Gå til innhold

j8rn

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av j8rn

  1. Jeg hjelper en kompis med hans router. Det er en DIR657. Når jeg måler hastighet på Itavisen, scorer den korrektt 12ned/ 5opp. Når han streamer via AppleTv hakker signalene mer enn nødvenidg. Når han ser Viaplay, godtar den kun 0,5 i hastighet. Maks er 4,2, stilles det på den hastigheten manuelt, fryser alt. Når han ser på nrk.no, er det veldig tregt.

     

    Noen forklaring på dette? Jeg satt selv opp router for et par mnd siden. Det er standard oppsett, kun lagt inn passord. Prøvde i dag å endre kanal fra 6 til 1, men det førte ikke til noe. Er det noen porter som skal opp eller andre innstillinger som må tunes?

  2. Dette blir litt på-siden-svar, men. Har prøvd det meste. Bruker tab/ iphone/ android.

     

    Kamera på Tab tror jeg aldri jeg har brukt. Det er noe med størrelsen. Mer enn 16 gb minne? Hvorfor? Film tar plass, men det streames.

     

    Kjøper Nexus 7. Maks 2 lapper når det kommer.

  3. Oppdaterte til ICE når muligheten kom. Merket raskt at mobilen ble glovarm glovarm enkelte ganger. Ofte knyttet til Chrome. Etter dette har det kommet enda en oppdatering, men mobilen blir fortsatt varm ofte. Nå virker det som om det kommer av at mange programmer kjører. Samsung på Facebook svarer bare noe rør.

    Andre med liknende erfaringer?

  4. Jeg har brukt Chrome stort sett siden den kom i første versjon. Har kjørt dev channel de siste månedene, det har gått greit. Merket i helgen at det går litt tregt. Google Docs henger nesten. Tenkte at det er Google/ linja som slet. Så sjekket jeg med MS IE og opplever til min store overraskelse at det går mye raskere. Både Google Docs og andre sider. Mens Chrome fryser mens den laster tekst og bilder, kan jeg scrolle med IE.

     

    Byttet til stable channel og få ca de samme problemene.

    Hva skjer? Noen som har merket noe liknende? Nå sitter jeg i Firefox, det funker fint.

    Jørn

  5. Hei!

     

    Jeg er lærer i mat/ helse og skal for første gang prøve meg på en oppskrift uten kjøtt. Det kan godt være egg og melkeprodukter i den. Det er lett å finne oppskrifter på nett, men det hadde vært ok å finne en oppskrift som funker 100%.

     

    Er ut etter en ovnsrett kanskje? Gjerne noe med belgfrukter, eller noe som har belgfrukter som tilbehør.

     

    Er det noen som har noen forslag til oppskrift?

     

    Vh

    Jørn Andersen

  6. Hei!

     

    Har en HTC Legend m Android 2.2. Leser overalt på web at den kan sjekke flere exchangekontoer. Det virker umulig hos meg. Når jeg velger legg til konto og så exchange, kommer bare alternativ for å endre konto opp.

     

    Har brukt Google i mange minutter nå uten å bli klok. Noen her som var svaret?

    Vh

    Jørn

  7. Batteriet funker ca som iPhone er min vurdering etter å ha denne i en uke og iPhone i 18 mnd. Ble skeptisk når jeg så batterikritikk selv. Det er en del "tunge" ting som kjører i bakgrunnen som default. Den sjekker f eks automatisk gmail, pushmail (dersom du ønsker det), Facebook og Twitter) "hele tiden". Klart det suger batteri.

     

    Liker å velge når jeg sjekker mail mm, så jeg slo av sync på push, Facebook, Twitter, slo ned skjermstyrken et par hakk. Resultatet nå er at jeg startet med fulladet mobil kl 0615 på mandag. Nå er det 24% igjen. Har brukt den en del. Ringt flere korte samtaler. Surfet mye. Twitter/ facebook sjekket regelmessig. Wifi er alltid på, men jeg har da selvsagt ikke Bluetooth på.

     

    Er på INGEN måter skremt av dette. Akkurat som forventet vil jeg tro. Så en kommentar til en test at det kunne komme av at man brukte Legends med tidlig software.

    For øvrig en ekstremt vellaget "piece". Kjøp!

    J

  8. Hei!

     

    Jeg har en Legend m Android 2.1.

    Stiller 2 spm som sikkert er dåsete for de som har brukt dette en stund, men finner ingen svar selv:

     

    1)

    Jeg liker ikke vibrator. Det er det første jeg slår av. Jeg har lestet ned en widget som jeg bruker hver kveld for å sette på lydløs. Hver morgen setter jeg til standard profil på samme måten. Hver morgen er plutselig vibrator på, og jeg må inn i innstillinger | Lyd/ skjerm og så den av. Skal det være sånn?

     

    2)

    Jeg ønsker å fjerne vibrator fra klokkealarmen. Det finner jeg ikke noe sted. Anyone?

     

    Jørn

  9. Hei!

     

    1)

    Dersom man skal lade via microUSB og bruke adapter, er det da samme hva slags adapter man bruker bare det genererer (rett ord?) 5V og 1A. Det burde vel det? Kjøpte et billigadapter til iPhone en gang, og da funket ikke skjermen skikkelig mens den ladet. Men den ladet.

     

    2)

    Når jeg lader via USB-port går det så veeeeldig seint føler jeg. Noen tips rundt dette? Leverer en usb-port lavere A (det er vel det som er avgjørende her) enn nevnte adapter?

     

    Dette gjelder en HTC, men spørsmålene er vel universelle

    J

  10. Er det noen som bruker 3g Watchdog?

    Symbolet forteller at det er aktivt når SMS sendes og mottas. Det må bety at det teller SMS-trafikk som datatrafikk, og det er kanskje korrekt? Men dette teller jo ikke som data hos leverandør.

     

    Er dette korrekt. At det teller SMS som data altså?

    Er det andre programmer som teller data uten å telle sms?

     

    Jørn

  11. Hei!

     

    Har nylig tatt i bruk en HTC Legend m Android 2.1. Har dataplan og wifi, men liker uansett å vite hva som skjer på telefonen. Har satt opp Fb, Twitter, Gmail og en Exchange-konto. Alt funker. Mest pga batteritid (som virker ok til tross for alle som mener motsatt). Synkronisering av Exchange er satt på manuell.

     

    Når jeg sov i natt opplevde jeg at det var en feilmelding om at den ikke hadde klart å synce Exchange-konto. Dette skulle ha skjedd kl 0303. Jeg la meg ca 2 timer tidligere. Jeg sjekket og fikk bekreftet at synkronisering fortsatt stod på manuell. Programmet som sjekker 3G-bruk fortalte at 0,42 mb var lastet ned i løpet av natta. Trodde manuelt betød: "Sjekk når jeg vil". Er ikke så knyttet til mobilen at jeg bruker den i søvne. Tror jeg.

     

    Noen som kan si noe fornuftig om dette?

    Jørn

×
×
  • Opprett ny...