Gå til innhold

Tropico

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tropico

  1. Vip3r skrev (5 minutter siden):

    Har enda ikke mottatt sendingsbekreftelse fra Obs, bestilte i 8 tiden 5. oktober. Det burde da vel ikke ta over 2 døgn å få varen ut fra lager? Andre i samme situasjon?

    Ja, jeg bestilte litt etter 7 og ikke fått. Snakka med kundeservice som sa at det går litt sakte da de må være nøye på å gjøre det i rekkefølge. Burde bli sendt i morgen eller tidlig neste uke sa han

  2. OleiDole777 skrev (1 time siden):

    Helt useriøst av ComputerSalg. Sony burde sette presedens og stoppe butikker fra å avvike for mye fra utsalgspris. Alle som selger for høyere pris enn det Sony setter som grense, havner bakerst i køen fra å motta konsoller fra de. For mye avvik så får de ikke selge PS5 mer

    Bare tull. Det er ikke noen grense som Sony setter. De kan sette en "Veiledende utsalgspris", men den er nettopp det - veiledende..
    Skal vi stoppe Rema1000 fra å selge appelsiner på tilbud? eller kanskje vi skal straffe Elkjøp, Coop Obs og ClasOhlson for å selge Co2 patroner til SodaStream til alt for høy pris?  - Nei. Det er selgeren som setter prisen, og de står fritt til å justere den selv. Kanskje har de betalt mye for å få tak i denne fra et annet firma, eller så har de kjempehøy profitt på den. Har du ikke lyst å kjøpe til overpris, så ikke gjør det - Det er sikkert noen som er villige til å gjøre det.
    Nå skal det sies at det ikke gir meg lyst til å handle andre ting derifra, og det er helt ok for meg.

    • Liker 3
  3. alt er relativt.

     

    Og dette varierer selvfølgelig veldig om det er stor by, eller på landet eller hvor det er .

     

    Men uansett så er all leie av bolig egentlig veldig dyrt. Siden du ikke betaler til deg selv, men til noen andre.

    Det er sant! Og jeg skulle selvfølgelig gjerne ha kjøpt om ikke situasjonen var som den er! Det er kanskje verdt å nevne at dette er i Alta.

  4. Heisann!

    Er i en litt vanskelig situasjon der magefølelsen sier en ting men hjernen sier en annen ting.

     

    Saken er at jeg skal flytte ut av min nåværende leilighet for å få noe større. Det er ikke allverden med leiligheter til leie for tiden men jeg har funnet et par stykker.

    Det jeg nå har valget mellom er en 3-roms leilighet i en privatbolig på 60m2 over 2 plan med grei standard.

    Den andre er faktisk et hus med 2 soverom på tilnermet 100m2 med en del høyere standard enn leiligheten for 11.000 pr mnd.

    Jeg føler at bo-forholdene er ganske viktig for meg da jeg er flyttet til en by der jeg ikke kjenner så veldig mange, og føler jeg vil trives bedre sålenge jeg iallefall har det bedre hjemme.

     

    Det er kanskje verdt å nevne at jeg er 22 år og enslig i den forstand at jeg er i et forhold, men kommer til å bo alene og betale alt selv.

     

    Budsjettet mitt ser ca slik ut utenom leie-utgifter og strøm;

    Lønn etter skatt ca 28.000

    Mobil 300

    Lån på bil 3800

    Forsikringer 1500

    TV 350

    Internett 300

     

    Resten er i hovedsak penger til mat og sparing. Nå er jeg kun interessert i råd og tips i forhold til dette, ikke syting over at det er et "luksusproblem".

    Jeg er ikke interessert i å kjøpe noe eget da jeg foreløpig bare er på en midlertidig stilling der jeg er nå.

    På forhånd takk for svar :)

  5. Min begynte å slå seg av i går. Hendte et par ganger med kort mellomrom, og en gang i dag (så langt) da den lå i lommen min.

    Har også problemer med at WIFI'n slår seg av da den ligger rolig en stund. Etter at jeg löfter den opp og åpner den, kommer WIFI tilbake. Andre med samme problem? Kom en stor oppdatering for et par dager siden. Kan det ha noe med den å gjöre at den har begynt å slå seg av? Ellers veldig fornöyd med telefonen..

     

    Har hatt akkurat samme problemet som deg med at den slo seg av i tide og utide. I tillegg fikk jeg opp endel feilmeldinger og at apps avsluttet pga feil. Dette varte i ca 2 uker før telefonen ble "frisk" igjen. Uvisst hva som forårsaket det.

×
×
  • Opprett ny...