Gå til innhold

µT.

Medlemmer
  • Innlegg

    5 031
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av µT.

  1. 1 hour ago, Lostfields said:

    Grounded har også en slik slider, hvor man kan justere graden på om en edderkopp skal være en edderkopp eller noe "annet".

    Nå fikk jeg skikkelig flashback til da jeg spilte Grounded for første gang.

    Jeg var klar over at det var edderkopper i spillet, men jeg var ikke klar over hvor store og ekle de er. Så da jeg utforsket området for første gang og var nedenfor en husvegg, så la jeg merke til noe enormt med lange bein bak noe gress, og det var da jeg valgte å skrike, trykke på pause, ta meg enda en slurk med øl, før jeg forberedte meg på å dø (med øynene lukket igjen).

    Det ble ikke så veldig mye Grounded igjen etter det 🤣

     

     

    • Liker 1
  2. 2 hours ago, Myrdalen said:

    Hvis det her er ille så burde dere seriøst se på Worlds of Tanks...

    Eller Microsoft Flight Simulator. Eller Star Citizen 😆 Forskjellen her er jo selvsagt at Fortnite, Rocket League, og nå Rocket Racing, alle er rettet mot barn og unge, mens de to andre er dyre av logiske grunner. En bil i Rocket Racing er neppe mer, eller like kompleks, som en fullfunksjonell Airbus A320neo eller et romskip i Star Citizen, så her utnyttes barns trang til å eie det dyreste og beste for økt status i vennegjengen. Det samme gjelder mote. Dette er jo bare en naturlig del av det å være menneske, og dette vet Epic veldig godt. Det er jo bare å ta en titt på galskapen som heter Fortnite. At den høye prisen er satt med vilje er det ingen tvil om.

  3. Leste tittelen først som "Nett-trollspillet" 🤡 Ellers ser jo dette greit ut. En del av meg klarer ikke å ignorere faktumet at dette kommer helt sikkert til å slite med frame drops, eller alvorlige server-problemer, siden det pleier å være fasiten med denne sjangeren.

    Mulig dette kun er meg, men er kamp-lydene (sverd, skudd, etc.) veldig generiske? Høres ut som de er tatt fra alle andre spill i sjangeren siden 2002.

  4. Tja, virker jo logisk det. Den typiske Xbox/PC-gameren vil vel mest sannsynlig spille på en stor monitor eller TV som fint passer for fire spillere, mens Switchen regner jeg med de fleste spiller håndholdt og ikke docket. Nå er heller ikke Switch akkurat den raskeste konsollen i skuffen, så det er også mulig at den ikke takler fire spillere samtidig så veldig bra. Er vel også de færreste som har fire par med Switch-kontrollere liggende. 

     

  5. 14 hours ago, Dimnar said:

    Da var det i orden her.  Måtte gå på innstillinger - > system - > fabrikkinnstille maskinen. Da jeg gikk gjennom oppstarten igjen fikk jeg opp at denne maskinen kommer med all acesss og om jeg ville claime nå eller, gjøre det senere. 

    Nice. Sjekker min neste uke da jeg tviler ekstremt på at de har aktivert min i løpet av dagen i dag. Men da vet jeg hvertfall at en liten fabrikktilbakestilling gjør susen. 

     

    EDIT: FIkk en melding nå (klokken 10:00 på julaften) om at All Access nå er aktivert. It's a Christmas miracle! 🎅

  6. 3 hours ago, Nico877 said:

    Hei, i ditt tilfelle har ikke Elkjøp registrert All Access riktig. De har sannsynligvis glemt å registrere serienummeret til konsollen. Jeg måtte mase på dem 3-4 ganger før en fornuftig sjel ringte meg opp igjen og registrerte serienummeret opp mot All Access.

    Jeeeepp! Ringte dem igjen for en time siden. Planen var egentlig å stikke innom Elkjøp hvor jeg kjøpte den tidligere i dag, men midt i julestresset så glemte jeg det. Hvertfall, jeg ringte dem og kom igjennom på telefon. Da nevnte jeg hvor jeg kjøpte den, og så ga jeg serienummeret til dem slik at han kunne be min lokale Elkjøp aktivere All Access - mest sannsynlig i løpet av dagen (men jeg er ikke særlig optimistisk på dette punktet). 

     

    BTW, et lite tips når dere ringer Elkjøp Kundeservice. Aldri ALDRI velg valg 1 (at du har kjøpt et produkt og trenger hjelp), men velg valg 2 (jeg ønsker å kjøpe et produkt). Da kommer du rett igjennom. Jeg ventet i kun noen sekunder.

  7. 20 hours ago, Dimnar said:

    Akkurat vert gjennom så og si det samme. Ringte først xbox kundeservice, sa jeg har kjøpt series x med all acesss, fortalte jeg har fått xboxen men mangler accessen. Fikk beskjed å ringe elkjøp. Ringte direkte til butikken jeg kjøpte den på, fortalte igjen situasjonen, fikk beskjed om de skulle sjekke det opp og ringe meg tilbake. 3 timer senere ringte de meg opp og beklagte, og sa di hadde glemt å aktivere all accessen, men at det nå var gjort. Skulle være i orden om 15.min til 1 time... Nå har det snart gått en time og har ikke skjedd noe enda...

    Til dere som har all acesss, er det inne på konto - > abonnementer dere aktiverer all acess? Di punktene i mailen jeg har fått tilsendt fins jo ikke... 

    Jeg fikk beskjed om at jeg måtte ta en soft reset av systemet etter at de har aktivert det. Spill og innstillinger forblir installert/uendret, men man kjører igjennom oppsettet i starten igjen, og da skal All Access-biten dukke opp der. Det var hvertfall det han karen hos Xbox sa. 

    1. Vent til Elkjøp har aktivert abonnementet
    2. Gjør en soft reset av Xboxen (vet dog ikke hvor man gjør dette)

    edit: lol, det er kun en såkalt reboot

    Soft Reset MICROSOFT Xbox Series X, how to - HardReset.info

     

    Jeg har ikke hørt noe som helst fra Elkjøp enda etter at han kundemedarbeideren hadde sendt meldingen til min lokale Elkjøp. Regner med de er litt opptatt i disse dager, men får se om de aktiverer det før de går hjem for dagen. I mellomtiden har jeg kjøpt 1 mnd med Game Pass Ultimate.

  8. Ja, jeg ga opp kundeservice på telefon, som betyr at Elkjøp  fikk det nøyaktig som de selv ønsket det. Prøvde meg heller med chat-roboten hvor jeg ba den sette meg over til et menneske. Rundt 10 minutter senere var jeg i mål, og personen har lagt inn en melding til butikken hvor jeg kjøpte Xboxen som sier at de må kontakte meg og koble abonnementet med konsollen. 

    Regner med det skjer neste måned.

    I verstefall møter jeg personlig opp og ber dem gjøre det der og da mens jeg står der.

    • Liker 2
  9. Hvorfor er det dønn umulig å ringe Xbox kundeservice?? Ringer man nummeret, (23162554) så får man kun to valg! Å takke ja eller nei til opptak av samtalen. Så sier stemmen at man heller burde gå til Xbox.com og "bestille" en oppringing fra dem i stedet for å vente i telefonen. Går jeg til den norske kundeservice-siden på Xbox.com, så er ikke valget tilgjengelig engang! Med andre ord er det ikke mulig å komme i kontakt med disse bløtskallene...

    • Innsiktsfullt 1
  10. 3 minutes ago, raab said:

    AA er registrert på serienummeret i disse dealene, også kan det være du har fått en konsoll med et annet serienummer enn den du egentlig skulle fått.

    Jeg sjekket serienummeret på konsollen som er registrert på Microsoft-kontoen min med serienummeret på Xboxen, og de er like de, men som nevnt så har ikke AA-abonnementet offisielt startet da den første betalingen er planlagt å skje rundt den 20 desember. Jeg kan helt sikkert framskynde dette ved å kontakte Xbox kundeservice i morgen, men nå har jeg uansett kjøpt en måned med Game Pass Ultimate, så da er det ikke så nøye. Jeg skal dog følge med de neste dagene og se om aktiveringsvalget dukker opp i innstillingene. Hvis ingenting skjer i løpet av neste uke, så skal jeg ta kontakt med Xbox. 

  11. Just now, CaZpeR said:

    Får ikke opp at jeg har all Access der jeg heller. Så tror nok ikke det har noe med det å gjøre. 
     

    Tror nok Xbox kundeservice er beste løsning her. Ta kontakt med dem enten via chat eller ring dem og forklar problemet. Ser for meg de kan løse dette. 

    Jeg gir det noen dager før jeg kontakter dem. Det sto i gratulasjonseposten da jeg bestilte den at abonnementet ville starte (dvs første betaling) rundt den 20 "neste måned", som er om tre dager, så får vi se om valget dukker på magisk vis opp i innstillingene. I mellomtiden har jeg nå kjøpt Game Pass Ultimate 1 måned, så får vi se hva som skjer. Takk for tiden din 🤗

  12. 18 minutes ago, CaZpeR said:

    Min ble aktivert da jeg satte den opp. Etter oppdatering så fikk jeg opp et vindu om at game pass ultimate er med på konsollen pga. all Access og spørsmål om jeg ville aktivere denne. 
     

    Jeg har god erfaring med å bare ringe Xbox kundeservice. Evt. Å chatte med en av kundebehandlerne deres (ikke roboten). De bruker å være veldig kundevennlige. 

    Så... jeg logget inn på "Min Side" på Upgraded.io, og der står jeg oppført med ingen produkter. Regner med det står All Access hvis du logger inn på din? Logget også inn hos Resursbank (som tar seg av betalingene etc.) for å se om det er noen spor av All Access, og det er det naturligvis ikke. Det er ingen spor som tyder på at jeg har All Access, bortsett fra "gratulasjons"-eposten jeg fikk da jeg forhåndsbestilte. 

    EDIT: Fuck it, betalte nettopp for 1 mnd med Game Pass Ultimate, så får vi se om skiten løser seg selv om noen dager. Gidder ikke vente, lol. 

  13. Just now, CaZpeR said:

    Hmm... da ville jeg hørt med Elkjøp der du solgte konsollen. Evt. Microsoft kundeservice. Litt usikker på hvem som kan løse det. 

    Har prøvd å kontakte Elkjøp, men de er mer interessert i å ikke ta telefonen eller å videresende meg til en robot som ber meg kontakte Microsoft. Microsoft sin robot ber meg gå inn på Xbox.com 😒 Leser dog på Reddit bla. at veldig mange har hatt det samme problemet som meg, så mulig en eller annen part her er treg. Var ditt All Access abonnement allerede startet da du fikk din Xbox? Min første betaling er 20 desember, og håper da inderlig ikke at jeg må vente til over helgen før jeg kan aktivere det. 

  14. 3 minutes ago, CaZpeR said:

    På min så kom valget å aktivere da jeg satte opp konsollen. Mener å ha sett at konsollen har all Access i en av menyene på systeminnstillinger også. Skal ligge inne på serienummeret til konsollen når du kobler deg på nett. 

    Jeg har ikke det valget. Sjekket Microsoft-kontoen min, og Xboxen er allerede registrert med serienummeret, og jeg har sjekket at serienummeret stemmer. Jeg fikk kun valget å kjøpe Game Pass under oppsettet, men ingen aktivering av noe som helst 🤨 Jævlig irriterende da den er helt ubrukelig før dette er løst...

  15. Fikk nettopp en SMS fra Elkjøp om at Xboxen min har ankommet lager og kan hentes nå 😂 Hva faen? Spesielt med tanke på datoen jeg bokstavelig talt fikk fra Elkjøp for et par timer siden... Har sjekket bestillingsnummeret i SMSen med kvitteringen, og det stemmer det...

     

    *confused noises*

    Vel, tenker at det bare er å komme seg på Elkjøp nå da!

     

    UPDATE:

    20201217_184839.thumb.jpg.d2b90dc1efa609f25bb91941d21358dc.jpg

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...