Gå til innhold

nilshv

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

nilshv sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for godt utfyllende svar. Da skal jeg absolutt gå for brede briller, antirefleks og forsterket overflate. Arbeidsgiver dekker "bare" 1500
  2. Hei Jeg trenger databriller har optikeren min sagt, og jeg er enig. Synet har blitt verre. Men å velge brilleglass er alt annet enn enkelt for en nybegynner. Eneste jeg er ganske sikker på forløpig, er at jeg skal ha enstyrke, altså samme styrke over hele. Jeg kan velge specsavers til kr 0 for glass, eller jeg kan velge ineroptikk til 2200 pr glass (om jeg hørte riktig). Så prisen varierer jo helt vanvittig. De snakker om blåfilter, antirefleks, smuss og vannavvisende, tynnere og lettere glass osv osv osv osv osv osv. Det er ikke store styrken jeg trenger om jeg skjønner riktig, +0,5 på ene og +1,25 på andre. Men hva er greit å få, og hva er fullstendig bortkastet? Antirefleks høres jo sikkert kjekt ut, men vannavisende høres bortkastet ut (sjelden det regner ved pcen):
  3. Takk for godt svar. Ja noe slikt jeg er på jakt etter ja. En liste over hva som må byttes, rett og slett. En utvidet EU kontroll kan man si. NAF kjøpstest er vel den jeg har mest tro på er det nærmeste jeg kommer ja, basis test. Takk for tilbakemelding.
  4. Må si jeg har ikke hatt service på bil på veldig lenge, har byttet deler etterhvert. Bytter filter selv, bytter og smører bremser selv. Man betaler jo rundt 4 lapper for service, hva gjør de på service om de gir en liste med hva som er feil? Bremsebytte osv er jo tillegg i service prisen. Vil en service av bilen nå (som ikke har hatt service på mange år) avdekke de feil som er, på samme måte som om jeg går til NAF eller verksted og får de til å gi et overslag?
  5. Hei Jeg hører at jeg sannsynligvis har noen hjullager som må byttes. Så jeg lurte på hvordan er den beste/rimeligste måten å få en stor oversikt over "alt" som er feil med bilen? Tenker litt som å sende bilen på f.eks verksted og få et overslag over alt som bør fikses (Hjullager, bremser, oppheng.....). Jeg har tidligere tatt NAF garanti utløptstest og det gir meg jo ganske bra oversikt over feil med bilen. Er det best å ta en NAF utløpstest eller NAF kjøpstest, eller er det best å sende bilen på verksted og få de til å lage en oversikt? NAF testen koster jo 2500, men det er vel ikke mer enn et par timer verksted diagnose. Nå bruker riktignok NAF ikke så mye mer enn 45 minutter / 1 time mener jeg da (så vidt jeg husker) så er dyr time.
  6. Hahahaha, ja det er sant. Automatisk stigning i gradene da ja. Kan ikke ha forståelsesfulle kundevennlige medarbeidere som håndterer klager
  7. Hei Noen som vet noe om regler for anvisning hvor automat er på parkeringsskilt? Jeg parkerte et sted, og parkeringssskiltet som stod like ved hadde ikke noe anvisning hvor automaten er, og det er en automat like ved. (riktignok feil automat fikk jeg erfare) Lenger nede på parkeringsraden er det et skilt med anvisning (pil) hvor automaten står. Så der var det ikke noen tvil. Men det såg ikke jeg fordi den var for langt unna. Møter selvfølgelig ingen forståelse for dette hos den som har skrevet bota, men det regnet jeg ikke med heller. Det er jo dette de lever av.
×
×
  • Opprett ny...