automatisk innlogging (f.eks. på maskiner i resepsjonen og andre maskiner som sikkerheten ikke er så nøye med), bruker vi programmet AutoHotkey. Dette programmet lar deg lage makroer/automatisere mus og tastetrykk. Programmet er gratis og den kompilerer alt du gjør til en enkel og liten .exe fil som man kan la kjøre i bakgrunnen.

     

    :thumbup:

     

    Takk for tipset!

  5. Hodetelefonene mine sluttet plutselig å fungere her om dagen.

    Maskinen ser for tiden ikke annet enn de innebygde høytalerne, som fungerer. Hodetelefonene virker på andre PCer. Når jeg kopler til hodetelefoner blir ikke de innebygde høytalerne koplet ut. Noen som har en ide om hva som bør sjekkes?

  6. Hver gang jeg starter MS Outlook 2007 så får jeg følgende melding: "Do you want your RSS Feeds in Outlook to be synchronized with the common feed list? Outlook, Windows Internet Explorer and other applications save lists RSS feeds that you subscribe to. The common feed list in Microsoft Windows maintains one synchronized list of RSS feeds".

    Denne meldingen kommer hver gang uansett om jeg klikker på "Yes" eller "No". Noen som vet hvordan jeg deaktiverer denne funksjonen eller fjerner den for godt?

  7. Har kjøpt meg en aktiv bilholder (brodit) til nokian, bestilte holder for nokia N95 8GB - men fikk tilsendt holder for nokia N95 4 GB.. Har prøvd å sette nokian i holderen men jeg må bruke makt for å presse den ned. Noen som vet om det er stor forskjell på størrelsen mellom 8GB og 4 GB modellen. Har uansett fått feil holder så jeg kommer til å sende den tilbake..

  8. Fikk tilsendt et vedlegg på mail idag, filen var av typen snp. Brukte webmailen idag og det stod at "Outlook Web Access har blokkert tilgangen til vedlegg". Når jeg åpnet denne mailen fra Outlook som er installert på pc-en så fikk jeg åpnet fila. Det jeg lurer på er om det er mulig å gjøre noen endringer på innstillingene i Outlook Web Access slik at jeg i fremtiden slipper å få blokkert filvedleggene?

  9. Har noen brukere som logger seg inn via Citrix for å få tilgang til hjemmeområdet sitt.

    De får tilgang til hjemmeområdet ved å åpne "Explorer" etter at de har logget inn via Citrix.

    Nå har det dukket opp et spørsmål vedrørende om det er mulig å fjerne mappene: "Mine Dokumenter", Papirkurv, Lokal disk C: og forhindre at man kan bruke "klipp & lim" funskjonen.

    Har satt opp en group policy for brukerne, men må nå editere denne for å få til det de ønsker. Noen som vet hvor jeg får fjernet tilgangen til overnevnte objekter?

×
×
  • Opprett ny...