Gå til innhold

Osien

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Osien

  1. MPEG filene har jeg overført med USB-kabel. Det stemmer. Lastet forresten ned WMA to AVI program for å prøve å konvertere fra MPEG til AVI og det funket veldig fint. Jeg klarte å legge inn denne konverterte filen i pinnacle studio 10, men selvfølgelig her kommer det også problemer. Som sagt fikk jeg kapittel 1 av videofilen inn i pinnacle, men når jeg skulle spille av filen i programmet så var det på en måte mye hakk og det verste var at det var "snø" på filmen. Kunne ikke se hva eller hvem som var på filmen i det hele tatt. Kan dette være at jeg ikke har de riktige codec ? Er det et program jeg kan laste ned eller kjøpe som er uten problemer ? ønsker bare å redigere, klippe og lime, osv. Lage en film rett og slett.

    håper dere er med på hva jeg mener.

    På forhånd takk

  2. Jeg har et såkalt Hitachi DVD HDD kamera. DZ-HS500E

    Filene fra kamera har jeg som sagt fått inn på pcen etter er laang tid medprøvelser. Disse ligger nå i en egen mappe me et winamp ikon, så siden disse har winamp-ikon på seg så er vel dette en WMA fil ? eller er det en DVD fil ? Så dette betyr at jeg må finne et program som konverterer filer fra WMA til AVI ?

    Filene har til etternavn, eller heter: VR_MANGR.BUP, VR_MANGR.IFO, VR_MOVIE.VRO. disse filene er ukjente, slik filene ser ut når man ikke har et program som filene kan åpnes i. Selv om jeg har installert programet som fulgte med kamera pluss så har jeg installert pinnacle studio 10.

    Håper dette var dere trengte av svar. håper også på mer hjelp :)

    takk

  3. Jeg har klart å fått filene inn på pcen, de ligger i en egen mappe med winamp ikon. har fått meg pinnacle studio 10, men også her dukker det opp problemer, klarer rett å slett ikke å få lagt inn videofilene som jeg har, inn i selve pinnacle programet. Begynner fælt å lure på hva som egentlig foregår her. er dette et bra program å bruke når man skal redigere ?

  4. Hei medlemmer.

    Var litt usikker på hvor jeg skulle poste denne, men jeg prøver her.

    Sliter med å brenne musikk cd plate, har installert Nero, men det ser ut som om brenneren ikke "finner" annet en Image brenneren ?!? (bilde). Klarer som sagt ikke å brenne vanlig musikk cd plate. Hva gjør jeg ?

  5. Kjøpte nettopp et nytt Hitachi videokamera. Problemet er at jeg får ikke importert video jeg har tatt opp på kamera. har prøvd alt. kommer feilmeldinger opp når jeg skal legge inn videoen på det programmet jeg har installert som fulgte med videokamera. Hva er galt her ? Er det noe jeg overser ? Hvilke program skal jeg bruke ? Er en del spørsmål jeg skulle hatt svar på, så det er derfor jeg trenger deres hjelp. Håper på svar :)

     

    Jone

  6. Hei medlemmer :)

    Jeg trenger en driverinstallasjon som kan igangsette min USB igjen. Har prøvd å få tak i denne driveren på pcnavnets hjemmeside, men uten hell.

     

    Trenger å vite fra dere hvor jeg kan få denne type driver slik at jeg kan få inn bildene fra mitt kamera :)

    Har installert kameraets CD driver, men USB fungere fortsatt ikke.

    Hva gjør jeg ?

     

    PC jeg har er av type : Fujitsu Siemens Amilo Pro V2035

  7. Hei medlemmer :)

    Har problemer ang. dekoder og prosjektor. Har nettopp fått en dekoder fra get og har koblet til denne på vanlig måte slik at jeg får inn kanaler på min vanlige TV. Men det som jeg har funnet ut nå er at jeg vil heller koble til dekoderen til prosjektoren slik at jeg får inn kanalene på prosjektoren. skal koble til denne via prosjektoren, slik at jeg kan få bilde fra prosjektoren til lerretet og lyden fra prosjektor til høyttalerne mine.

    Jeg var i kontakt me get for å høre om dem hadde innebygd TV-Tuner i dekoderen slik at jeg enkelt kan se TV via prosjektoren. TV-Tuner er innebygd i dekoderen, men sliter med hvordan og hvilke kabler jeg trenger osv.

    Det jeg har nå er:

    -Prosjektor

    -Lerret

    -Dekoder

    -Forsterker

    -Høyttalere

     

    Kan dere hjelpe meg på vei, slik at jeg kan få kjøpt ledninger/kabler til både lyd og bilde ?

    Hvilke kabler/ledninger trenger jeg ?

     

    På forhånd takk :)

  8. Det står i linken du postet: Kun 1 kabel opp til projektoren. (VGA-kabel) ;)

    Så ja, du kan bruk den. Husk at dette kun er en tuner for vanlige analoge TV-signaler, så hvis du har f.eks. parabol eller kabel med tuner bruker du heller tuneren du allerede har. Et annet alternativ er enheter som videospillere og DVD-opptakere, som har tuner for analoge signaler som du også kan bruke.

    9085754[/snapback]

     

    Takk for svar :)

    Men når man vil for eksempelvil spille playstation på dette, hvordan går man frem da ? har så lite mulig peiling på slike ting!

    Poenget er at jeg vil se TV, se DVD, spille og koble dataen til denne projektoren! hva trenger jeg av utstyr ?

    på forhånd takk :)

  9. Hei, trenger å vite hva slags kabler/ledningen man må ha for å se TV på min 3M S10 Projector!

     

    Har en RGB kabel som jeg kobler fra min laptop og til projectoren for å få inn bildet fra laptopen som går helt fint, men som sagt trenger jeg og vite hva slags kabel jeg trenger for å få inn TV!

     

    http://www.nettdata.no/catalog/product_inf...47ac9438c3eb9dc

     

    passer denne såkalte TV Tuner bokser (switchboks) til min Projector ?

    ikke noe stress med å få inn TV kanaler på projectoren og lerretet når jeg har denne boksen ?

     

    På forhånd takk :)

  10. Har en Acer TravelMate2350 serien

    Lurer på hvordan jeg kommer på nett med denne. Har Trådløst nettverk hjemme, men funker ikke på min bærbare.

    Er det knapper jeg må trykke på for at det trådløse nettverket skal aktivere seg ?

    Har lastet ned drivere som skal være i orden

     

    På forhånd Takk

  11. Hei

    Har som sagt som emnet sier, trådløst nettverk fra hesbynett.

    Jeg og min samboer har hver sin bærbar datamaskin, men nettverket funker bare på den ene av de to bærbare.

     

    Samboeren min har en Packard Bell EasyNote og funker helt fint med tanke på nettverket.

     

    Men når det gjelder min Acer TravelMate 2350 så funker ikke nettverket på denne maskinen. Jeg har vært innom acer.no for å laste ned drivere, men uten hell :(

    Trådløset nettverket er et merke fra "linksys" og er ganske stabilt, men personlig tror jeg ikke at det er routeren det er noe gale med.

     

    Er det noen av dere som vet hva jeg bør gjøre ?

     

    MVH

    Jone

×
×
  • Opprett ny...