Gå til innhold

Tante_Egunda

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tante_Egunda

  1. Netshop er min favoritt. Jeg handler helst der, såfremt de har varen på lager. Hovedgrunnen er at de er raske med å få levert pakken på Posten. Hver gang jeg har bestillt før 10 tiden så har pakken havnet på Posten ved 14 tiden samme dag og da er den hos meg i Oslo dagen etter. Nettbutikken jeg handlet hos før og hvor jeg i årenes løp sikkert har lagt igjen minst hundre tusen kroner har blitt utrolig treg og får derfor sjelden bestillinger fra meg lenger, selvom de skulle være litt billigere. Ofte er Netshop billigst også, så da er jo valget greit. Kundeservicen vet jeg ikke noe om siden jeg aldri har hatt behov får å kontakte dem. Selvom jeg har vurdert å klage når jeg får fruktdrops istedenfor sjokolade eller lakrisdrops. :!:

  2. De fleste vet at harddisker kan ta skade hvis de blir for varme, men hva er det som tar skade av varmen? Er det kontrollerkortet?

    Jeg har montert en harddisk i et eksternt kabinett og av en eller annen grunn er kabinettet laget slik at hardisken må monteres så kontrollerkortet peker oppover.

    Harddisken blir ganske varm i dette kabinettet, så derfor lurer jeg på om

    en harddisk tar fortere skade av varmen når den er montert med kontrollerkortet pekende oppover? :hmm:

  3. Hva er da vitsen med å eie filmer? Plutselig en dag er tjenesten nede eller nedlagt for godt og filmene er null verdt? Nei takk! Ja, har i mange år vært en såkallt 'early adaptor' når det gjelder ny teknologi på lyd og bilde området. Men alt som smaker av DRM og eller er avhengig av en server, setter seg fast i halsen.

  4. Hvis jeg visste at dette var fremtidens standard, og vi ikke hadde to konkurrerende formater, samt usikkerhet rundt hvordan kopisikring etc kommer til å bli så hadde jeg løpt å kjøpt med en gang den blir tilgjengelig. (Borsett fra at den kanskje kunne slanket seg litt.) Prisen er det ikke noe å si på. Min første DVD spiller kjøpte jeg for 6000,- i 1998. Kunne kjøpt før til høyere pris, men det var nesten ingen sone2 filmer tilgjengelig. Men når jeg fikk en sonefri spiller til 6000 så var saken grei. Sånn blir det denne gangen også. Jeg kjøper ikke spiller før jeg kan spille filmer kjøpt fra USA etc. For det tar vel år og dag før utvalget her hjemme på berget tar av.

    Egentlig har jeg holdt en knapp på Blu-ray, men det formatet ser jo ut til å bli fullstendig ødelagt av forbrukerfiendtlige funksjoner/sperrer. Hvis det viser seg at HD-DVD er like ille så får jeg klare meg med DVD. Ihvertfall frem til "Rimi" begynner å selge spillere og filmer. De får ingen hjelp av meg til å dra igang en teknologi som ikke tar hensyn til forbrukernes ønsker.

  5. Hardisker i servere er bygd for mer slitasje og konstant bruk, de er derfor ofte mindre enn vanlige hardisker og dyrere.

    5703840[/snapback]

    Hvilke harddisker er det som er beregnet for server-bruk? Kunne tenkt meg en sånn hvis de ikke er urimelig mye dyrere enn vanlige disker. Er det noen som har tips eller linker?

×
×
  • Opprett ny...