Gå til innhold

.sere

Medlemmer
  • Innlegg

    306
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av .sere

  1. Jeg har i det siste hatt en tendens til å bli god venn med kompiser/venninner av ekser/folk man har hatt noe på gang med. Dette etter at forholdet mellom meg og han var over. Hvor irrterende er dette for fyren? Har ikke opplevd det selv, usikker på hvor mye jeg ville brydd meg egentlig. Nå dater jeg en kolega av tildigere kjæresten, og er ofte med ei god venninne av han. Fy?

  2. Du kan lage en drage, lage origamifigurer, lære å tegne, skrive til avisa, gå på rulleskøyter eller lære deg å lage bra og billig mat, greit å kunne før du flytter. Du kan jo jobbe frivillig på en festival, for dyrebeskyttelsen, politisk organisasjon eller annen organisasjon. Dra på fjelltur, sykkeltur, telttur eller annen reise dersom du har mye penger?

  3. Hvorfor kan du ikke ta tbanen eller trikken?

     

    Joda, men nattoget går 22:20, og om bussen ikke kommer, er det greit å vite, hehe. Mener det har tatt et kvarter å gå til St.Hanshaugen, så da kan det ikke ta så lange tida?

    Men sånn ellers, når starter morgenkolektivtrafikken i Oslo? Jeg ser at første fly går kvart over seks. Har utrolig lyst å dra, men funker dårlig med jobb dagen etter...

  4. Metalheads er også turn-off > langt hår og fettete hår, går bare i band T-skjorter, blek, kviser i trynet.

    Hva, det er jo turn-on! Ikke nødvendigvis fett hår og kviser, men slik kan man jo lett forandre ved å gjøre de oppmerksomme på det.

     

    Gutter som er så opptatt av pupper, lår og rompe når de en gang ikke har noe selv. Dvs, hengerompe, liten pikk, fleskete.

    Quote fra, vel, en lite atraktiv og overvektig gutt: "grunnen til at jeg alltid ersingel er fordi jeg er så kresen, ingen er liksom bra nok for meg". Right.

     

    Eneste turn-offen jeg kommer på er snorking, det fikser jeg ikke å sove ved siden av. Gutter som ikke tør møte/klarer snakke med venner eller foreldre/famile funker også dårlig.

  5. Hvis et insekt kryper inn i en kroppsåpning, for ekselmpel hvis man sover, hvor lenge vil det overleve inne i knoppen? Hva med en makk, som er vant til oksygenfattig miljø i jorda? Det er vel forskjellig typer makklignende dyr/bakterier som kan leve i magen, men vil en makk som naturlig hører til ute kunne formere seg og leve i magen eller andre deler av kroppen?

  6. Var overbevist om crop circles, etter jeg hadde sett en del dukumentarer om det. Etter å ha snakka med en fra sør i England som slakta det hele ble jeg skeptisk. Noen er jo definitivt konstruert av mennesker, ettersom stråa er "knekte", mens de bare er bøyde med de det er usikerhet rundt. Er dette et mysterium, eller bare lureri?

  7. Husker ikke kilde, men har lest at stemninga i kirka appellerer mer til enkelte enn andre. I den katolske kirka er røkelse, latin, musikk og flere ritualer med på å skape en spesiell atmosfære, som enkelte tiltrekkes av i stor grad. Dette kan jo være et slags "gud"-gen, hvor et hormon blir stimulert og man opplever en god følelse av å gå i kirka. Jeg tror religiøstiet i aller størst grad er påvirket av miljø, men at enkelte gjerne har mer annlegg for å være troende(mer usikre, behov for tilhørihet og søker kirka..). Ei jeg kjener trodde ikke på evolusjonsteorien før begynnelsen av videregående. Det lille, kristne miljøet på jæren, gav vel ikke akkurat rom for fri tenking.. Hu ble raskt ateist da hu flytta til byen. Det er vel et av mange eksempler på at religiøstitet er knytta til miljø.

  8.  

    Her kan jeg kanskje bidra litt, vet du!

     

    Ah, takk for svar! Vi reiser vel med relativt store sekker, så tor turen må kortes noe ned. Ser at det går båt fra Århus til Sjæland Odde, og derifra er vel ikke så grusomt langt til Roskilde. Hvordan er veiene, sykler man langs bilvei? Har du ei god rute ned til Hobro? Mye bakker? Hehe. Herlig med fleksibilitet på vandrehjem, da!

  9. Ja, tror også det blir gøy! Dumt å være sliten og gangsperr før festivalen, så får regne med noen dager til turen.

     

    Starter fra Stavanger, men det er ikke lange veien til Risavika, hvor danskebåten går ifra. Det er gjennom Danmark som blir turen, altså fra Hirtshals til Roskilde. Mulig vi tar litt tog i Danmark om det blir for langt, ligger jo litt på hver sin side av landet.

×
×
  • Opprett ny...