Jump to content

nilshv

Medlemmer
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg understellbehandlet bilen min, og fikk ødelagt den ene karroseripluggen. Jeg tenkte at denne dingsen koster nok ikke mye så jeg ringte forhandleren. 62 kr skulle de ha, stk... For en bitteliten plugg 😱 Så da tenkte jeg at slikt er alltid kjekt å ha så da søker jeg på internett. Men hva heter det? Jeg har prøvd body plug (det tror jeg ikke det er.... for her kom det mye rare resultat) Og mange andre søkeord. Det nærmeste jeg kom var denne Rubber Plugs for Flush Mount Body Her fra amazone https://www.amazon.com/gp/product/B079CMWK78/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AGPVO1PXHD9FC&psc=1 Det ser ut som dette, men er det noen som vet at det faktisk er karroseriplugg? Evt har tips til hva det heter.
 2. Tusen takk :) Klarte ikke å løsne den, men fikk ut all dritten iallefall.
 3. Hei Jeg rustbeskytter bilen min, og når jeg kom til bakre hjulbue så såg jeg en stor glippe i et plastdeksel som går helt frem til framdekket. Så langt har jeg fjernet et tonn med sand, men det er mye mer. Så jeg tenker jeg må fjerne plastdekselet og fjerne alt. Men da kommer jeg til to problem. 1. Hvordan fjerner jeg det? På undersiden er det rundt 7 skruer jeg har skrudd ut. Men virker som den sitter fast i toppen av dekselet.Ser ingen skruer, så jeg ville nesten trodd det var limt. 2. Noen ide hva dekselet kan hete? Tenkte å google for å se om andre hadde skrudd den av, men da må jeg jo vite hva det heter. Første jeg tenkte på var skjørt, men kom ikke opp noe fornuftig google/youtube søk på det.
 4. Hei Jeg har en brems som henger litt igjen på ene siden, tipper det er caliperen som trengs å rengjøres litt. Utifra videoer så ser ikke dette så vanvittig vanskelig ut, og jeg har veldig lyst å prøve selv. Er jo bare å løsne noen skruer, fjerne noen bolter osv. Er det noe en som ikke har mekket så vanvittig mye kan prøve? Jeg har gjort mye selv, men ikke turt å prøve slikt enda. Bilen er jo ikke ny, og langt unna noen garanti. Om det har noe å si, så er det snakk om en opel Zafira
 5. Hei Jeg er litt lei av å få fikset mine mobiler. De knuser svært lett. Så vurderer å skaffe meg varmeplate for å bytte skjerm selv. Hvilken varmeplater er å annbefale? Kan tenke meg denne fungerer (egentlig ment for mat, men så lenge det er termostat så fungerer det vel https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=33214675 Denne er laget for mobiler https://www.rpx.no/products/cpb-varmeplatefor-nettbrett-og-telefoner-et-perfekt-apningsverktoy Er det andre alternativ?
 6. Jeg syns dette er utrolig forvirrende. Er det toll/moms/gebyr på varer fra ebay/banggood nå fra januar eller april? Jeg tror det er april, men alle steder står det om moms og postens gebyr fra januar. Så da blir jeg usikker. Produktene det gjelder er slikt som småelektronikk, skjermbeskyttere og smådill. Alt under 350 kr.
 7. Hei Har sett mye reklame om slik lanolin mot rust, og Fluid Film virker som et veldig bra middel. Er det noen som har erfaring med produktet? Det blir selvfølgelig rost opp i skyene på produsenten sin hjemmeside, men det blir vel alle produkter et firma selger. Er det så bra som reklamert? Jeg er ikke noen super mekaniker, men tenkte å kjøre bilen opp på bukker og spraye under (til sommeren da). Det var ganske rimelig syns jeg, sammenlignet med tectyl, og tectyl kan en ikke spraye overalt men det virker som du kan med slik Fluid FIlm. Og selv om det ikke blir perfekt resultat, så er det vel utrolig mye bedre enn å ikke gjøre noe. Noen som også vet hvordan det er sammen med tectyl? Bilen min ble tectyl behandlet i fjor. Det legger seg vel kanskje utenpå tectylen?
×
×
 • Create New...