Gå til innhold

enrg

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av enrg

  1. Glemte å nevne at jeg har prøvd det også, og da får jeg kun beskjeden "cannot connect to the incoming server yahoo.no:110". Har prøvd alt som er, men får den samme beskjeden uansett.

     

    Er det forresten mulig å endre telefonens brukerinstillinger uten å måtte ta hard reset? Den som brukte telefonen før meg har lagt inn seg, og nå står jeg fast på den brukeren. Altså i forhold til android market og slike ting.

     

    Prøvd dette?

     

    Yahoo Incoming Mail Server (POP3) - pop.mail.yahoo.com (port 110)

     

    Yahoo Outgoing Mail Server (SMTP) - smtp.mail.yahoo.com (port 25)

     

    Angående brukerdata, er jeg jaggu ikke sikker.

  2. Hei. I dag kom min etterlengtede Magic, og jeg er godt i gang med å utforske den. Likevel har jeg et problem i form av mail. Hvordan får jeg i gang min yahoo-konto på telefonen? Prøver å legge inn alt i exchange, men får feilmeldinger som at jeg ikke kan koble til exchange-servere eller at passord og brukernavn er inkorrekt. Noen som har yahoo på sin magic?

     

    Du må legge til Yahoo som en egen konto. Det fungerer ikke å bruke Exchange, den er ment på Exchangeservere. Start Mail, klikk Menu og velg New Account. Velg så Other (POP3/IMAP), og fyll inn Yahooinfoen din.

  3. Svigers bestilte noe og valgte Posten hjem på døra på kvelden. Etter et par dager fikk han beskjed at han måtte vente til mandag, siden Posten her i byen har begynt med å kun kjøre ut pakker på mandager. Så han måtte vente 6 dager til. Kunne ikke hente pakka heller.

    De bor i en by og pakker blir kun kjørt ut på mandager? Begynner nesten å lure på om dine svigerforeldre bor i et U-land eller lignende for det der ga ingen mening.

     

    Om du ikke skjønner det, kan jeg ta det en gang til. Posten i byen her, kjører kun ut pakker som er bestilt med Hjem-på-døra frakt hver mandag. Ja, jeg begynner faktisk å lure på om Norge er et U-land. De klarer jo såvidt å oppfylle konsesjonsvilkårene de er pålagt.

  4. Om det er snakk om print til PDF fra f.eks Office eller whatever, bruker vi PDF Creator. Denne er open source, og vi har installert "server" utgaven, dvs det er installert en printer driver på våre printservere som utgir seg for å være en fysisk printer i nettet. Brukerne legger denne til på maskinene sine, og når de skal konvertere et dokument til PDF, velger de å printe til nettverksprinteren som ble laget. Alle filer går til et felles share, hvor brukerne kan hente PDFene etterpå. Det fungerer helt greit til vårt bruk. Fordelen er at det er sentralisert, så man slipper å installere noe hos brukerne, bare å legge til printeren da selvfølgelig.

  5. Støtter de som anbefaler WRT54GL. Har denne selv, og den fungerer sweet med DD-WRT. Jeg har satt opp 2 slike mellom meg selv og naboen, og med standard firmware fungerte det ikke. Etter å ha lagt inn DD-WRT på begge og cranka opp signalstyrken litt, gikk det bra. Det er ca 100 meter mellom husene, men endel skog i veien. Ulempen er vel at vi snart lyser i mørket med strålinga :!:

×
×
  • Opprett ny...