Gå til innhold

nogen

Medlemmer
  • Innlegg

    260
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nogen

  1. Hadde jeg begynt på ingeniørstudiet idag hadde jeg gått for en pent brukt lenovo thinkpad på ebay (refurbished). F.eks. T430s eller X230. Bombesikre maskiner som er enkle å oppgradere selv. Merk at dette ikke er like riktig for siste generasjon (T440s og X240). Det meste kan oppgraderes ved behov. Selv tastaturet kan byttes om du ikke kan leve med amerikansk versjon.

     

    Folk har forskjellig behov, men ville ikke gått for større skjerm enn 14" eller 15" på en bærbar. Blir fort til at den bare blir liggende igjen på skrivebordet hjemmme hvis man går for noe som er større. Sats heller på en ekstern skjerm hvis du trenger det.

  2. Streacom har fine lydløse htpc kabinetter. Men du bør gjøre litt undersøkelser rundt hvilke hovedkort som støttes. De har lister på nettsidene sine over de som er støttet offisielt. Utfordringen ligger i hvor på hovedkortet CPU'en er plassert. Heatpipene er forhåndsbøyd for en plassering. Du kan tilpasse disse (har gjort dette selv), men du bør være svært forsiktig så du ikke ødelegger de.

    150W PSU skal være mer enn nok til en ok løsning basert på FM2. Ville satstet på en APU'ene med 100W TDP, kan ikke tenke meg det blir noe problem for kabinettet selv om støtten er oppgitt til 95W (av erfaring operer de sikkerhetsmarginer).

  3. 1. Kjøpe begge to og send tilbake den som bråker mest (H60)

    2. Kjøp H60 og lev lykkelig i uvitenheten :)

     

    Med en vannkjøler har du alltid en pumpe i tillegg til viften. Uansett hvor lite/mye den støyer er det en ekstra lydkilde (og mulighet for fremtidige problemer, men det er en annen sak)

     

    Begge disse vil med stor sannsynlighet være mer stille enn stock kjøler.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...