Gå til innhold

perman07

Medlemmer
  • Innlegg

    579
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av perman07

  1. Necropolis og Conflux blir faktisk regnet som de sterkeste borgene, og blir bannet i "offisielle" Heroes turneringer.
    Kan du (eller noen andre) utdype om hvorfor Necropolis blir regnet som overpowered? Syns det alltid har vært blant de svakeste, mulig jeg ikke har de rette taktikkene.

     

    Dette skulle jeg også likt å vite. Necropolis er dugelig den; vampire, lich og black knight er noen av de beste enhetene, og du har en del gode spells, meeen det er en typisk faction som er svak tidlig i spillet. Skeleton og zombie kan nesten ikke bevege seg, så du risikerer å bli skutt ned før du i det hele tatt når fram. Wight er ingen konge på slagmarken heller. Jeg følte meg alltid veldig sårbar i begynnelsen med Necropolis, til og med Tower er bedre i begynnelsen IMO da du har en ranged unit som du kan lage utrolig mange av, golems som er solide i nærkamp og gargoyles som er supermobile.

     

    Skeletons, kort fortalt. Borgen er helt latterlig i henda på noen som vet hva de gjør på.

     

    Selv har jeg aldri falt helt for flerspillerdelen av heroes. Likte i motsetning til artikkelforfatteren Campaign-delen svært godt ^^ Var morsom og variert, hvis jeg husker rett, spesielt med SoD og AB ekspansjonene. Kanskje det er jeg som liker sånne klisjéfylte heltehistorier. :p

     

    Helt vidunderlig spill, anyways.

    Skeletons ja.. Necropolis er utrolig sterke late-game fordi man får så sykt mange skjelleter ved hjelp av necromancy om man gjør det riktig, og med velplasserte bless (mener de gjorde 1-2 skade slik at det er potensielt 50 prosent økning i skade) gjorde de helt sykt skade. En dominerende lvl 1 unit etter hvert.

  2. Til dere som klager på at folk klager over anmeldelsen:

     

    Kan ikke prate på vegne av andre enn meg selv, men jeg poengterte hvertfall at det var selve anmeldelsen jeg reagerte på, ikke karaktersettingen.

     

    Starscream123 (i siit innlegg i denne tråden) kom hvertfall med konkrete begrunnelser utfra gameplayet for å underbygge sine meninger, anmelderen på den andre siden kommer med veldig lite detaljer om akkurat hva det er han ikke liker med spillet og nevner istedet bare et par irritasjonsmomenter.

     

    Anmeldelsen er rett og slett alt for tynn på de viktige momentene i spillet, dvs. selve gameplayet. Det er ingen sammenlikning med verken tidligere PES spill eller FIFA og jeg får ikke noe særlig inntrykk fra anmeldelsen om akkurat hvordan dette spillet er sammenliknbart med PES2010.

     

    Han bruker hele avsnitt for å skrive om menysystem, masterleague, det faktum at det er 360 graders pasninger, men alle de tingene er mindre viktig å få fram ordentlig enn hvordan det er å spille kamper. Om han syntes det var viktig å få med de tingene burde han heller da ha skrevet mer istedet for å skviset ut det viktigste.

  3. Tror dere virkelig at det sitter en fanboy og anmelder et spill på en så seriøs spillside som Gamer.no? Han ga det 6/10 fordi han synes det fortjente akkurat 6/10. Utifra demoen som jeg har spillt skjønner jeg ham også.

    Ekke karakteren folk reagerer på, er selve teksten. Er åpenbart at han er FIFA-mann som ikke liker PES noe særlig. Er mange folk som faktisk har syntes de siste PES-årgangene var bedre enn de siste FIFA-årgangene (selvom konsensusen har vært at FIFA har gått forbi PES de siste årene).

     

    Blir som å gi filmanmelder jobb av useriøse crazy-komedier til noen som bare liker seriøse komedier.

  4. Første 1/3 av anmeldelsen er tomt vrøvl om menysystemer og at Konami er japansk produsent som ikke har peiling om annet en rollespill, skjønner ikke at en anmelder kan seriøst ta med slikt i en anmeldelse om PES en gang.

     

    Deretter er det snakk om kvisene til Messi (dårlig forsøk på vittighet) for å poengtere at han mener banespillet har stagnert siste året. PES har alltid kjørt en langsom evolusjon, mens FIFA har vingla fra en ting til den annen. Muligens dette er min mening som en PES-fanboy, men grunnsystemet (i forhold til banespillet) i PES vil alltid ligge i bånn for PES-serien, det er åpenbart en del av filosofien dems. Blir litt som å kritisere at FPS stort sett ikke har beveget seg over 360 graders bevegelse, hopping og dukking.

     

    Saken er den at det er mange som liker banespillet i PES-serien, og anmelderen gjør en veldig dårlig jobb i gå inn i spesifike detaljer på hva det er som PES mangler i denne årgangen, er mye tomme utsagn som sier lite.

     

    Syns Gamer heller burde valgt en PES-fan til å anmelde spillet. Er fortsatt mange som sverger til PES, FIFA > PES er ikke en universel mening og en anmelder som liker PES-serien ville gjort en bedre jobb i å sammenlikne årganger enn en åpenbar FIFA-mann gjør.

  5. Prøvde det litt, kom meg til slutten av 2. kapittel, men syns ikke det levde opp til hypen for å være ærlig.

     

    Leveling-systemet var ikke så bra syns jeg. Når man kom litt opp i level før level 15 hadde du brukt alle verdifulle bronseskills og man bare tok de som var igjen, deretter begynte samme regla på sølv.

     

    Og det var ikke noe poeng med andre våpen enn sverd siden kun sverd kunne leveles. Kamp var kjedelig siden det i stor grad kun handlet om riktig timing med mustrykkinga, noe som er feilfokus.

     

    Stoppet personlig rundt da han detektiven var blitt erstattet. Trengte ikke noe quests for å skjønne det var noe i veien når medaljongen rang på han plutselig, men det var alikevel ikke mulig å angripe han, var bare samtalevalg med han om at du trodde på han. Noe som var veldig lineært

  6. Dette kapittelet har gjort at jeg mista respekten for BB...for en jevla pyse! Begynte straks å hyle og skrike når WB begynte å hamre løs påen! Trodde jo virkelig at BB var mann jeg!

    Syns det passet fullstendig med hans karakter jeg.. Han er en mann som ikke har noen moral og som ikke skyr noen virkemidler. Og det passet perfekt at hele crewet tok ut Whitebeard ved å skyte på han, alle mot 1. Ikke noe ærebar duell, eller noe sånt.

     

    Og jeg syns folk skal få lov til å være redd mot Whitebeard, mannen er beist, du er ikke pingle selvom du er litt redd mot han.

     

    Blackbeard er den mest ordentlig piraten i One Piece, en ordentlig jævel.

  7. Hvordan kan magma "brenne" flammer, sånn i virkeligheten? Trodde magma lagde flammer med temperaturen jeg.....

    Lest noen mener det faktisk fungerer sånt på ordentlig og, fordi flammer trenger oksigen for å brenne, og da kan magmaen kvele flammene. Men tror ikke man burde tenke for nøye på det der, vann > sand gir ikke mening det heller, ei gummi > lyn (siden gummi kan falle sammen som materiale bare spenningen blir skrudd opp høyt nok).

     

     

    Edit: Og er det verdt å lese mangaen når man har startet med animen?

    Smaksak. Etter at jeg startet med mangalesing har ikke anime'ene av de seriene vært like spennende lenger syns jeg, siden å finne ut handlingen i seg selv er mye av spenningen.

  8. Brukte wikiquotes og fant fram noen, vanskelig å huske dem på strak arm.

    "Admiration is the furthest thing from understanding" - Aizen i Bleach. En av forfatteren sine beste øyeblikk det der, Aizen framstår filosofisk og kjempe ond samtidig, genialt.

     

    "Nothing...nothing at all" - Zoro i One Piece. Må forstås utfra sammenhengen.

    "Franky's ass is expanding!" Tilfeldig marine i One Piece :!:

     

    "If you're always worried about crushing the ants beneath you...you won't be able to walk." Guts i Berserk

     

    "Doubt them. Question them, suspect them…and take a good, long look into their hearts. Humans are the kind of beings who can’t put their pain into words after all." Akiyama i Liar Game

  9. Endelig Luffy fikk bank. Er så glad for det. For nå må han kjerpe seg og bli sterke for å overleve i New World. Tipper neste kapittel vil handle om litt slåsskamp her og der og WB mot Akainu. Så Joz er mot Aokoji, WB mot Akainu , hvem skal ta Kizaru når Marco klarer ikke gjøre noe mot han. Og Garp er kuul, gjør jobben sin bra.Så synd at Wb er såret og svak, ellers han hadde voldtatt alle admiralene alene :D hehe .. Seriøst denne arcen blir bedre og bedre. Hvis Supernovas kommer også blir enda fetere, men tror ikke det. Men Gleder meg til BB tar action :D

    Kødder du?

     

    Han ble banka av Kuma, ble banka av Magellan, mista nesten arma mot Mihawk, blitt lekt med av Kizaru.

     

    Syns det er alt som skjer med han i det siste jeg..

  10. Sånn ellers er det et par ting jeg har irritert meg over. For det først Naruto. Når skal han bli god? Han bruker aldri Ninetails chakra lenger som jeg trodde han skulle lære å kontrollere og ellers suger han balla. uberslow rasengan, oppbrukte kage bunshin og et supertriks han blir skada/dauer av å bruke. Har jo ingenting å stille opp mot Sasuke.

     

    Så langt ja :p *evil spoiler smile*

    Unødvendig?

    Sjokkerende saker.. Helt uvanlig at hovedpersonen blir sterkere og sterkere :innocent:

     

    Men ja, unødvendig.

  11. Sammenlikner du Fairy Tail med One Piece? Blasfemi :sick:

     

    De har kanskje lik tegnestil og har nakama-opplegg begge 2, men der slutter likheten. Fairy Tail var ålreit på starten, men har dalt voldsomt i en god stund nå.

     

    PS! Er jo ikke en nykommer heller forresten, er 160 kapitler ute. Det betyr den har vart i over 3 år i og med det blir gitt ut mindre enn 52 kapitler i året.

  12. Ny kapittel er ute. Endelig WB i action. Hva slags krefter var det de 3 adimralene brukte a. Var bra .. Og Wb sine krefter er helt syyyke ass. kan faen meg ødlegge hele verden med dem ... Bra plan av sengoku å ta opp den shvøre veggen også slå dem i hjel der , men kansje WB ødlegger veggen med sine krefter. anyway kuul chapter..

    Er nok Haki sannsynligvis. Minnet om når Sentomaru holdt arma ute for å blokkere og folk tror han har Haki også siden han negerte gummiforsvaret til Luffy.

     

    Gir egentlig mening at de har Haki, tror alle de sterkeste har det til en viss grad. Illustrerer at det fortsatt er stor avstand mellom Luffy+crew og toppen.

×
×
  • Opprett ny...